Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Reply to this topicStart new topic

Gejmerski Kutak - Zajednica, Chat, komentari ...

V
IvanSI
poruka Sep 13 2010, 02:18
Poruka #1

Grupa: Članovi
Datum reg.: 1-September 10
Član broj: 37,338

www.svetigara.net/zajednica.html

Inace, ova zajednica sluzi za Online Live chat, dakle mozete da chatujete online - tj uzivo kao i na facebook, samo sa prijateljima i da saljete licne poruke koje ce se sacuvati u postanskom sanducetu. Pored chata i postanskog sanduceta, mozete da postavljate komentare, statuse, wall post-ove, video klipove, zatim da pravite svoje Grupe, pored svega toga postoje dodatne aplikacije koje su tu da unapredite vas profil.
A mozete i svoj profil popuniti sa raznim informacijama o sebi i o drugim stvarima, kao i dodati slike za profil ili praviti albume sa svojim slikama.

Pozivam vas sve da nam pomognu da prosirimo, odnosno aktiviramo ovu gejmersku zajednicu, koja se nadam da ce biti pravo mesto za sve gejmere koji zele da se medjusobno upoznaju, i uspostave komunikaciju.

Go to the top of the page

+Quote Post
Nikeja
poruka Sep 19 2010, 21:01
Poruka #2

Datum reg.: 3-June 10
Član broj: 36,146

Vidim da vec duze vreme niko ne odgovara, pa ajde ja da odgovorim.. tongue.gif Kao 1. Zanimljiva ideja da spojis sve "gejmere" na jednom mestu wink.gif , kao 2. vidim da ti i ne ide toliko dobro (samo 9. clanova), kao 3. jos uvek nisi ispravio ono sto sam ti rekao u prethodnoj temi... Sve u svemu nije lose, ali moze mnogo bolje sto se tice samog sajta, ideja za zajednicu nije losa (nesto kao gamers.ba, ako se ne varam? )

+Quote Post
kodi
poruka Sep 19 2010, 21:52
Poruka #3

Grupa: Admin
Datum reg.: 10-February 05
Član broj: 245

ne svidja mi se dizajn uopste :/

+Quote Post
IvanSI
poruka Sep 20 2010, 08:17
Poruka #4

Datum reg.: 1-September 10
Član broj: 37,338

Svako ima pravo na svoje misljenje, pa tako i vi.
Imao sam preko 500 clanova, ali sam izbrisao zbog toga sto nisu aktivni. Sajt je delimicno nov i zadovoljan sam kako napreduje. A ona šđčć ne mogu da se upisu tako lako u main menu, jer kada se upisu nece se videti na samom sajtu, to cu srediti kada budem imao vremena. Inace sada sam prezauzet poslom, tako da manje vremena odvajam samom sajtu.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Tuesday 18. June 2013 - 22:18

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.