Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

16 - broj stranica V  « < 14 15 16  
Reply to this topicStart new topic

Windows 7, јел има неко искустава?

V
Blabry
poruka Aug 1 2010, 15:32
Poruka #301

Grupa: Članovi
Datum reg.: 21-February 10
Član broj: 34,546

Pa moj opsti utisak je da je win 7 ok....bolji od viste svakako,lepsi od xp-a (koga to i uopste zanima)
Problema sa igricama sam imao ali sam nalazio resenja na netu....CS3,CS4 radi bez problema.Doduse sve sto sam morao da "budzim" je bilo na win7 x64....sad koristim x32 ne zbog toga da bi ga isprobao vec mi je pukao win 7 x64(moja greska dozvolio sam virus biggrin.gif ) Tako da generalno radi ok....nikakvih problema sa cd-romovima,sve drajvere je nasao sam(sem za grafiku koju sam dodatno instalirao i stampace i kamerica)

Tako da ppl slobodno se upustite u tu avantruru....naravno ako nemate dovoljno "znanja" da instalirate pozovite nekoga biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

16 - broj stranica V  « < 14 15 16
Reply to this topicStart new topic
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Wednesday 8. September 2010 - 23:23

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.