Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Closed TopicStart new topic

Bok u šakama, odnosno u jednoj, i to desnoj :P

V
Sarajevac
poruka Jul 24 2009, 17:55
Poruka #1

Grupa: Članovi
Datum reg.: 15-April 09
Član broj: 29,218

Ganjam fotošope i tako to, uglavnom eto zamaram se tim fotografskim tehnikama kako ovaj podforum nalaze... i sve onako mislim kako li ce ovaj logitechov maus prvi zaplatiti od silnog ganjanja i pritiskanja, medjutim, vidi cuda, ruka me izdade prva, danas jednostavno moro ostavit misa iz ruke, i otic ruku odmarat, bas osjetih umor, u dlanu onako, ono kao pred grcenje kad se puno pliva ili tako nesto...
Masiro onim maserom, malo hladne obloge, nikad mi nije nista slicno bilo... uglavnom evo me sad ko fudbaler sam bez noge laugh.gif
A bas danas fin dan, bio se nameračio da preradim neku seriju..

Kakav savjet, iskustvo... utjeha ako nista? biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
gizmo
poruka Jul 24 2009, 19:13
Poruka #2

VIP

Grupa: VIP
Datum reg.: 16-January 05
Član broj: 16

Hellooo...fotografske tehnike...helloo...kakve veze ima tvoj bol (zabole i nas) sa fotografskim tehnikama? biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Closed TopicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 00:38

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.