moj novi sajt |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
moj novi sajt |
Jul 11 2011, 14:02
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 58 Datum reg.: 25-February 08 Lokacija: SRBIJA---Beograd Član broj: 19,397 |
|
|
|
|
Jul 11 2011, 14:54
Poruka
|
|
|
Fino, minimalistički, meni leži...
Btw. U portfoliju, na opisu bicikle stoji цист иновативан дизајн уместо чист иновативан дизајн |
|
|
|
|
Jul 12 2011, 09:50
Poruka
|
|
|
Kao prvo chestitam na sajtu!!!
1.na mom monitoru mi se chini da je malo mala povrshina koju obuhvata sama presentacija u odnosu na background, ali mozda na nekom od 15 incha je ok 2. Slike koje idu random na pochetku...umesto cveca mozda bi bolje da stavish kao neki preview svojih radova...jer ne razumem kakve veze ima cvece 3. u cenama imash rokovi i vreme koje je potrebno za zavrshetak projekta sto mu dodje na isto 4. ako si vec stavio uslove cena, mozda bi bilo dobro da skinesh ono POVOLJNO sa tehnichkog dela jer ako treba da uradish sve tehniche crteze kamiona ne verujem da je povoljno:D tako da je vec objashnjeno da cene zavise od vrste projekta 5. mozda bi bolje bilo da napravish verziju na engleskom jeziku jer ovako se limitirash samo na domace trziste koje nije bash toliko razvijeno da bi ishlo u potragu za dizajnerima preko web-a imash po mom mishljenju johs malo stvari da sredish ali u sustini jako lepa i jednostavna prezentacija Zelim ti puno srece u daljem radu P.S. Vidim da radish u maxu....ali za ID bih ti preporuchio Rhinoceros ili chak inventor ili solidworks. pozdrav |
|
|
|
|
Jul 13 2011, 20:40
Poruka
|
|
|
Придружујем се утисцима и критикама.
Додао би још да је за похвалу то што си се одлучио за ћирилицу али онда би требао да се држиш ћирилице и у логотипу као и на контакт страници и у ( <title></title> ) и на још неким детаљима... Енглески обавезно убаци што пре |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Sunday 26. May 2013 - 02:46 |