[RAD] njih dve, devojka i vozilo |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
[RAD] njih dve, devojka i vozilo |
Aug 5 2008, 14:53
Poruka
|
|
|
|
|
Aug 5 2008, 15:05
Poruka
|
|
|
interesantno je, lepo izgleda, mada bih umesto automobila stavio neku azdaju ili nesto slicno, od pamtiveka su ovakve ribe jahale zmajeve :-)
|
|
|
|
|
Aug 5 2008, 15:15
Poruka
|
|
|
a jel moze zmaj od nocaja... taj mi je najdrazi od svih zmajeva...
samo mi je bila dobra mesavina fantasy i realizma.... |
|
|
|
|
Aug 5 2008, 15:24
Poruka
|
|
|
Auto je dobar za sebe,devojka isto verovatno,al mesavina mislim da nije.
poz |
|
|
|
|
Aug 5 2008, 15:37
Poruka
|
|
|
Strpaj je u auto...
|
|
|
|
|
Aug 5 2008, 15:47
Poruka
|
|
|
Ti koji god render da stavis sa tim autom meni izgleda ekstra. Na ribi bi samo malo doterao gluteuse. Odlican rad.
@greent - od pamtiveka su ovakve ribe jahale zmajeve :-) Danas ovakve ribe jasu zmajeve sa ovakvim kolima |
|
|
|
|
Aug 5 2008, 16:38
Poruka
|
|
|
mnogo bode oci ova crvena, probaj da ribi akcentiras nesto, mozda kosu u tamno crveno...neku nijansu, da bude zagasito ali da cisto da neku ravnotezu, moze i u plavkasto (zuto)
mozda i ja lupam, ali ovaj auto mi nekako odvuce svu paznju i vise nego sto bi trebalo, trebalo bi da se uspostavi neka ravnoteza u kadru |
|
|
|
|
Aug 5 2008, 16:57
Poruka
|
|
![]() breeder pa to je licni stav i meni je malo cudno ali mi je bilo interesantno.... ceran thnx xaver .... pa ja sam zeleo jarke boje i ogromne kontraste... ovako otprilike... ispalo je malo ne izbalasirano a i kompozicija je malo promasena... mislim da cu cim zavrsim trenutne poslove .. doraditi ovo.... |
|
|
|
|
Aug 5 2008, 21:43
Poruka
|
|
|
ma bruka je ovo, nego da izvinesh, neshto joj ova zadnjica flat, nekako, na stranu sve ostalo, al' chizme su mi do jaja odradjene
|
|
|
|
|
Aug 5 2008, 23:51
Poruka
|
|
|
Skroz je zanimljivo...Cizme su me kupile skroz - potreban detalj na sklopu 2 tela (simbola), a sto se kompozicije tice, crvena kosa(nesto svetlija od one na kolima - a u odnosu na prirodu obrnute proporcionalnosti njihovih povrsina ) bi resila pitanje balansa brzo i elegantno.
Mozda bi i podlogu mogao da obogatis detaljima ( zemlja je snazan element ): neki ispucali asfalt ili pesak mozda. Sve u svemu samo napred! |
|
|
|
|
Aug 6 2008, 01:24
Poruka
|
|
|
Inflate the butt!
|
|
|
|
|
Aug 6 2008, 02:02
Poruka
|
|
|
|
|
Aug 6 2008, 08:10
Poruka
|
|
|
|
|
Aug 6 2008, 13:03
Poruka
|
|
|
@nj .... desi nj .... bruka.. je ako ti kazes da jeste.... a gza ko gza... stvar ukusa.. bla bla bla.. guze.. ovakve onakve...
@Dza .... hvala covek, bice bolje kada zavrsim.... @nesh... naduvacemo je vec negde.... @barbara ... ko jos ima narandzastu kosu , a jahanje..zmaj.... uvek... (.) |
|
|
|
|
Aug 6 2008, 17:55
Poruka
|
|
|
Izbaci kola ,inflate the butt ,chizme je#u kevu!!!
poz majstore |
|
|
|
|
Aug 6 2008, 18:31
Poruka
|
|
|
da izbacim kola i stavim lavicu ......... lavica
super i dalje moze da se zove njih dve... ili da ubacim i zmaja i lavicu pa da bude njih tri i on jedan... |
|
|
|
|
Aug 6 2008, 18:49
Poruka
|
|
|
^Upravo
|
|
|
|
|
Aug 8 2008, 08:20
Poruka
|
|
|
njih..DVE....a on jedan....tako .. sada i tri..to je vec novist i....onda od tri..opet imas..dve..jedna odlazi.....mislim da ce kola pregaziti...lavicu
|
|
|
|
|
Aug 8 2008, 17:07
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 994 Datum reg.: 24-October 05 Lokacija: Belgrade Član broj: 2,067 |
hm hm..interesantno mada...!!! ako su ti kola u boli daj i njoj neki shade kozei malo ove chizm da dobiju neki kolorit...ovako je samo nedefinisan pokushaj nezna ni ja chega..
pritom je leva hizma shira u listu nego desna...takodje losh pokushaj nabora na shizmama...sedi i dradi tu ribu kako dolikuje ili je izbaci ..ili je stavi iza auta...i naravno podesi svetla...nije sve u FG-u..>!!! aj sad udri.. |
|
|
|
Aug 8 2008, 18:14
Poruka
|
|
|
hteo sam da izgleda sumnjivo... salim se
u pravu si za cizme .. i stikla leva je upala model sam zbrzao ali nista sto se nemoze srediti.... cim zavrsim ovo na cemu radim ... vracam se ovome... thnx za komente... |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 13:06 |