U slobodno vreme |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
U slobodno vreme |
Jul 8 2010, 14:49
Poruka
|
|
|
Malo spemujem, ali ovo je u cilju bolje pokrivenosti:
levi klik (tema na caskanju) |
|
|
|
|
Jul 8 2010, 16:21
Poruka
|
|
|
Malo spemujem, ali ovo je u cilju bolje pokrivenosti: levi klik (tema na caskanju) City of Heroes || Company of Heroes || ? Nije da igram i'jedan (svojevremeno sam se navukao najstrasnije na jedan MMO, te sada zazirem od istih), ali bih obzirom da sam sada ponovo FREE(lance), mozda bih mogao da odvojim vremena. Trenutno sam se skroz zaludeo ovim :Desktop Dungeon (10 minute hero) |
|
|
|
|
Jul 8 2010, 19:05
Poruka
|
|
|
company of heroes multiplay je nesto poput intenzivne chessmaster utakmice.
ne traje nikad duze od sat vremena, i spada u onaj zanr "easy to learn, difficult to master". sustinski je rts (po svemu nalik na starcraft), ali obogacen novim konceptima (recimo, model skupljanja resursa je daleko zanimljiviji od onog tradicionalnog iz dune2, c&c, wc3, sc/sc2), taktikom (pojmovi kao sto su cover, facing, flank, itd. igraju vaznu ulogu, sto je meni posebno vazno u 2010, i zbog odsustva toga nisam preterano odusevljen starcraftom2), i dodatnim "realizmom", jer je igra bazirana na evropskom WWII teatru (i to prilicno verno). nisam neki preterani fan WWII igara, ali kad je nesto dobro onda je dobro. trivia: igra je dobila ime po poslednje tri izgovorene reci u band of brothers serijalu i vrlo dobro prati standarde koje je taj serijal postavio. igra nije nova (2006), ali se relativno redovno odrzava i balansira (zadnji expansion april 2009, a sad se ocekuje besplatna MMO verzija). plus, i dalje izgleda perfektno, i dan-danas ljudi otkrivaju kojekakve nove strategije (delom sam zbog toga i potegao temu, jer mi je malo tesko da igram sa svim tim ljudima online, iako znam dobro da igram -- prosto, kao u svakoj igri, neki ljudi sve to malo preozbiljno shvataju za moj ukus; mi to zovemo griefing, oni raping, i tako u krug). svaka cast zagrizenim ljubiteljima fudbala, ali coh riplejevi su ono sto ja gledam tokom svetskog prvenstva. btw, neko mi je jednom rekao da je coh sranje jer nema mikro, sto apsolutno nije tacno. evo javno da demantujem. trenutno se sva tri (standalone) dela mogu kupiti preko steama na popustu od 50% - zbog najave da ce coh:online biti potpuno besplatan (ali ne verujem da ce tu biti originalnih kampanja). ja sam moj kupio jos 2007. kad se imalo para. |
|
|
|
|
Jul 8 2010, 20:04
Poruka
|
|
|
|
|
![]() ![]() |