Čovekov pad, rad |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Čovekov pad, rad |
Mar 29 2011, 11:23
Poruka
|
|
|
|
|
Mar 29 2011, 15:56
Poruka
|
|
|
Svidja mi se prica generalno (vise nego animacija ali znam da ona nije u prvom planu) i sto si konkretno neke kompanije potkacio (Mekdonalds,...).
Ja bih mozda stavio da se klinac grbavi ranije jos pod teretom ovih demona,haha,i mozda se neke stvari vise puta ponavljaju pare,zenske,pa to iseci ili smanjiti? Ali generalno dobro je,cepaj dalje ako te ne pojure iz sluzbe za zastitu potrosaca... |
|
|
|
|
Mar 29 2011, 16:45
Poruka
|
|
|
hvala
detalje price smo korigovali u hodu, sto i nije bas bilo zgodno, pa eto negde ima ponavljana i mozda suvise statike, bilo je namanjeno za jedno predavanje pa sam neke stvari i zbrzao, a sad kad sam zavrsio ne diram nista vise, dosta mi je |
|
|
|
|
Apr 1 2011, 10:06
Poruka
|
|
|
Općenito priča nije ništa originalno a ovakav crtež/animacija ide uz nju, međutim, zasmetalo mi je mešanje stila animacije/crteža pozadine (South Park) i junaka (Ruska/Bugarska škola mi prvo pada na pamet, no kužim da bi bilo teže postići dobijeni efekat da ste i tu primenili South Park stil) pa bi bilo "lepše" da ste se odlučili za jednu varijantu (drugu
+ slažem se za pogrbljenost, trebalo je ranije da počne (time bi bilo i suptilnije, tj. neprimetno, što bi bolje upotpunilo priču, mada kažeš da je predavanje bilo u pitanju pa je valjda i trebalo da bude očiglednije... Ponavljanje sam doživeo kao element priče i dobro se uklapa u celi ritam, hoću reći, sveukupno tempo je ok i ne beše mi dosadno. |
|
|
|
|
Apr 2 2011, 01:50
Poruka
|
|
|
Hvala na konstruktivnoj kritici!
Rad je iskreno i pod mojim kritickim okom u dosta pogleda nezreo , ali eto nesto za pocetak. Kombinacija je nastala eto vise iz prakticnog razloga kako bi najjednostavnije priveo sve kraju a pri tom ne gubio mnogo vremena na svaki detalj koliko i na karakter, mada posledice lenjosti se mogu videti i u nedostatku njegovih gestikulacija. Na filozofiji cu svakako raditi kao i na kreativnosti video prezentacije iste. Pocetna ideja jeste bila od druga koji je drzao predavanje na temu uticaj okruzenja na degradaciju covekove svesti koje se nedavno odrzalo u prisustvu tridesetak ljudi. Bice bolje, svakako, hvala jos jednom |
|
|
|
|
May 15 2011, 00:27
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 2 Datum reg.: 8-May 11 Lokacija: Podgorica Član broj: 43,470 |
Svaka cast ovo je odlicno odradjeno, zaista nema zamerke! Samo tako nastavi....
Hteo da pitam u kojem si programu radio? i da li je kombinacija vise programa ili samo jedan?? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 03:34 |