Foto Star Technostore |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Foto Star Technostore |
Jun 12 2011, 16:59
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 57 Datum reg.: 15-November 10 Lokacija: Valjevo, Srbija Član broj: 38,859 |
Ima li neko iskustva s ovom radnjom u Novom Sadu? Cene su im više nego pristupačne.
http://www.fotostarns.co.rs/shop/ Pozdrav. |
|
|
|
Jun 12 2011, 18:27
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 117 Datum reg.: 16-September 09 Lokacija: Vrbas Član broj: 31,796 |
Imam 20 godina iskustva sa Boletom. Ima robu na lageru ima i dobre cene.
Ako se dobro cenkas cena moze biti i bolja. Cenkaj se obavezno. Ispostovao mi je garanciju kada sam imao kvar na aparatu. Nemoj da se uplasis prilikom cenkanja, Bole psuje kao demon. Galami pa opet psuje. Omiljene psovke su mu vezane za muski polni organ. A rado pominje i p...u materinu. Medjutim kada se dogovorite maksimalno ce dogovor ispostovati. Obavezno ce da te nagovara da radis foto bukove kod njega. Moras uzivo sa Boletom da se cenkas. Veruj to ce ti biti uspomena kojoj ces da se smejes dok si ziv. Ukoliko narucujes nesto sto nema na lageru, moras da ga malo zivkas podsecas zato sto je zaboravan. Medutim pored svega imas preporuku od mene za saradnju sa njim. Ako budes trgovao sa njim napisi na ovoj temi kako si prosao. I koliko je psovki izrekao prilikom cenkanja. I dali je uradio sve sto sam napisao. Moram da se nasmejem na samu pomisao na scenu kada se budete cenkali. Posto vidim da si iz Valjeva moguce da sve obavis telefonom. Ukoliko se odlucis da ti posalju ili dostave na kucnu adresu onda nista od cenkanja. I nista od dozivljaja koje sam gore pomenuo. Posao ce obaviti njegovi radnici koji su izuzetno korektni i profesijonalni ali nemogu da odlucuju o ceni. Zadnju trgovinu je sa njima pre 10 dana imao moj najbolji drug d7000 samo telo platio posle cenkanja nesto malo ispod 1000 evra. Redovna cena je 1000. |
|
|
|
Jun 12 2011, 21:11
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 8 Datum reg.: 30-January 11 Član broj: 41,862 |
I mene interesuju iskustva...
Da li se radi o glanc novoj opremi, o kojoj garanciji se radi? |
|
|
|
Jun 12 2011, 22:55
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 117 Datum reg.: 16-September 09 Lokacija: Vrbas Član broj: 31,796 |
I mene interesuju iskustva... Da li se radi o glanc novoj opremi, o kojoj garanciji se radi? Ma sve je novo i sa garancijom. Mislim da on to kupuje iz holandije. Matori Bole je trgovac. Poceo kao svadbar. Zatim kupio masine i izradjuje fotke za fotografe i amatere. Ima par radnji u NS. Zatim ima veleprodaju i distribuciju papira i hemije za foto masine. Verovatno je usput pored hemije i papira naleteo na dobar dil za foto opremu. Nije bas ogroman poznavalac opreme pa se zato nebavi polovnim aparatima. Pokusao sam ja da napravim sa njim neki dil da dam svoj aparat i doplatim za novi. Nikada nije pristao. Radi iskljucivo novu opremu. Ako mu se pojavis sa kes lovom odma si mu najbolji drug i dogovorices se sigurno. Korektan je kao prodavac nece da te prevari. Galami i psuje, prosipa razne price. Ne obracaj paznju na to. Sa njim se moze napraviti zaista dobar posao. Narocito ako imate vremena i para da sa njim sednete i dobro se iscenkate. Sto vise para je u igri to je fleksibilniji. Naprimer moj drug je za papir i hemiju dao nesto preko 5000 evra i uz dobro cenkanje koje je potrajalo nesto vise od pola sata ostvario popust za vise od 500 evra. Samo treba biti uporan. Kada kaze aaaa tada ce izgovoriti psovku nemoze ta cena. Nemoj odustajati ako ima interes pocece da popusta nakon 15 do 20 minuta. U medjuvremenu ces malo slusati razne price, i gledati uzorke foto bukova koje radi budi strpljiv. Svako ko ga poznaje kad bude citao ovaj post ima dobro da se nasmeje. Verovatno ce se jos neko javiti da doda koju informaciju o ovom veoma zanimljivom coveku. Zaista preporucujem saradnju sa njim. Veliki deo opreme sam preko njega kupio uvek novo i sa upotrebljivom garancijom. Nebrinite necete se pokajati sve ce biti ok. Sto se tice garancije kada sam imao manji kvar na aparatu odneo sam njemu i nakon nekoliko dana dobio popravljeno. Garantni rokovi zavise od brenda i artikla. Za nikon mislim da je 2 godine. |
|
|
|
Jun 13 2011, 10:22
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 33 Datum reg.: 19-May 06 Lokacija: Backa Palanka Član broj: 4,697 |
Potvrdjujem zexfotov post, Bole je izuzetno korektan trgovac mada ponekad i zaboravan pa eventualno i dogovor koji napravite a ne moze biti odmah realizovan (roba stize iz inostranstva) ne bi bilo lose da stavite na papir jer posle nekog vremena oce da resetuje cene na pocetak pa moras iznova cenkati ... hi.. Inace ako oremu nema na lageru naoruzaj se strpljenjem jer moze malo da kasni iz inostranstva (cudni su putevi gospodnji, pardon Boletovi). Sve u svemu nigde ama bas nigde (pa ni u Madji) ne mozes naci robu po tim cenama, na tako jedinstven i avanturisticki nacin kao sto je kod Boska. Obavezno probajte ...
|
|
|
|
Jun 13 2011, 11:55
Poruka
|
|
|
Ovo sto je kolega digital napisao za stavljanje na papir postignute cene, ukoliko se ceka na robu je obavezno.
Jedan primerak njemu a drugi tebi. Tada ce sigurno da ispostuje dogovor i nema vise cenkanja. I jos jedna informacija. Kada postignete maksimalno dobru cenu ispod koje nece popustiti sledi recenica. MA NEK IDE U P...U MATERINU DAJ PARE. Posle toga cenkanja vise nema. Platite i preuzmite robu. Znam coveka kako dise. Mogao bi o njemu jednu humoristicku knjigu napisati. Samo to niko nebi hteo da objavi zbog velicanstvenog repertoara psovki kojim raspolaze. Posle korektno zavrsenog posla njegova licnost ce zauzeti lepo mesto u vasem secanju. Kad god pomislite na njega i cenkanje sa njim osmeh mora da vam bude na licu. Naravno uvek u buducnosti za kupovinu opreme prvo cete njega zvati za cene i sa njim verovatno i trgovati. |
|
|
|
Jun 13 2011, 12:00
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 57 Datum reg.: 15-November 10 Lokacija: Valjevo, Srbija Član broj: 38,859 |
Hvala vam ljudi na iscrpnim informacijama, ali ja sam Valjevac i mislim da neću imati prilike da upoznam Boleta, zbog čega mi je unapred žao, nego sam mislio robu poručiti telefonom. Drago mi je što imate pozitivne kritike, pošto su mu cene jako, jako povoljne.
Pozdrav. |
|
|
|
Jun 13 2011, 12:20
Poruka
|
|
|
Posto ces naruciti telefonom onda cene istaknute na sajtu ti slede. I te cene su ok.
Imaces jos doplatu za dostavu. Oko toga se mozes i njegovim radnicima dogovoriti. On distribuira raznu robu po celoj drzavi pa kada budu isli u tvom pravcu mogu da ti donesu na kucnu adresu bez doplate dostave. A ukoliko ti je hitno salju kurirskom sluzbom. Onda troskove dostave nemozes izbeci. |
|
|
|
Jun 13 2011, 13:18
Poruka
|
|
|
daklem... sve je to za boleta ok... ali da nisam igrom slučaja bio kod njega u radnji i proverio cene na licu mesta, doduše sa ljupkom prodavačicom, goreo bih i dalje od želje da skoknem do ns-a i pazarim d700 za 1650 evra koliko je do pre 10-15 dana bilo na sajtu... naravno rekli su mi da sajt odavno nije ažuriran a ja prećutah da d700 nikad nije ni mogao biti toliko ispod 2 soma ojra, elem sada je cena ravno 2000 i verujem da može da se pazari za te pare... e sad ako neko misli iz valjeva tek tako da krene za ns.... ufff!
|
|
|
|
|
Jan 30 2012, 12:33
Poruka
|
|
|
uz respect za Boleta koga ne znam,
kad god sam zvao fotostar (3-4 puta) za neki objektiv koji je na njihovom sajtu bio za smesne pare, uvek sam dobijao odgovor da ga trenutno nemaju ili je cena bila druga (veća). tako da ....... hmm. |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 10:38 |