[RAD] sp;av |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
[RAD] sp;av |
Apr 11 2009, 00:17
Poruka
|
|
|
meni licno se ne svidja ovo sto sam uradio al ajd'. odlucio sam da bude gotovo pa da cujem kritike
- sugestije me ne interesuju, samo da li vam se svidja ili ne (ako moze tako) Goxymajstore, zaboravi na ovo poslednje sto sam rekao dakleM - imao sam nameru da smislim neki splav za sebe ! Model - Maya - Nurbs, Low Poly Render - Mental ray |
|
|
|
|
Apr 11 2009, 00:34
Poruka
|
|
|
|
|
Apr 11 2009, 01:30
Poruka
|
|
|
Splaaaavoooviii.... su meka i medinaaa
Lep render i komposing... samo konstrukcija je predimezionisana, kao da je u pitanju neboder a ne splav... |
|
|
|
|
Apr 11 2009, 07:13
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 233 Datum reg.: 10-April 07 Član broj: 10,195 |
Hej Milicko!
Super ti je ovo kao i uvek. Koji si baksuz heheh Ja obicno ne dajem duge komentare, a sada bih ubacio par sugestija, ali postujem to sto si rekao na pocetku posta.>:/ Caoss |
|
|
|
Apr 11 2009, 07:26
Poruka
|
|
|
Bas dobro, mene zanimaju detalji oko konstrukcije i razmestaja unutra, moze?
|
|
|
|
|
Apr 11 2009, 08:58
Poruka
|
|
|
|
|
Apr 11 2009, 11:02
Poruka
|
|
|
Render je skroz dobar! .. to mi se svidja..
a atmosfera.... celik, staklo, mermer, prohrom.. mozda previse celika ipak... kosi stubovi su malo jaci... al bez njih bi opet izgledalo cosavo.. |
|
|
|
|
Apr 11 2009, 11:56
Poruka
|
|
|
Moze to i bolje.
|
|
|
|
|
Apr 11 2009, 12:09
Poruka
|
|
|
Uvek moze bolje ^^
bas lep rad. si mozda razmislio o specifikaciji materijala i gradnje? Neko bi mogao kucu da sazida za te pare |
|
|
|
|
Apr 11 2009, 14:20
Poruka
|
|
|
sredi depth blur... nekako mi deluje kao da si u pshopu radio "rucno" i skroz je pogresan... pocinje nekako naglo i deluje kao da nema veze sa dubinom scene i daljinom objekata od kamere nego kao da si samo uzeo i zabrljao taj dok u drugom planu...
meni iskreno kad pogledam u sliku prvo sto instinktivno padne na pamet da uradim je da protrljam oci i probam da uklonim taj blur, jer imas osecaj da nema veze sa fizikom nego da se nisi umio kako treba! ostalo necu komentarisati preterano jer se ne razumem najvise ali meni deluje sasvim ok! |
|
|
|
|
Apr 11 2009, 19:52
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 62 Datum reg.: 21-January 09 Lokacija: Beograd Član broj: 26,946 |
Meni se projekat svidja jedino šta mi smeta to je definitivno DOF i na krovu metalne šipke.
Nekako su previše reflektivne i kao da ulaze u crep. Ostalo je super. |
|
|
|
Apr 11 2009, 21:40
Poruka
|
|
|
Necu da govorim o renderu vec o samom projektu. Ne znam cije je to delo ali sve je za moj racun (i iskustvo, a nije uopste malo) mnogo brate kabasto, neko rece predimenzionirano. Ovo kosnici bi mogli da nose manji most.
Mnogo metala. Mnogo crnoga. Jel razmisljate ko ce da stane nogom na taj tamni pod kad upici 35° i vise? Koliko ce temperature da isijava i taj tamni pod i metalna konstrujcija? Ko ce da proba spava tu pa to ima da bude ko mikrovalna! I jos nesto stepenice za vodu, ko izlazi iz vode izaci ce nekako ali ko proba da udje -e morace da se pomuci. Ovde na ovom forumu sam se nagledao izvrsnih rendera (i ovaj spada u tu grupu) ali i gomile nepromisljenosti (da ne kazem nesto teze) kad su u pitanju projekti. Ako sami projektujete, dozvolite, savet: potrosite najvise vremena da predvidite sve lose sto moze da proizadje iz vaseg projekta u svim aspektima. Stavite se na mesto onog ko ce koristiti objekat koji ste projektovali. Zato tresite i mesite i cedite ideju dok je ne dovedete do necega od cega se sme raditi projekt. |
|
|
|
|
Apr 13 2009, 19:08
Poruka
|
|
|
Pusti jedan mali occlusion pass,pospesice senke i dace svemu jednu vecu dozu realnosti...Sredi isto taj DOF.Inace super rad
|
|
|
|
|
Apr 13 2009, 19:42
Poruka
|
|
|
Lep rad zaista.
Pored toga dof-a sto su ti vec svi rekli, imas jos jednu sitnicu da ispravis - jedna zeleni poligon, na grbini krova (pri kraju). Sredila bih malo i tu prostirku. |
|
|
|
|
Apr 16 2009, 09:00
Poruka
|
|
|
Necu da govorim o renderu vec o samom projektu. Ne znam cije je to delo ali sve je za moj racun (i iskustvo, a nije uopste malo) mnogo brate kabasto, neko rece predimenzionirano. Ovo kosnici bi mogli da nose manji most. Mnogo metala. Mnogo crnoga. Jel razmisljate ko ce da stane nogom na taj tamni pod kad upici 35° i vise? Koliko ce temperature da isijava i taj tamni pod i metalna konstrujcija? Ko ce da proba spava tu pa to ima da bude ko mikrovalna! I jos nesto stepenice za vodu, ko izlazi iz vode izaci ce nekako ali ko proba da udje -e morace da se pomuci. Ovde na ovom forumu sam se nagledao izvrsnih rendera (i ovaj spada u tu grupu) ali i gomile nepromisljenosti (da ne kazem nesto teze) kad su u pitanju projekti. Ako sami projektujete, dozvolite, savet: potrosite najvise vremena da predvidite sve lose sto moze da proizadje iz vaseg projekta u svim aspektima. Stavite se na mesto onog ko ce koristiti objekat koji ste projektovali. Zato tresite i mesite i cedite ideju dok je ne dovedete do necega od cega se sme raditi projekt. False nisam ni dizajner ni gradjevinac ali imam iskustva sa splavovima. i brodovima konstrukcija mora biti sto cvrsca... to ne stoji na zemlji, jes da moze da se dogradi jos jedan sprat... ali stoji na talasima i ako se napravi da izgleda "elegantno" ugiba se ko blesavo sto je nezgodno ako ima staklene povrsine..., pa makar da mu je korito za prekookeanski brod gravitacija i inercija cine svoje... i krenuo sam da radim rad, upravo nakon razgovora za konstruktorima i majstorima... True: a po pitanju temperature, cim zadje sunce ondak se i ohladi, isto ko sto se i zagrejalo... ali stoji to sto si rekao stepenice - za tetke sa "trajnom" ide poseban set pri isporuci splava, zasad u vodu moze i da se skoci... sve u svemu, odgovara mi tvoj komentar. |
|
|
|
|
Apr 16 2009, 09:24
Poruka
|
|
|
|
|
Apr 16 2009, 14:54
Poruka
|
|
|
Znam da je dof jako bitan, ali ja bih samo malo da ta voda ne lici na blato... Znam da jeste prilicno slicna u nashim rekama al to te ne ogranicava da uradish lepshe vodu... Bar malo lepshe...
|
|
|
|
|
Apr 16 2009, 21:22
Poruka
|
|
|
|
|
Apr 17 2009, 11:44
Poruka
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 19 2009, 13:31
Poruka
|
|
|
Hm lepo je ovo ali mnogo su sjajne te sipke,em taj dof opet ne valja ja bi to jos malo izostrio nije toliko daleko,cim sam otvorio sliku meni je pao pogled na taj deo a ne na splav....ja bi uoprljao teksture kada je voda vec tako prljava
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Sunday 26. May 2013 - 05:19 |