Opet neko Dedino cepidlacenje..., ...naravno, potrebna pomoc i krecem od nule :D |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Opet neko Dedino cepidlacenje..., ...naravno, potrebna pomoc i krecem od nule :D |
Sep 7 2009, 22:55
Poruka
|
|
|
Dakle, uskoro krecemo sa vlogom (video blogom) koji ce se baviti apsolutno svim desavanjima na teritoriji rumske opstine. radice se predstavljanja raznoraznih manifestacija, intervjui raznih rumskih umetnika, politicara, obicnih gradjana, picice se ankete...jednostavno, pokusacemo da prikazemo rumu onakvom kakva stvarno jeste i prezentovati njene kvalitete kao i nekvalitete, los zivot, nemastinu...ma sve.............ok, i sta ja sada trazim ovde? e, pa, fora je u tome sto bi bilo zaista izvanredno da se odradi kratka najavna i odjavna spica...kapiram da je to animacija i interesuje me kako najlakse da je napravim? koji program mi preporucujete? znam, da je vecini ovo sto pisem pomalo smesno, ali sta ja da radim kada to nase udruzenje gradjana jako lose stoji sa lovom i ne mozemo da priustimo placanje nekog profesionalca da to odradi, te ja moram dobrovoljno da se patim...naravno, vlog (kao i udruzenje) sljaka po neprofitabilnom principu, te je i to jedan od razloga zasto nemamo kintu
eto, ako ima neko ko bi u par recenica pomenuo barem neke osnove i meni barem malo skratio muke, bio bih mu vrlo zahvalan... pozdrav! |
|
|
|
|
Sep 9 2009, 00:34
Poruka
|
|
|
ajd da probam jos konkretnije...da li je after effects pogodan?
|
|
|
|
|
Sep 9 2009, 09:59
Poruka
|
|
|
|
|
Sep 9 2009, 11:12
Poruka
|
|
|
After Effects i jeste u toj nameni..... Kako bi trebala da izgleda spica....? Koji princip i to....
zZ |
|
|
|
|
Sep 9 2009, 18:30
Poruka
|
|
|
E, resio sam problem...hvala za interesovanje!
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Friday 24. May 2013 - 19:15 |