[Rad] Zombi glava |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
[Rad] Zombi glava |
Dec 6 2009, 10:02
Poruka
|
|
|
Trebala je da se pravi jedna igra na temu "Zombies", ali je sve vrlo brzo zaustavljeno. Ono sto sam uspeo da uradim jeste jedan hi-poly model a uz to dajem i link na turntable. Da se razumemo, u pitanju je bila promocija modela, a ne "umetnicki render"!
![]() turnatble se moze skinuti na: http://www.joanovic.org/Portfolio/Zombie.avi |
|
|
|
|
Dec 6 2009, 10:18
Poruka
|
|
|
Karakter ko karakter super.
Jedino taj specular malo. Mene asocira na plastiku. Mozda gresim. |
|
|
|
|
Dec 6 2009, 10:37
Poruka
|
|
|
DarkNemos poslodavac je hteo da na mestima kao sto je mozak ili krv spekular bude jak, da bi se izrazila njegova "ljigavost", da je po meni ja bih ga ublazio
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 16:22
Poruka
|
|
|
Super je kao i onaj prethodni rad jedino mi se ochi ne svidjaju sto su blurovane
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 17:06
Poruka
|
|
|
RIPKID - hvala, ali oci nisu blurovane. imao sam jednu odlicnu (citaj odvratnu) fotografiju lesa dok sam ovo radio, sa otvorenim ocima, a verovatno je svako primetio da oci kada pocnu da trule, pobele. vidi se to i u kasapnicama (ili barem se nekada videlo) kod glava svinja ili jagnjeta bas to o cemu pricam. to i jeste malo problem zombie filmova, telo truli a oci sveze.
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 17:55
Poruka
|
|
|
Nema veze sto su oci belichaste ali mi deluju previse mutnjikavo i to mi nekako pomalo odskace u celom renderu.Mozda je textura male rezolucije...nemam pojma
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 18:00
Poruka
|
|
|
RIPKID - aha ti o tome. pa dobro ako ti to tako deluje, sledeci put cu da dam 2x vecu, nema problema oko toga
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 18:16
Poruka
|
|
|
btw. sada sam pogledao turntable animaciju i odlicno mi izgleda i ceo model se super ponasa
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 18:37
Poruka
|
|
|
Super je model ali nekako ima previse nabora na kapcima
|
|
|
|
|
Dec 6 2009, 19:05
Poruka
|
|
|
RIPKID - hvala
Frikou - ima necega u tvojim recima! |
|
|
|
|
Dec 6 2009, 19:41
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 605 Datum reg.: 6-July 07 Lokacija: Bosna i Hercegovina Član broj: 12,090 |
odlican rad i samo napred !
To sto ima vise nabora ili mutnjikave oci je problem zombija koji vjerovatno za zivota nije dovoljno spavo a sad kao mrtav ima problema sa vidom itd:) Po meni i više nego dobro za promociju i zato bi se suzdržo komentara tipa sjena specular materijal itd. |
|
|
|
Dec 6 2009, 19:41
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 994 Datum reg.: 24-October 05 Lokacija: Belgrade Član broj: 2,067 |
vrlo lepo..dopadami se...
oci su u filmovima sjajne jer je to neophodno rdi ubedljicosti, mnoge stvari u filmovima nisu kao u realnosti, jer realnost cesto ume da bude dosadna..narocito u filmu...!!! inace mi se dopada zobie.. |
|
|
|
Dec 6 2009, 22:15
Poruka
|
|
|
Huiiii...
karakter ti je stvarno dobro ispao... svaka cast!! Pozdrav! Zlatan |
|
|
|
|
Dec 7 2009, 08:02
Poruka
|
|
|
TONĆO - hvala na komplimentima
creaton - hvala takodje zlatantoon - i tebi hvala eto moglo je ovakvih biti jos vise, ali projekt zaustavljen. mozda neki drugi put. |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 22. May 2013 - 10:49 |