Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Reply to this topicStart new topic

3D-Coat

V
TONĆO
poruka Jun 24 2009, 23:40
Poruka #1

Grupa: Članovi
Datum reg.: 6-July 07
Član broj: 12,090

upravo sam sagledao sve sto se imalo vdjeti na stranici www.3d-coat.com
inace radi se o programu slicnome zbrushu i mudboxu za one koji neznaju i ovo što sam vidio me u najmanju ruku zadivilo.
Ili sam ja neinformiran ili ovaj program uopšte nije popularan....................još.
Koliko sam vidio po nekim važnim pitanjima dere i mudbox i zbrush za jednu svjetlosnu godinu.
Dali je neko imao iskustva sa ovim?
Go to the top of the page

+Quote Post
dboxx
poruka Jun 24 2009, 23:53
Poruka #2

Datum reg.: 28-July 06
Član broj: 5,599

Dobro de, ovo je program za vas umetnike, kao i zbrush, pa ne mogu da poredim koji je bolji, ali ovo:

"Arrows

Possibility to draw a huge variety of arrows"

sa sve prilozenom slikom.

Mal' se nisam odusevijo! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

+Quote Post
creaton
poruka Jun 25 2009, 00:58
Poruka #3

Datum reg.: 24-October 05
Član broj: 2,067

ja ga vec imam u "full" verziji..smile.gif) bas da vidim sta je i kakav je...hmmm...nisam fasciniran (barem ne na prvo paljenje) interface je ruzan i glup, aj to i nema veze...ali ostalo cu tek da vidim, mada mi nije ostavio neki utisak...!!!
ipak je Zbrush tata i onda cemu komplikovati zivot..smile.gif)

+Quote Post
andrejav
poruka Jun 25 2009, 04:59
Poruka #4

Datum reg.: 10-April 07
Član broj: 10,195

super je 3d coat. Ma kad to rus napravi radi i na -50.smile.gif))
To je stara ideja ako se secate amorphium1.1 negde oko 2000te. To je bio prvi program koji sam ja probao po nagovoru kolege sa akademije. Uzasno lici na pravo vajanje. Radio po sistemu voxala ili ti blobs-a. Kao i amorphium tada.
Super je igralismo se ovde malo sa njime ali je bagovit.

+Quote Post
TONĆO
poruka Jun 25 2009, 07:20
Poruka #5

Datum reg.: 6-July 07
Član broj: 12,090

Zbrush je no_1 i nadam se da ce ova 4-ta verzija donjeti stvari koje vidim da su drugi vec uveli kao sto je 3d-coat.
Ako ništa ovaj programčić bi bio zgodan za remeshing posto vidim da tu ima super alate a i ovaj pixel painting je zgodan za razliku od ZB polypaintinga.
Svakako cu obratit pažnju na ovo ipak za svije stoje dolara mislim da nemože bolje smile.gif

+Quote Post
dibidusrus
poruka Jun 25 2009, 07:53
Poruka #6

Datum reg.: 12-December 06
Član broj: 7,907

3d-coat pravi jedan rus tako da se na 3dcentru dosta o tome prica. To je sasvim dobar program sa svojim voxelima.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Sunday 19. May 2013 - 01:09

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.