[Foto duel] Iwbdtrold vs DrBouz, tema: nered |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
[Foto duel] Iwbdtrold vs DrBouz, tema: nered |
Oct 11 2008, 22:26
Poruka
|
|
|
Tema je "Nered" i vazi od sutra, 12.10. Rok je sledeca nedelja, 19.10. Ako neko zeli da se zabavlja, ja sam tu... poz.
Ovu poruku je izmenio anactor: Oct 15 2008, 22:28
Razlog za izmenu: sredio naslov i podnaslov
|
|
|
|
|
Oct 11 2008, 23:14
Poruka
|
|
|
stranche, stajem ti na crtu. 'ocesh i ja crnobelu da shkljocnem, pa nek' ide zhivot?.
kachimo slike dakle 19/20-og (pp-isachemo se 19og oko detalja). ako ima josh neko pravilo, nek' se rekne, ili nek se chuti zauvek |
|
|
|
|
Oct 11 2008, 23:15
Poruka
|
|
|
jupi, najzad jos neko.
ajd, nek vam je sa srecom i ziveo nered |
|
|
|
|
Oct 11 2008, 23:34
Poruka
|
|
|
Ljudi, jel imate vi nešto protiv da ja sve ove foto dvoboje prebacim u "Ostale fotografske teme"? Nije baš za svaštaru, a recimo da najviše odgovara "ostalim" temama...
|
|
|
|
|
Oct 11 2008, 23:37
Poruka
|
|
|
i ja sam to pomislio, ali ovde je pocelo, pa....
hajd prebaci i nadajmo se da ce biti i neka podsobica za to, tj. da ce je interesovanje zasluziti |
|
|
|
|
Oct 12 2008, 14:41
Poruka
|
|
|
Dr. Bouz, i ja sam nesto razmisljao o crnobelisanju... moze!
|
|
|
|
|
Oct 13 2008, 00:44
Poruka
|
|
|
hahaha, neka onaj sa najskupljom opremom pobedi
|
|
|
|
|
Oct 13 2008, 00:47
Poruka
|
|
|
pazi, dobar film je u ovom slucaju vaznija stavka nego 'najskuplja oprema'
a tu 'onaj koji ima jeftiniju opremu u vidu objektiva i tela' ima veci izbor pred sobom |
|
|
|
|
Oct 13 2008, 03:16
Poruka
|
|
|
pekusao sam da napravim geg, 'ocu reci stos sine :sofronije:
|
|
|
|
|
Oct 13 2008, 08:25
Poruka
|
|
|
pa dobro, bar ovde oprema nema ama bash nikakve veze. onako iskreno: mislim da che me iw od'rati s' nulom. al'dobro - sigramo se, -ne pucamo
inache sam prihvatio chelindzh u nadi da che i josh drugara da izadju na crtu 1dni drugima - jerbo mi je to mnogo kreativniji nacin utroshnje vremena, nego n.pr. kladionica, ili lelemudarenje (i ovde) po forumu o oshtrini po pixelima, i ostalim glupostima. cak bi bash zbog toga i voleo da me iw odere (iako cu se blago nanervirati, chak iako se igramo) - bash zbog toga da drugari tehno-masturbatori uvide da za dobru (prichu) sliku nije potrebna dobra oprema, i da je tu ipak presudan kliker. mada, evo mudrujem hrabro u keliji, kako da realizujem sliku. |
|
|
|
|
Oct 13 2008, 10:24
Poruka
|
|
|
bas me zanima da li cemo moci da prepoznamo koja je cija fotka ovom prilikom?
btw., jel ste prepoznali na prvoj temi underdog-ja koja je cija? a na ovoj sad? (ovo nemo da odgovarate jos konkretno) |
|
|
|
|
Oct 13 2008, 10:29
Poruka
|
|
|
Ja jeсам
Ево изазивам ја Јагуара |
|
|
|
|
Oct 13 2008, 10:35
Poruka
|
|
|
strava!
|
|
|
|
|
Oct 13 2008, 10:36
Poruka
|
|
|
Ko duže boravi ovde, prepoznaje fotke.
Prvu underdoga jesam, mislim da i kod ove nije problem ali ipak... Dr-ove ćemo poznati sigurno, na svakoj je on lično. A sad mu odgovara i tema. Ahahhah za ovo strava, pomislio sam jaguar se javio... |
|
|
|
|
Oct 13 2008, 10:38
Poruka
|
|
|
smeno, izazivam te da izazoves nekog ili postavis slobodan dvoboj.
|
|
|
|
|
Oct 13 2008, 10:50
Poruka
|
|
|
Što me mrziš?
Nisam se nadao, moram da smislim temu. Samo da ne bude "Trepavice u dof-u". |
|
|
|
|
Oct 13 2008, 10:54
Poruka
|
|
|
A ova fota neka donese casu vode i da usput peva peva "Budjav lebac"
|
|
|
|
|
Oct 13 2008, 10:55
Poruka
|
|
|
abdee, vidim da ti se dvobojuje, ali nikako neces da se postavis
|
|
|
|
|
Oct 13 2008, 11:43
Poruka
|
|
|
na prvoj se iz aviona videlo koja je chija, a mislim da se prilicno lepo vidi i na drugoj. (evo rechi cu ako sam puko banderu za tip na drugoj rundi)
|
|
|
|
|
Oct 13 2008, 12:57
Poruka
|
|
|
pa dobro, bar ovde oprema nema ama bash nikakve veze. onako iskreno: mislim da che me iw od'rati s' nulom. al'dobro - sigramo se, -ne pucamo inache sam prihvatio chelindzh u nadi da che i josh drugara da izadju na crtu 1dni drugima - jerbo mi je to mnogo kreativniji nacin utroshnje vremena, nego n.pr. kladionica, ili lelemudarenje (i ovde) po forumu o oshtrini po pixelima, i ostalim glupostima. cak bi bash zbog toga i voleo da me iw odere (iako cu se blago nanervirati, chak iako se igramo) - bash zbog toga da drugari tehno-masturbatori uvide da za dobru (prichu) sliku nije potrebna dobra oprema, i da je tu ipak presudan kliker. mada, evo mudrujem hrabro u keliji, kako da realizujem sliku. Videcemo, smislio sam nesto opasno |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 15:26 |