KINA, foto-priče |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
KINA, foto-priče |
Mar 29 2012, 22:48
Poruka
|
|
|
kaže film jfk da nije. koliko se sećam, on je čak redukovao broj personala vojnog savetničkog tamo? kongres je posle tog filma se opet bavio tim slučajem i rekao da je most lajkli bila u pitanju zavera, a ne jedan usamljeni ludak. istraga doduše po tom pitanju nikad nije otpočela, niti će.
njs, pošto narod bira, objasni der mi leba ti kako to da vučić i toma nisu lelemudali poslednjih četiri godine, nego bokica l'prezidan, sa sve gljivicom pačićem? -mislim, momci odvaljuju na izborima podugo unazad, ali nešto ih ne primećujem. s druge strane taj isti narod je u neverovatno, na ivici cenzusa manjoj količini glasao onu stranku na slovo na slovo g. znači zona da se dogovorimo da svi glasamo za nekog sa zone -više glasova od te stranke - i oni neprikosnoveno drže finansije i zdravlje od takozvanih novih demokratskih promena. kako to da je mišković prodao profitabilnu banku banci intezi? -pa nije valjda da je neko došao i rekao, vidi ovako momci - MI se bavimo parama na planeti, shodno tome, ako volite sunčana jutra, i jutra uopšte, ovo je naša velikodušna ponuda. čekaj, ili je ipak bilo tako nekako? dakle ne možeš tvrditi da je narod nekoga glasao, i da je to njegova odgovornost, kad taj isti narod - nigde na planeti - nikad ne doobije sve informacije. - a i ono malo što dobiju, stvarno su k'o pilići što se tiče pamćenja. -ja bi voleo da vidim poll odgovor na pitanje likova koji su glasali za ds poslednji x , a pre izbora - da li ćete glasati za nas, ako vam obećamo da ćemo praviti koaliciju sa strankom sps, ako ne budemo sami mogli da se izlaktamo? ali opet - nije to ni tako loše - raja voli iluzije, pa im je to jedna od lepih iluzija. |
|
|
|
|
Mar 29 2012, 22:51
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 814 Datum reg.: 27-May 05 Član broj: 765 |
|
|
|
|
Mar 29 2012, 22:56
Poruka
|
|
|
@Umek
Vesela je nasha shkola kada choveka iz Tvejn prebacishe u Tven... Dodushe ne znam ni da li se taj pisac i spominje vishe u nashim shkolicama. No to nije ni bitno, bitno je da jok ostane u upotrebi. Izvinite za off, ali moradoh da odgovorim. |
|
|
|
|
Mar 29 2012, 23:06
Poruka
|
|
|
A i nije Mark Tvejn (bolje reci Tvein), nego Semjuel Klemens
|
|
|
|
Mar 29 2012, 23:23
Poruka
|
|
|
Jok sam napisao zbog toga sto je neka turska reklama bila na TV-u kad sam to kucao
|
|
|
|
|
Mar 29 2012, 23:36
Poruka
|
|
|
Mark Twain
Shania Twain TWAIN drajveri... Sve se ovo chita Tvejn. Ko ga je kod nas krstio Tven pojma nemam, ali eto, generacije i generacije uche pogreshno, i niko nikada nije a niti ce videti tu greshku. Na zalos'. A mi prichamo o Kinezima ovde |
|
|
|
|
Mar 29 2012, 23:38
Poruka
|
|
|
@Zaraza
Neshto mi se chini da nece moci Tvein zbog nashe gramatike (moracu sestru da pitam ali negde sam nekad naleteo na neshto slichno). No kao shto rekoh, Kinezi??? |
|
|
|
|
Mar 29 2012, 23:47
Poruka
|
|
|
Sve se ovo chita Tvejn. Ko ga je kod nas krstio Tven pojma nemam, ali eto, generacije i generacije uche pogreshno, i niko nikada nije a niti ce videti tu greshku. Na zalos'. A mi prichamo o Kinezima ovde Kao sto je Kubrick - Kjubrik, a ne Kubrik...i ja najcesce po inerciji kazem Kjubrik...nazalost isti se retko spominje u skolama |
|
|
|
Mar 29 2012, 23:48
Poruka
|
|
|
Tven ne bi trebalo da moze jerbo sprki jezik ima pravilo da se pise onako kako ga domoroci izgovaraju. Dakle Nju Jork. Mark Tvejn. Eto odatle. Sa i nece da moze.
Osim ako drugovi Pezurica i Pesikan nisu u medjuvremenu nesto izmenili. Ja licno bojkotujem taj pravopis jer je blago nenormalan, k'o i akcenat na RTS-u. Btw, mudar taj co'ek bio ma kako da se izgovaralo njegovo ime... ima logike u toj recenici i to mnogo. |
|
|
|
|
Mar 29 2012, 23:52
Poruka
|
|
|
|
|
|
|
Mar 30 2012, 01:10
Poruka
|
|
|
[DZclassicOFF] ja sam pričao samo o odgovornosti i inerciji. nisu država i crkve nastale kao promišljeni alat za kontrolu masa već kao proizvod sa tržištem koje ga je bilo gladno. zato što je raji, kojoj svi na ovoj temi pripadamo, to bilo potrebno, to smo tražili.
to što se ja ili ti doco nismo obmotali u štapine dinamita i razneli u skupštini, ili što se nismo zaposlili u nekom keteringu pa pootrovali džet-set na 'dobrotvornim' večerima, a možda smo hteli - nas ne lišava odgovornosti nad sopstvenom sudbinom koju smo prepustili nekom na višoj poziciji. jerbo i mi idemo po inerciji. nismo se ništa udaljili od običnog tribalizma, forma je ista, pakovanje drugačije. [/DZclassicOFF] |
|
|
|
|
Mar 30 2012, 02:07
Poruka
|
|
|
yeah. *vidi ga ti džoni kako se on kurobetza
anyhow, ja sam i dalje ubeđen - onog momenta kad kina dopusti totalitarni sistem koji se zove moderna demokratija, - vrlo brzo posle toga će se uvrstati u "srednje" zemlje po broju stanovnika. sukladno tome, ja to jeli kao jedan dobar čovek prijateljskoj i bratskoj čajni to ne želim |
|
|
|
|
Jan 30 2013, 07:02
Poruka
|
|
|
uuu al ste se raspisali, taj Tvejn kontam nije bio u Kini. Da je bio sta li bi tek onda pametno napisao
![]() http://www.boston.com/bigpicture/2013/01/c...evels_of_p.html |
|
|
|
|
Jan 30 2013, 08:28
Poruka
|
|
|
Ja samo da se osvrnem na nešto što napisah pre izvesnog vremena. Sve svetske informativne mreže nalaze se u rukama jevreja, kao i sve mega velike TV stanice. Kad se jedna laž ponovi na 10 najvidljivijih mesta, ona postaje istina. Sastane se marva masonska i odredi šta će novo da se bombarduje u sledećem periodu. Kad se dogovore, samo zakažu termin emitovanja "istine" na svojim stanicama. Ili se kobajagi pravi supertajno oružje ili se proneo glas da je onaj bradati terorista viđen tu. Zar je bitno? Jel tebi iskaču Jevreji ispod kreveta i plaše te, ili imaš male Jevreje u aparatu koji ti pakosno nanose prašinu na senzor? Jbt, ti stvarno imaš problem, a najgore je što misliš da si pametan. |
|
|
|
|
Jan 30 2013, 09:09
Poruka
|
|
|
Ало бре мосадовац, да зајебеш ти мало пропаганду? Није вам доста што цео свет држите него хоћете и овај форум?
Сјебали сте све медије али мени можете да пљунете под прозор јер ја алтернативу нађох! http://www.youtube.com/watch?v=9M7egqcX90I |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Monday 20. May 2013 - 01:42 |