Procenite vrednost sajta |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Procenite vrednost sajta |
Jul 28 2010, 16:40
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 3 Datum reg.: 28-July 10 Član broj: 36,877 |
Postovani,
pogledajte sajt http://www.zitoprometbn.com i napisite vase misljenje o njemu kao i koja bi realna cena bila tog sajta i da li to vredi zadrzati kao sajt jedne kompanije sa 300 zaposlenih radnika ili traziti novog dizajnera? |
|
|
|
Jul 28 2010, 17:49
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 9 Datum reg.: 18-August 07 Član broj: 13,449 |
Postojeci joomla template lose prilagodjen sajtu.Vise vremena je potroseno na sam unos podataka i slika nego na mnogo bitnije stvari .Na cenu utice mnogo faktora ali po pricama drugih ovakav tip sajtova obicno se realizuje za cifru 150-200 eura
|
|
|
|
Jul 28 2010, 17:52
Poruka
|
|
|
pozadina? tvog posta mislim ...
|
|
|
|
|
Jul 28 2010, 19:04
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 3 Datum reg.: 28-July 10 Član broj: 36,877 |
Pozadina je da vidim jel vredi ovo platiti 300 EURA?
|
|
|
|
Jul 29 2010, 20:53
Poruka
|
|
|
Zavisi sta je tacno radjeno. Ali manje vise 300 e je okej za posao ovog tipa. Daleko je od spic dizajna a i spic ces tesko dobiti za 300 EURA.
|
|
|
|
|
Jul 29 2010, 21:06
Poruka
|
|
|
Ja sam tu temu bolje naplatio.
|
|
|
|
|
Jul 31 2010, 01:07
Poruka
|
|
|
Postovani, pogledajte sajt http://www.zitoprometbn.com i napisite vase misljenje o njemu kao i koja bi realna cena bila tog sajta i da li to vredi zadrzati kao sajt jedne kompanije sa 300 zaposlenih radnika ili traziti novog dizajnera? + Joomla - Dobro za vas, lako cete azurirati - Dizajn - malo doterati, vise uskladiti sa postojecim template-om (header obavezno) i malo je glupo sad traziti novog dizajnera a posao je takoreci 90% odradjen, ne bi bilo fer prema onome ko je radio, zar ne... |
|
|
|
|
Jul 31 2010, 01:24
Poruka
|
|
|
A i ovako taman ispadne da je svaki zaposleni donirao evro za sajt firme u kojoj radi.
|
|
|
|
|
Jul 31 2010, 01:51
Poruka
|
|
|
Uzimajuci u obzir kako izgleda logotip firme koja ima 300 zaposlenih - ovaj sajt je vrhunski odradjen , za 300e je predobar...
Bilo bi dobro za zitopromet da zaposli grafickog dizajnera - jer firma koja ima asortiman proizvoda + 300 zaposlenih , morala bi da izgleda puno ozbiljnije , krenuvsi od logotipa - reklamnih materijala , ambalaza , pa bi na kraju price postojala dobra osnova da se uradi lepsi sajt od ovog trenutno. Samo sto to kapira samo mali broj ovdasnjih privrednika i biznismena . Najlaksi nacin da razumete sve to jeste da odstampate logotip na papir , pored njega ambalazu od nekog zamrznutog proizvoda , sve to stavite na sto pored monitora , otvorite vasu novu web stranicu - uporedite - i bice vam jasno da sajt odskace |
|
|
|
|
Jul 31 2010, 08:01
Poruka
|
|
|
Naravno da treba da trazite dizajnera! Ali da vam uradi kompletan vizuelni identitet, od logotipa pa sve do vozila koja prevoze vase pekarske djakonije.
Ovo sto je uradjeno na sajtu samo prati vas trenutni identitet, tako da... to je to, ni vise ni manje! p.s. usput, misim da izrada sajta vredi i vise od 300 eur, |
|
|
|
|
Jul 31 2010, 11:24
Poruka
|
|
|
Sajt odskace od logotipa i ambalaza 300 svjetlosnih godina (zato i vredi minimum 300 evra
|
|
|
|
|
Jul 31 2010, 13:20
Poruka
|
|
|
istina
|
|
|
|
|
Aug 2 2010, 12:36
Poruka
|
|
|
ol' skul Grupa: Supermoderatori Poruke: 1,787 Datum reg.: 15-January 05 Lokacija: interZone Član broj: 4 |
platite choveku zaradjene novce.
sve shto je recheno gore stoji. ako se i odluchite za potpuni redizajn svega, to ce potrajati, pa ce vam ovaj sajt raditi posao u medjuvremenu. ako ne, onda vam je sajt u skladu sa svim do sada uradjenim pa je jos i malo bolji. |
|
|
|
Aug 2 2010, 21:12
Poruka
|
|
|
|
|
Aug 6 2010, 12:37
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 177 Datum reg.: 8-April 09 Lokacija: Republika Srpska Član broj: 29,091 |
Свака част! Ова тема треба да се уоквири!! Незнам ко је радио поменути сајт, али ја му скидам капу. Вјероватно је и фоткао (тако да су и фотографије више него добре), па једно пет пута радио замјене, "па оћу вако нећу нако", па нек буде готово сутра, па прескупо је то има то јефтиније, па некако ми без боје, па ово је мој логотип, па то мора мало доље..
Код оваквих фирми је немогуће направити нешто екстра квалитетно. Тако да је ово веома прихватљиво. |
|
|
|
Aug 6 2010, 21:08
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 50 Datum reg.: 23-June 09 Član broj: 30,483 |
Sajt vrijedi 300€, al' kompanija sa 300 zaposlenih ne bi trebala da ide sa ovako jeftinim opcijama vlastite promocije.
|
|
|
|
Aug 7 2010, 22:20
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 12 Datum reg.: 7-August 10 Lokacija: Beograd Član broj: 36,982 |
Stvarno, logo je katastrofa, video sam u drugoj temi da je uradjen redizajn, ona prva opcija je ok.
A sto se tice sajta, samo tehnicki deo da se ovo poslaze ni ja ne bih naplatio manje od 300e. Ako je vec pomenuta firma htela "lep" sajt, onda se prvo uradi dizajn koji se odobri, pa se onda prelazi na programiranje... A i ne volim Joomlu, ma koliko prednosti imala za ljude koji se razumeju u materiju i dalje omogucava "neobrazovanim" ljudima da se bave izradom sajtova, a to za posledicu ima veliki broj ne tako lepih sajtova koji svi lice jedan na drugi, a sa druge strane ljudi koji se time ozbiljno bave ne mogu da naplate svoj rad. Odoh ja predaleko, da, sajt vredi 300e |
|
|
|
Aug 16 2010, 17:00
Poruka
|
|
|
Dozvoli samo da vidim da li sam dobro ukapirao.
Vi kao firma ste angažovali web designera da vam odradi sajt, i dogovorili se oko cene projekta. Čovek vam odradi sajt, a onda vi pitate neka treća lica da li to zaista toliko vredi? |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 8. September 2010 - 23:22 |