Mad Head Games - Pridruzite nam se!, Prva igra - Rite of Passage : The Perfect Show |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Mad Head Games - Pridruzite nam se!, Prva igra - Rite of Passage : The Perfect Show |
Dec 6 2011, 18:10
Poruka
|
|
|
Pozdrav drugari!
Evo shotova iz nase prve Hidden Object/Puzzle Adventure igre koju radimo za Big Fish Games. Igra je trenutno prosla takozvani Survey build, i na ocenjivanju smo u 10 od 12 kategorija preshishali ostale najbolje igre iz zanra, i dobili Collector's Edition status, kojim Big Fish obelezava svoja najbolja izdanja www.madheadgames.com Madhead na Facebooku Takodje, ako neko zeli da se pridruzi ekipi ludih glava, neka nas obavesti preko forme na sajtu, ili nek cimne mene na Dizajn Zoni Kritike i komentari vise nego dobrodosli ![]() ![]()
|
|
|
|
|
Dec 6 2011, 18:16
Poruka
|
|
|
Svaka cast na dobro odradjen posao, i naravno na dobijanju Collector's edition-a
Prvo pa musko |
|
|
|
|
Dec 6 2011, 19:00
Poruka
|
|
|
Jako lepo izgleda, svaka cast.....
Koji je tvoj deo posla |
|
|
|
|
Dec 6 2011, 19:31
Poruka
|
|
|
Svaka cast:) Lepe scene, lepo sve, pa je pao i CE
|
|
|
|
|
Dec 6 2011, 19:55
Poruka
|
|
|
Nakon licnog cestitanja da vas i javno pohvalim. BRAVO! Uspeh vredan respekta u svakom pogledu. Ocekujem da se ovo shodno velicini uspeha adekvatno i "zalije"
Koji je tvoj deo posla Da se hvali na FB-u, DZ-u, raznim forumima i blogovima... |
|
|
|
|
Dec 6 2011, 21:25
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 217 Datum reg.: 6-October 09 Član broj: 32,139 |
Bravo! A jel moze malo objasnjenje oko tog statusa collector edition-a?
|
|
|
|
Dec 7 2011, 00:10
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 3 Datum reg.: 17-May 05 Član broj: 677 |
zasto vrtite samo ova 3 screenshot-a?(ovde, na face-u i na sajtu)? dajte da vidimo jos nesto...svaka cast, ovo izgleda na nivou boljih hidden obj. igara.Odnosi velicina su malo...problematicni na ovom sa gradom (doduse, mozda scenario igre to opravdava?)
|
|
|
|
Dec 7 2011, 01:34
Poruka
|
|
|
Hej pozdrav!
3 screenshota su tu iz najprostijeg razloga sto nemamo pravo da prikazujemo vise, kao sto vidite da ni samo ime igre jos uvek ne smemo da odamo jer je pod NDA ugovorom Sto se Collector's Edition statusa tice - na Big Fishu izlaze svakodnevno nove igre, i samim tim su morali da izdvoje igre koje po kvalitetu oni preporucuju pre drugih...one se bolje prodaju iako su skuplje, upravo zato sto na neki nacin Big Fish garantuje da su to najbolje igre u tom zanru. Naravno, to znaci da ga nije tako lako ni dobiti, al eto, mi upadosmo @Hektor Kao sto Bato rece, spamovanje foruma Shala mala...pa vise ni sam ne znam, u malim timovima je takva situacija da uvek svi rade sve...na nekima sam crtao koncepte, na nekima 3d radio, na nekima samo render, negde paintovao finalno preko rendera...ima svega |
|
|
|
|
Dec 7 2011, 02:02
Poruka
|
|
|
Prijelo mi se nesto slatko od ovih rendera i boja - znaci da ce igra dobro da prodje.
Cepajte samo,svaka cast,... Kad (ako) stignes mogao bi neki tutorial ili link za paint over rendera kako radite,ili je i tu samo iskustvo presudno? |
|
|
|
|
Dec 7 2011, 17:02
Poruka
|
|
|
Super su screenshotovi, ja iskreno volim takav photoshopovan detaljan "Dirty Look" sa sto manje vektora, stilizacije i fancy brushova. Mada iskreno nedostaje bar prvim planovima malo sharpnesa i malo vishe kontrasta (ili jache senke) uopshteno za dodatni realizam.
Inache puno srece sa ovim, poz :] |
|
|
|
|
Dec 7 2011, 23:40
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 217 Datum reg.: 6-October 09 Član broj: 32,139 |
Kad ce igra da bude zavrsena?
|
|
|
|
Dec 8 2011, 00:01
Poruka
|
|
|
tnx guys
vrlo moguce da cemo odraditi making of nekog dela grafike za nas blog na sajtu, doduse tek kada izadjemo iz frke oko samog pravljenja igre Igra se inace verovatno na Big Fishovim digitalnim policama nalazi tamo oko prvog Aprila (bez aprilililii |
|
|
|
|
Feb 29 2012, 22:25
Poruka
|
|
|
Pozz drugari
Big Fish nam je konacno dozvolio da objavimo ime nase igre, pa eto, rekoh da podelim to i sa vama ![]() Stay tuned on FACEBOOK & MADHEADGAMES.COM I dalje vazi poziv iz prvog posta za sve zainteresovane za saradnju i prikljucenje timu da me cimnu na uros.banjesevic [at] madheadgames [dot] com Cheerz! Stay Mad! |
|
|
|
|
May 10 2012, 11:59
Poruka
|
|
|
Evo i karaktera iz nase igre na okupu (dobro, ne bas svih
U svakom slucaju, ovo mu dodje nesto kao i moja porodica na okupu, vecina glumaca su zapravo moji matorci / kolege iz studija Stay Mad!
|
|
|
|
|
May 13 2012, 13:31
Poruka
|
|
|
Baba je VRH!
|
|
|
|
|
May 13 2012, 22:02
Poruka
|
|
|
Ne znam, bez zelje da nekog uvredim, zenski deo ekipe mi je bas promasaj imajuci u vidu kvalitet ostalog prikazanog materijala. Previse izgleda kao fotka tj. i dalje se vidi da je fotka.
|
|
|
|
|
May 16 2012, 22:44
Poruka
|
|
|
Ma opusteno, ne vredja se niko naravno
Thelma (u crvenom) je prva i radjena, to je svakako najlosiji karakter...a baba je zapravo ista osoba samo smo u paintu napravili da bude baba Jos jedan shot iz igre, ovog puta iz Collector's Edition dela, nesto skroz drugacije
|
|
|
|
|
May 17 2012, 22:14
Poruka
|
|
|
Svaka vam cast. Kapiram da treba malo vezbe da se udje u ovaj "sve je osvetljeno sa svih strana fazon", pogotovu kad imate svetlo iz kontre kao ovde.
|
|
|
|
|
Jun 1 2012, 10:00
Poruka
|
|
|
Yohoho drugari! Evo i oficijelnog trailera za nasu igru, koja takodje samo sto nije izasla na Big Fishu! Bacite neki komentar kako vam se cini, nadam se da ce vam se dopasti
RITE OF PASSAGE : THE PERFECT SHOW - OFFICIAL TRAILER |
|
|
|
|
Jun 1 2012, 10:32
Poruka
|
|
|
Lepo bre ki na filmu
|