Novosadski foto maraton, Portret Novog Sada |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Novosadski foto maraton, Portret Novog Sada |
Apr 14 2009, 22:39
Poruka
|
|
|
Hoće li biti koga od nas ovde?
CITAT 1. NOVOSADSKI FOTO MARATON 18. aprila od 10h– 24h i otvoren je za sve ljubitelje fotografije i Novog Sada. Učesnici će dobiti teme na koje treba da odgovore u zadatom roku. Nakon dnevne etape, učesnici predaju fotografije u štabu organizatora, gde će dobiti instrukcije za nastavak maratona. http://www.facenovisad.com/ |
|
|
|
|
Apr 14 2009, 22:45
Poruka
|
|
|
Cool. Tnx
|
|
|
|
|
Apr 14 2009, 22:51
Poruka
|
|
|
Uh, ja zbog edne rečenice u njihovom pravilnuku neću učestvovati..
CITAT Dalje se obavezujem da fotografije neću slati na fotografske konkurse koji se održavaju u Srbiji, niti dozvoliti upotrebu pomenutog dela trećem licu. Ajde da razumem ovo za slanje na konkurse u Srbiji, ali otkud im pravo da traže da budu ekskluzivni korisnici fotografije?! :mad: |
|
|
|
|
Apr 14 2009, 23:09
Poruka
|
|
|
pa ljudi su mudro smislili kako da sa lepom idejom dodju do gomile besplatnih fotki grada... plus jos zele ekskluzivno pravo na sve te fotke... pa ko hoce da se igra po tim pravilima nek izvoli.......
Iskreno, ja sam mislila da je super ideja kad sam videla naslov u novinama, al kad sam procitalla ostatak teksta splasnulo mi odusevljenje. |
|
|
|
|
Apr 14 2009, 23:30
Poruka
|
|
|
I ja isto..baš lepo, idem reko i ja da jurcam ulicama grada i zabavljam se, al trt..ne dam da me neko ovako presvuče, a kao fol "for the greater good"
|
|
|
|
|
Apr 15 2009, 08:32
Poruka
|
|
|
dobrodoshli u srbiju, zemlju hajvana i neradnika..
|
|
|
|
|
Apr 15 2009, 09:40
Poruka
|
|
|
Ni meni se taj detalj nije svideo, ali sam video priliku za upoznati nove drugare i malo se zezati.
Hoću ja biti jedini blentoš tamo odavde ili će još neko doći? |
|
|
|
|
Apr 15 2009, 10:04
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 169 Datum reg.: 1-March 07 Lokacija: Novi Sad Član broj: 9,480 |
Gadan detalj, no ja idem. Malko da se sigram i upoznam ljude, sto kaze Vaskes...
|
|
|
|
Apr 15 2009, 11:32
Poruka
|
|
|
Ma da, ali društvo možeš upoznavati i na druge načine, Gusan/Radio caffe, šetnje i izleti..a da se ne osećaš bzvz jer znaš da bukvalno radiš za nekog
A i znaš kako će izgledati maraton..every man for himself..barem će većina to tako doživeti i od opuštenog druženja neće biti ništa, jer će se svi bojati da mu onaj neko drugi ne ukrade kadar i sl. No, živi bili, pa videli Vi ćete svakako preneti utiske |
|
|
|
|
Apr 15 2009, 12:23
Poruka
|
|
|
bezobrazluk... a vidim da su nashi ljudi sa DZ u organizaciji... necu ovdje da imenujem...
Oce ljudi na naprave monografiju,a trebalo bi im recimo 500-1000E za kvalitetnih 50-100 fotki. Pa se dosjetili kako da dodju do fotki precicom za dzabana. |
|
|
|
|
Apr 15 2009, 13:07
Poruka
|
|
|
pfff bezveze, video sam reklamu u novinama i planirao da idem, ali sad kad sam ovo procitao odustajem i ja, nek fotkaju sami ako im treba nesto.
|
|
|
|
|
Apr 15 2009, 13:16
Poruka
|
|
|
ccc kako je ovo gej evo sad procitah sve, ono ok bi bilo otici ali ne predati slike ili predati nekih 600ostrih piksela sa sve vodenimmarkom
|
|
|
|
|
Apr 15 2009, 13:28
Poruka
|
|
|
^^ne citash pazljivo... fotke se istresaju direktno na njihov laptop. Zato npr neke nikondzije mogu jos u aparatu da kropuju sve fotke na 400px duzu stranu i da im tako daju
|
|
|
|
|
Apr 15 2009, 13:30
Poruka
|
|
|
A jel moze sa telefonom da se fotka ?, ipak sa svom opremom na maraton ići podrazumeva određeni stepen fizičke spremnosti
|
|
|
|
|
Apr 15 2009, 13:30
Poruka
|
|
|
Hehe, pa možeš i laptop poneti i pa ih srediti na miru, vratiti na karticu i dati im to, ali nije u tome poenta
Eventualno otići taj dan, prijaviti se na maraton, pa odustati i ne predati fotke, a posle ih okačiti i pokazati im šta im je poliika koju su hteli spovesti oterala |
|
|
|
|
Apr 15 2009, 13:33
Poruka
|
|
|
Komšiluk, a da mi lepo odemo tamo, skupimo se u dogovoreno vreme, uzmemo akreditacije i...... odemo na kafu, vopi, nešto.....
|
|
|
|
|
Apr 15 2009, 13:35
Poruka
|
|
|
Ok, jeste da hoce gomilu dobrih fotki za dzabe, ali ajde da pogledamo i drugu stranu, pruzena je sansa svima da se na neki nacin exponiraju, ja bih recimo bio srecan da ako odem odaberu neku moju fotografiju da je koriste, ako sam dobro shvatio obavezali su se da ce pri svakom koriscenju fotki autor biti potpisan kao jedini autor tog dela, (Ovim zadžavam pravo da se pri svakom korišćenju fotografija sa ovog takmićenja navede moje ime kao jedinog autora pomenutog dela.), sto je nekome sasvim dovoljno.
|
|
|
|
|
Apr 15 2009, 13:36
Poruka
|
|
|
Vidis ne bi bilo lose i maratonski se baciti na cjelodnevno ispijanje napitaka, i ostalih droga, te predati seriju fotografija sa mjesta zločina
|
|
|
|
|
Apr 15 2009, 13:38
Poruka
|
|
|
Ok, jeste da hoce gomilu dobrih fotki za dzabe, ali ajde da pogledamo i drugu stranu, pruzena je sansa svima da se na neki nacin exponiraju, ja bih recimo bio srecan da ako odem odaberu neku moju fotografiju da je koriste, ako sam dobro shvatio obavezali su se da ce pri svakom koriscenju fotki autor biti potpisan kao jedini autor tog dela, (Ovim zadžavam pravo da se pri svakom korišćenju fotografija sa ovog takmićenja navede moje ime kao jedinog autora pomenutog dela.), sto je nekome sasvim dovoljno. pa ok... ti idi i ucestvuj... |
|
|
|
|
Apr 15 2009, 13:40
Poruka
|
|
|
Neće ići ako i Vlada ne bude isao, onda nije nikakav izazov
|
|