Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

2 - broj stranica V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic

DZ Lighting Challenge_004, Steampunk

V
:HGT:
poruka Dec 10 2009, 14:57
Poruka #21

Grupa: Članovi
Datum reg.: 25-May 05
Član broj: 744

Dobro je da se bar neko seca... laugh.gif

Idemo onda... Prvi Wip... Ostaje jos puno posla, modeling je ~50% gotov...

Go to the top of the page

+Quote Post
Mratchny
poruka Dec 17 2009, 11:28
Poruka #22

Datum reg.: 25-June 08
Član broj: 22,116

Ja sam tada još nekog mrava počeo da radim, pa je počeo da liči na bube robote sa ventilima smile.gif Ono veliko pozadi bi trebalo da služi kao rezervoar za paru, a treba glavu da mu dodam... mada mi trenutno ne liči baš previše na steampunk i na ovoj slici se ne vide nitne i ozubljeni točkići jer je render tek onako bez veze da se vidi na čemu sam radio. Sada pokušavam da se setim šta sam hteo pa da nastavim (ovo ispred, tj grad, je tek nekoliko boxova radi orijentacije smile.gif )...

E sad, treba sve bolje da se vidi, da se doda para kako curi iz pneumatskih cilindara, iz rezervoara i ventila, gomila mesinga, gume i nešto drveta i koža i da se završi modeling, ali to tek predstoji smile.gif
Prikačeni fajlovi
Prikačen fajl  wip_ant_1.jpg ( 182.19K ) Broj download-a: 43

+Quote Post
watson i ajkula
poruka Dec 17 2009, 22:14
Poruka #23

Datum reg.: 5-July 07
Član broj: 12,063

Vip 01 laugh.gif ... eto da ne kazemo da je challenge mrtav, iskoristio sam popodne da razradim svoju ideju ...

By milosev at 2009-12-17

+Quote Post

2 - broj stranica V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Saturday 18. May 2013 - 15:56

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.