Atletski Miting, Artur Takac 2oo9 |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Atletski Miting, Artur Takac 2oo9 |
Jul 3 2009, 01:26
Poruka
|
|
|
Lisine teme o univerzijadi su me inspirisale da podelim sa vama moje fotke sa Memorijala Artur Takac 2009 koji je bio pre dobrih mesec dana...
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() Kako sam radio: D80/18-55vr, Aperture priority mod f5.6-8, ISO 400-1600, shutter 1/80-1/640, matrix merenje, auto WB, malo burst, malo continuous focus mod. Radi vise FPS sam ispucao i prilican broj JPGova... a Auto WB je sharao tamo-vamo pa se neujednacenost lako da uociti. Dakle trebalo ga je rucno odrediti, a ne prepustiti aparatu. Molio bih nekoga iskusnijeg da mi kaze da li je moj pristup problematici dobar??? Komentari i kritike su naravno dobrodosli. Hvala na paznji!!! |
|
|
|
|
Jul 3 2009, 07:41
Poruka
|
|
|
Ajd što smeta white ballance, nego što smeta i totalno različita exponiranost (što je i normalno s obzirom da si koristio AP mode). Ima ovde ljudi koji su profesionalci i koji su i bili na tom događaju pa će ti oni reći tačno, ali eto meni je to prvo zapalo u oči.
|
|
|
|
|
Jul 3 2009, 08:06
Poruka
|
|
|
Vid ga Doktor na 6-oj, rafalni snajperista
|
|
|
|
|
Jul 3 2009, 11:07
Poruka
|
|
|
Oprobacu se i ja na atletici, bas mi je drago da si ovo okacio!
Tesko je slikati iz publike, videcu gde ce moci u ovom slucaju da se setaju fotoreporteri. |
|
|
|
|
Jul 3 2009, 11:28
Poruka
|
|
|
hvala na komentarima!!!
sta znam, sunce je zalazilo, sve je bilo prakticno u senci, neki oblaci su se navlacili (malo je i kisa padala), ja sam drndao iso da dobijem shutter dovoljno brz da ih zamrznem u trku... ona reklama iza je davala kontra svetlo koje je bunilo merac, takodje... sve u svemu zacin C. @rumun ma doca radi stock na 6oj... snima pirsing na pupku mladjanoj modelsici u crnveim ritama @lisa na ovom mitingu su reporteri bili na terenu oko tartana i po travi gde god ne padaju koplja i kugle |
|
|
|
|
Jul 3 2009, 13:28
Poruka
|
|
|
|
|
![]() ![]() |