[Foto duel] Kintec vs Underdog vs Babl, tema: korak |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
[Foto duel] Kintec vs Underdog vs Babl, tema: korak |
Nov 1 2008, 16:19
Poruka
|
|
|
I ja glasam za 3... ebga, ovo bolje da predam...
glupo traziti izgovore, al nikako nisam stigao da napravim fotku, pa sam skplepao za 5 min...aliiii...ce vidimo u sledecem fotoduelu... |
|
|
|
|
Nov 1 2008, 17:51
Poruka
|
|
|
3
|
|
|
|
|
Nov 1 2008, 18:40
Poruka
|
|
|
3
|
|
|
|
|
Nov 1 2008, 18:47
Poruka
|
|
|
I ja glasam za 3... ebga, ovo bolje da predam... glupo traziti izgovore, al nikako nisam stigao da napravim fotku, pa sam skplepao za 5 min...aliiii...ce vidimo u sledecem fotoduelu... Teško je izgubiti al' časno-nije sramota... Zna i da koristi. Retki su nepobedivi. Vrlo, vrlo retki... Uzgred, ne znam zašto baš svi glasaju za br3? Fotki br1 nedostaje nešto obrade i ličnog pečatiranja al' 3 se da snimiti na svakoj stanici GSB-a... |
|
|
|
|
Nov 1 2008, 19:13
Poruka
|
|
|
3.
Zbog ove mono crvene carapice |
|
|
|
|
Nov 1 2008, 20:01
Poruka
|
|
|
Nista...sta, ajde Undere javi se jer ovo vise nema smisla...
Proglasi ovo takmicenje zavrsenim pa da se bacimo u nove poduhvate Svaka cast pobedniku kao i treceplasiranom (Smeno zasluzio si pivo zbog ovog glasa! Po meni su bile sve tri fotke jako dobre( pitanje nijansi) jer svaka ima svoju autenticnu pricu .... POzzzz |
|
|
|
|
Nov 1 2008, 20:31
Poruka
|
|
|
Cestitke underdogu
Btw ja sam totalno podbacio sa ovom fotkom (milan nije hteo da hoda po staklu!) Tj nije milan ni trebao da hoda po staklu, vec je to trebala da bude zenska noga...aliii... Nas dva ludaka (tj ja sam ludak) otisli smo na zemunsku zeleznicku stanicu, trazili zid gde bi mogli prosuti crvenu farbu...i razbiti flashu.... E sad...svim prolaznicima (sumnjivog izgleda btw) je sve to bilo jako sumnjivo. A i ti "prolaznici" ili bolje receno "blejaci" su bili nama sumnjivi tako da smo napravili tri fotke...a onda hvatali maglu... ziva komedija. Sledeci put definitivno studio za tako neke akcije... I to sam se jos setio uvece u 7 da fotkam...par sati pre kraj roka |
|
|
|
|
Nov 1 2008, 22:33
Poruka
|
|
|
^
jbt ja ni kad trchin ne dignem toliko nogu. da si zgazio/tj milan kontam da bi bila dobra |
|
|
|
|
Nov 1 2008, 23:26
Poruka
|
|
|
HA HA HA... Ovi se ubise da naprave fotku a Under ih odro fotkom skljocnutom u prolazu, mozda i s' kuka
|
|
|
|
|
Nov 1 2008, 23:35
Poruka
|
|
|
Abdee nemoj se smejati. Underdog je profesionalac sa izostrenim culima za fotografiju, a ovi su amateri. Tu nije fer borba, jer je profi u znacajnoj prednosti, veruj mi.
|
|
|
|
|
Nov 2 2008, 02:20
Poruka
|
|
|
Pa i on je profi. Tako je rođen.
Zato se i smeje. |
|
|
|
|
Nov 2 2008, 11:29
Poruka
|
|
|
Abdee nemoj se smejati. Underdog je profesionalac sa izostrenim culima za fotografiju, a ovi su amateri. Tu nije fer borba, jer je profi u znacajnoj prednosti, veruj mi. A sta si ti majke ti? Letach - ... |
|
|
|
|
Nov 2 2008, 11:33
Poruka
|
|
|
Uzgred, ne znam zašto baš svi glasaju za br3? Fotki br1 nedostaje nešto obrade i ličnog pečatiranja al' 3 se da snimiti na svakoj stanici GSB-a... ajd snimi - imas tehniku za to ko i underdog. prva se moze snimiti skoro svuda, pa i druga, to nije nikakav argument. i stanicu st lazar moze da snimi svako, pa ih je nekoliko na njoj postalo the fotografima a milioni su postali isto sto i bilo koji turista skljocator. |
|
|
|
|
Nov 2 2008, 13:50
Poruka
|
|
|
^ Ti si na pravnom?
|
|