POMOZITE KRALJEVU!, Pomozite koliko god mozete |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
POMOZITE KRALJEVU!, Pomozite koliko god mozete |
Nov 4 2010, 23:43
Poruka
|
|
|
Dragi prijatelji, ljudi dobre volje. Koliko god mozete donirajte na ziro racun ili sms-om na 1003 (cena poruke 50din+PDV), ili ako neko moze crepove, gradju i slicne gradjevinske materijale. Kraljevo je stvarno prezivelo sok, a sto je jos gore jos uvek su pod stresom. Dusevni nemir je VELIKI. HVALA SVIM LJUDIMA DOBRE VOLJE U IME KRALJEVCANA.
Prikačeni fajlovi
|
|
|
|
|
Nov 5 2010, 09:12
Poruka
|
|
|
Nadam se da ce biti "popularnija" ova tema. Ljudima je potrebna svakog trenutka pomoc. Nocas je bio jos jedan jaci zemljotres koji se i cuo i osetio. Pomoc je dobrodosla bilo kakva, cak vise gradjevinski materijal nego novac....POMOZITE
|
|
|
|
|
Nov 5 2010, 09:14
Poruka
|
|
|
Ja se izvinjavam ali na sajtu jednih e-novina sam video komentare ljudi koji su se odazvali ovoj akciji i slali po jednu ili dve poruke da bi im zatim po poruci stiglo oko 4-5 ili chak 9 zahvalnica i otishlo po 200 do 400 dinara sa rachuna... Koliko sam shvatio par njih se preshlo pa je poslalo i vishe od jedne poruke i fino zaglibilo sa parama. Nisam siguran koliko je pametno koristiti taj broj dok se ne sazna chiji je u stvari i odakle je potekao... Uvek postoji zhiro rachun.
|
|
|
|
|
Nov 5 2010, 09:19
Poruka
|
|
|
Da malo pratite vesti i desavanja znali bi ste da je RTS javio da onima koji su poslali jednu poruku a skinulo im je za 5,6,7 poruka da se jave na odredjen broj telekomu kako bi im vratili novac. Ja licno sam poslao poruku a skinuli su mi za 7 poruka, nakon samo 2 sata novac mi je vracen na moj racun. MOLIM vas da ovo shvatite ozbiljno, zar bi neko bio u ovom stanju da prevari celu srbiju bezveznim porukama i sl. U KRALJEVU SU POUCALI IZLOZI I ROBA JE BILA "SLOBODNA", NI JEDNA KRADJA NITI BILO STA SLICNO SE NIJE DESILO, LJUDIMA JE POTREBNA ZAISTA POMOC!
|
|
|
|
|
Nov 5 2010, 09:21
Poruka
|
|
|
Humanitarna pomoc ali uzimaju PDV.Neverovatne stvari... Neka uplati ko moze na racun,ali ove sms prevare,dodje mi da ubijem nekog...
|
|
|
|
|
Nov 5 2010, 09:23
Poruka
|
|
|
Слањем СМС-а на број 1003, који важи за све мреже оператера - Вип мобил, Теленор и Телеком, за постпејд и припејд кориснике, свако ко жели може да се укључи у акцију помоћи житељима Краљева.
Многи гледаоци су се током вечери јављали РТС-у са притужбом да су, када би послали СМС-поруку за помоћ Краљеву, на поменути број, имали проблема. Пошаљиоцима поруке је или стизала информација о неуспелом слању, или им је са припејд рачуна скидан вишеструко већи износ од назначеног. Код мобилних оператера, са чијим представницима је РТС био у контакту, речено је да оштећени треба да се јаве корисничком сервису своје мреже како би били обештећени. Izvor: RTS |
|
|
|
|
Nov 5 2010, 09:25
Poruka
|
|
|
|
|
Nov 5 2010, 09:29
Poruka
|
|
|
To je dobra vest... Pusticu i ja sms. Hvala na azhurnom obaveshtavanju o situaciji.
|
|
|
|
|
Nov 10 2010, 03:07
Poruka
|
|
|
Sajtovi za pomoc Kraljevu
http://jazakraljevo.rs/ Ushaidi platforma, danas postavljena http://www.saglasni.rs/ blog akcija i informacije Ako vam padne na pamet i neka grafika, ljudi koji se bave ovim sajtovima ce ih rado iskoristiti... pomozite kako mozete. Ja idem u Kraljevo u cetvrtak ujutru pa cu baciti detaljnije informacije sa terena... |
|
|
|
|
Nov 10 2010, 04:48
Poruka
|
|
|
Ako neko zna broj deviznog racuna na koji se moze izvrsiti uplata za pomoc, neka ostavi ovde. Hvala.
|
|
|
|
|
Nov 11 2010, 09:32
Poruka
|
|
|
|
|
Nov 17 2010, 21:17
Poruka
|
|
|
Pomozimo Kraljevu
Finansijska pomoc - ako mozete mozete - Ali postoje i drugi vidovi pomoci!!! Da li postoji nesto fotografa koji bi se spustili dole i uradili set fotografija Da li dizajneri mogu da se ukljuce i da urade set banera za ovo? Da li imate sajt gde biste mogli da stavite baner ka akciji www.jazakraljevo.rs? Da li ste iz Kraljeva i mozete da odvojite malo vremena da fotografisete i prijavite nesto od informacija od dole? Ajmo malo akcije sa Zone? Urednici fotografije i dizajna? Moze neki vid konkursa za najbolji baner, fotografiju i slicno? |
|
|
|
|
Nov 18 2010, 05:10
Poruka
|
|
|
Da probamo sa pisanim delom, recimo - baner:
Slika 1. ROV NAD GLAVOM/РОВ НАД ГЛАВОМ Slika 2. KROV NAD GLAVOM/КРОВ НАД ГЛАВОМ Pismo po želji ... |
|
|
|
|
Nov 18 2010, 06:55
Poruka
|
|
|
extra
|
|
|
|
|
Nov 18 2010, 09:30
Poruka
|
|
|
Budi kralj, pomozi Kraljevu.
|
|
|
|
|
Nov 18 2010, 16:29
Poruka
|
|
|
Odlično, e sad ne bi bilo loše da neko napravi taj baner...
I kao CC što kaže da se u daljim idejama (ako ih bude) prati taj obični govor, svima razumljiv... Sledeća kaže: KRALJEVOLUTION |
|
|
|
|
Nov 19 2010, 18:57
Poruka
|
|
|
Hoce neko da radi banere?
http://jazakraljevo.rs/page/index/4 ovde se nalaze postojeci cisto da imate ideju o velicinama Uskoro cu dodati jedno 70ak mega slika koje smo tamo napravili da imate kao grafiku za osnovu za banere |
|
|
|
|
Nov 19 2010, 22:14
Poruka
|
|
|
|
|
Nov 20 2010, 05:13