My (Vizit) Calling Card, Kritike Only |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
My (Vizit) Calling Card, Kritike Only |
Jul 22 2008, 22:29
Poruka
|
|
|
[font="Impact"][/font]
Evo Jedne Realizacije jedne vizit karte... Molim Vas da chujem kritike -Photoshop CS3 -Fonts: Impact & Typewritter
Prikačeni fajlovi
|
|
|
|
|
Jul 22 2008, 22:54
Poruka
|
|
|
imash D i ispod pocepan karton, al D lebdi iznad kartona.
|
|
|
|
|
Jul 26 2008, 23:30
Poruka
|
|
|
Kada oštampaš niko živ neće ovo moći pročitati.
|
|
|
|
|
Jul 27 2008, 08:42
Poruka
|
|
|
Sa umetnickog aspekta ovo izgleda dosta mocno. Samo u stampi ima da skripi cela kompozicija...
|
|
|
|
|
Jul 27 2008, 23:38
Poruka
|
|
|
|
|
|
|
|
Jul 27 2008, 23:39
Poruka
|
|
|
|
|
Jul 27 2008, 23:40
Poruka
|
|
|
|
|
Jul 28 2008, 00:46
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 119 Datum reg.: 14-November 06 Lokacija: Novi sad/Subotica Član broj: 7,345 |
pre nabudzeno za vizitku, ovako si dobio vishe neki mini 9x5 flajer...
|
|
|
|
Jul 28 2008, 01:13
Poruka
|
|
|
aj ja cu ponvo ( u cilju bolje kritike, nemoj shvatiti kao flejm/hejt)
mislim da nisi proveo 20 dobrih minuta razmishljajuci o vizitci, al bash razmislio. nego si pokupio neki stil koji ti se svidja, i nabudzio da lichi na to i da za prvenstveno ima neki wow efekat, i ima..al verovatno za neke klince. ako si vec hteo da bude 3d-ichna i da je od pravih materijala skeniranih/fotkanih, onda si mogao to mnogo bolje da uradish jer imash toliko prostora za igru. 1. shta ce ti 2 puta graphic i web design? 2. shta ce ti te tresholdovana lica gore ? jer imaju neku svrhu ili su tu da bi vizitka bila kul i da popune prostor ? 3. za slova shto sam ti napomenuo u prvom postu. 4. te fleke od kafe, na kartonu ? i nije bash chesta pojava. 5. senka na selotejpu ? deluje kao da lebdi, usled te senke. 6. chemu ta sitna slova dole(05091990)-jel to datum rodnjena ? i 2662 ? kontam da su to potpuno nebitni brojevi. trebao si da uzmesh takve brojeve i da sa njima odradish vizitku i da onda cela deluje kao da je " iz jednog dela " i da su te informacije sastavni deo te ambalaze. misilim da bi bilo bolje. IMHO. |
|
|
|
|
Jul 28 2008, 19:08
Poruka
|
|
|
aj ja cu ponvo ( u cilju bolje kritike, nemoj shvatiti kao flejm/hejt) mislim da nisi proveo 20 dobrih minuta razmishljajuci o vizitci, al bash razmislio. nego si pokupio neki stil koji ti se svidja, i nabudzio da lichi na to i da za prvenstveno ima neki wow efekat, i ima..al verovatno za neke klince. ako si vec hteo da bude 3d-ichna i da je od pravih materijala skeniranih/fotkanih, onda si mogao to mnogo bolje da uradish jer imash toliko prostora za igru. 1. shta ce ti 2 puta graphic i web design? 2. shta ce ti te tresholdovana lica gore ? jer imaju neku svrhu ili su tu da bi vizitka bila kul i da popune prostor ? 3. za slova shto sam ti napomenuo u prvom postu. 4. te fleke od kafe, na kartonu ? i nije bash chesta pojava. 5. senka na selotejpu ? deluje kao da lebdi, usled te senke. 6. chemu ta sitna slova dole(05091990)-jel to datum rodnjena ? i 2662 ? kontam da su to potpuno nebitni brojevi. trebao si da uzmesh takve brojeve i da sa njima odradish vizitku i da onda cela deluje kao da je " iz jednog dela " i da su te informacije sastavni deo te ambalaze. misilim da bi bilo bolje. IMHO. za ovo si u prawu: mislim da nisi proveo 20 dobrih minuta razmishljajuci o vizitci, al bash razmislio. nego si pokupio neki stil koji ti se svidja, i nabudzio da lichi na to i da za prvenstveno ima neki wow efekat. odgovoricu na sve jednostawno: hteo sam da uradim po swom stilu,da izgleda nabudzeno,ni u pocetku nisam bio zadovoljan tako da sam se razmisljao,pa je sve teklo po (kako ispadne). shto se tiche ovih crnih mrlja,tj filterovane fotografije,u prawu si za to,da sam hteo da potpunim prazan prostor. Hvala na kritikama |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Sunday 19. May 2013 - 09:50 |