Slikanje VUNOM... |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Slikanje VUNOM... |
Jan 5 2012, 18:58
Poruka
|
|
|
Hvala puno... Ne znam da li vec dosadjujem, ali evo jos jednog zavrsenog rada... Sveti Djordje, motiv preuzet iz crkve Sv. Djordja iz Starog Nagoricina...
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
|
Jan 6 2012, 00:02
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 113 Datum reg.: 12-March 06 Član broj: 3,747 |
Ovo mi se jako sviđa, boje deluju tako sveže, volela bih ovom tehnikom da se poigram ubrzo!!
|
|
|
|
Jan 6 2012, 12:56
Poruka
|
|
|
Imaš super osećaj za oblike i boje, na radovima na kojima koristiš motive sa fresaka to baš dolazi do izražaja, pogotovo poslednja dva, i na onoj ptici sa prošle strane. Takođe mi se čini da si sve sigurniji, i radovi su ti sve bolji, svaka čast, bilo bi lepo videti ih negde izložene, deluju sveže i živo, i sa puno volje načinjeni.
|
|
|
|
|
Jan 6 2012, 13:16
Poruka
|
|
|
Impresivno !
|
|
|
|
|
Jan 16 2012, 10:54
Poruka
|
|
|
Ako vas interesuje kako slikati vunom, postavljen je foto tutorijal, na stranici: http://vunorad.blogspot.com/2012/01/blog-post.html
|
|
|
|
|
Feb 28 2012, 18:03
Poruka
|
|
|
Najava izlozbe...
Zeleo bih da vam se svima zahvalim na dosadasnjoj podrsci. Puno mi je pomogla da se ozbiljnije posvetim radu sa vunom... I tako... Izgleda da je posle foruma, doslo vreme da se moji mali, vuneni eksperimenti, izloze i u nekom javnom prostoru... Ako ste iz Rume i okoline, mozda bi ste mogli navratiti do KC Ruma. Izlozba "Netkane tapiserije" ce biti postavljena od 07. 03 do 15. 03. Evo i linka Centra: http://www.kcruma.co.rs/public/news |
|
|
|
|
Feb 29 2012, 02:11
Poruka
|
|
|
Slabo zalazim u ovaj deo foruma i cista je sreca sto me je naslov topika zainteresovao.....mislim, realno, zamisli da necu doci na izlozbu! Cak sta vise, doci cu na otvaranje
Sjajni radovi!!!! Vidimo se u Rumi! |
|
|
|
|
Mar 1 2012, 09:13
Poruka
|
|
|
Sjajno!
Vidimo se u Rumi!!! |