Problem jedne reči |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Problem jedne reči |
Nov 21 2011, 23:03
Poruka
|
|
|
Prilikom upotrebe reči koju ću morati da ubacim u poseban odgovor, a kada se napiše više od par rečenica, prilikom slanja poruke dobije se:
"Forbidden You don't have permission to access /forums/index.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request." |
|
|
|
|
Nov 21 2011, 23:05
Poruka
|
|
|
To su reči "upotreba, upotrebljava" i ostale izvedene.
|
|
|
|
|
Nov 22 2011, 00:56
Poruka
|
|
|
Molim te testiraj ovde pa mi javi jel prolazi ili dobijaš istu grešku. I ako nije problem, da baciš screenshot onoga što si napisao. Hvala puno.
|
|
|
|
|
Nov 22 2011, 10:25
Poruka
|
|
|
Sada tek vidim da mi je u prvom postu prošla reč upotreba. A napisao sam u naslovu te reči i poruka nije prošla sve dok nisam izmenio naslov. Takođe sam slao tekst drugim članovima zone koji nisu mogli da ga pošalju takođe.
Ova druga poruka u test formi nije mogla da prođe kao poruka na forumu, ali je poslata u ovoj formi sa linka. |
|
|
|
|
Nov 22 2011, 11:14
Poruka
|
|
![]() Ovo nije moglo da prođe ![]() Ovde jeste |
|
|
|
|
Nov 22 2011, 15:57
Poruka
|
|
|
Sad ne kapiram, kažeš da nije mogao da prođe taj post iz screenshota, ali ipak je prošlo?
|
|
|
|
|
Nov 22 2011, 16:41
Poruka
|
|
|
Tekst iz screenshota nije mogao da prođe kao odgovor u poruci na forumu (kako i slika kaže), ali je zato prošao kao tekst u formi za koju si mi poslao link. Kako i slika kaže
Probaj i sam. I kod drugih ne može da prođe (kako sam već rekao). Možda sam malo bio konfuzan u prethodnim porukama jer sam pokušavao kombinacije koje će proći, a i server je padao, pa ... |
|
|
|
|
Nov 22 2011, 16:44
Poruka
|
|
|
Pa eto ga taj tvoj post gore - http://www.dizajnzona.com/forums/index.php...t&p=1076928
Sori ako ispadam glup ali pokušavam da shvatim šta se tačno dešava. |
|
|
|
|
Nov 22 2011, 16:47
Poruka
|
|
|
Nisi dobro video. Pogledaj šta stoji u tom postu posle A napisao sam u naslovu - a šta stoji u screenshot.
Probaj i sam. |
|
|
|
|
Nov 22 2011, 16:54
Poruka
|
|
|
Ček da ja probam...
|
|
|
|
|
Nov 22 2011, 16:55
Poruka
|
|
|
Aha, neće ovo ni na testu kod mene. Ok, dovoljno informacija, idem da provalim o čemu se radi. Hvala puno.
|
|
|
|
|
Dec 1 2011, 07:59
Poruka
|
|
|
Sad bi sve trebalo da radi. Ako se setite reči koje nisu prolazile, testirajte molim vas pa prijavite ovde.
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 09:40 |