Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Reply to this topicStart new topic

Magiesta, promotivni video za softverski proizvod

V
ljubex
poruka Nov 14 2011, 22:22
Poruka #1

Grupa: Članovi
Datum reg.: 5-March 07
Član broj: 9,531

Pozdrav svima. Skoro sam završio rad na ovom videu, pa eto da ga postujem i ovde:

Magiesta

Snimano sa Canon 550d i malim kranom. Technicolor profil. Bili smo ograničeni sa vremenom, tako da je moralo da se radi na brzinu. Posebno me interesuju saveti vezani za color, jer mi je ovo prvi projekat sa DSLR-om.
Go to the top of the page

+Quote Post
deks007
poruka Nov 16 2011, 03:10
Poruka #2

Datum reg.: 31-May 07
Član broj: 11,161

Meni je ovo super mozda malo onaj deo od 0.15 do 0.20 pomeranje kamere ali ostalo .... Pozdrav !

+Quote Post
jijang
poruka Nov 23 2011, 18:29
Poruka #3

Datum reg.: 11-September 05
Član broj: 1,655

Jel bilo ovde neke rasvete?fino ovo izgleda,malo gubis na production value sa onim kadrovima u kolima recimo.losiji su dosta od ostatka filmica.

+Quote Post
ljubex
poruka Nov 26 2011, 16:10
Poruka #4

Datum reg.: 5-March 07
Član broj: 9,531

Slažem se za kadrove u kolima, ali nešto mi je trebalo da povežem priču. Inače, korišćeno je nešto malo rasvete sklepano na brzinu, jer nije bilo mnogo vremena za pripremu.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Monday 20. May 2013 - 04:44

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.