{stock} bmw x5 [Vladimir Simic] |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
{stock} bmw x5 [Vladimir Simic] |
Oct 23 2005, 17:14
Poruka
|
|
|
Da da imacu to na umu
|
|
|
|
|
Oct 23 2005, 17:39
Poruka
|
|
|
Evo finalnog stock rendera.
|
|
|
|
|
Oct 23 2005, 18:14
Poruka
|
|
|
cool
samoja bih stavio reflexsiju na tockove....felne |
|
|
|
|
Oct 23 2005, 19:49
Poruka
|
|
|
Pa one imaju refleksiju samo refleksiju dobijaju od plavog poda pa zato ne dolazi do izrazaja.Kad budem budzio dzip onda cu staviti hrom na felne pa ce izgledati mnogo opasnije i lepse
![]() Kao ove na slici koje su stock felne nemaju nikakve refleksije, zato kad stavim hrom ima da zasija u punom sjaju, ali ne ove felne nego nove i mnogo lepse. Pozdrav! |
|
|
|
|
Oct 23 2005, 22:45
Poruka
|
|
|
opet, to je malko blurovane refleksije, tvoji nemaju ni malcice
|
|
|
|
|
Oct 23 2005, 23:13
Poruka
|
|
|
Ne znam tako je ispalo a i onako sad cu da ga budzim pa se nadam da ovo nece predstavljati neki problem ?
|
|
|
|
|
Oct 31 2005, 17:17
Poruka
|
|
|
CITAT ([vlada�) ,Oct 23 2005, 23:13] Ne znam tako je ispalo a i onako sad cu da ga budzim pa se nadam da ovo nece predstavljati neki problem ? samo bi dao jedan predlog pre nego sto pocnes da ga bodzis, da prvo pogledas jos jednom tockove?? sta hocu da kazem! Deluju kao da su uvuceni, probaj da ih malo izvuces vani i videces koliko ce bolje da deluje, probaj pa pusli sliku na net da vidipo POZDRAV |
|
|
|
|
Oct 31 2005, 23:50
Poruka
|
|
|
pazi sve sto je na slici to je radjeno po blueprintu, tako da pozicija tockova odgovara skici.Zadnji tockovi su izbaceni vise jer je zadnji deo malo siri od prednjeg.Kad budem budzio kola totalno ce biti drugacije sto se tice tockova, znaci velicina, guma, sam rad na felni ce biti daleko lepsi i opasniji
Pozdrav! |
|
|
|
|
Nov 2 2005, 00:05
Poruka
|
|
|
CITAT ([vlada�) ,Oct 31 2005, 23:50] pazi sve sto je na slici to je radjeno po blueprintu, tako da pozicija tockova odgovara skici.Zadnji tockovi su izbaceni vise jer je zadnji deo malo siri od prednjeg.Kad budem budzio kola totalno ce biti drugacije sto se tice tockova, znaci velicina, guma, sam rad na felni ce biti daleko lepsi i opasniji Pozdrav! ok. onda bole ga ti budzi pa ce mo da vidimo kako ce da ispadne! Pozdrav |
|
|
|
|
Nov 2 2005, 01:18
Poruka
|
|
|
da da vec sam uveliko poceo, samo jos gledam neke delove kako da odradim da ne izgleda prenabudzeno.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Monday 20. May 2013 - 03:41 |