Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

2 - broj stranica V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic

CANON 450D, 'Pobunjenik u akciji' by Abdee

Ocena 5 V
V
Meklaud
poruka Jul 24 2008, 20:09
Poruka #21

Grupa: Članovi
Datum reg.: 30-June 07
Član broj: 11,935

Kao ponosni vlasnik (mislim prvog u Srbiji) 450D, koji je kupljen u Singapuru i to prve nedelje kad je izasao (ovo navodim zbog toga sto se tvrdi da obicno prva serija moze biti bagovita), nisam imao problema sa masenjem fokusa, tj. ako ga je i bilo razlog je ljudski faktor. Nekoliko ljudi je probalo da fotka sa njim i niko nije primetio da masi fokus, tako da je ovaj primerak ispravno jedno celjade glede fokusa:))) e sad, da li je to lucky me, ne znam, ali ne bih rekao:)))
Go to the top of the page

+Quote Post
s2raw
poruka Jul 26 2008, 18:46
Poruka #22

Datum reg.: 8-May 08
Član broj: 21,125

Lucky you i, nadam se, većina korisnika. Za ostale, što brže otklanjanje problema smile.gif

Na domaćoj sceni, zaključci napisanih (ili u pripremi) testova autora: Vlada_kos, Dino, B.Bjelica, Abdee i Nebojša, daju sličan rezultat - dva od pet. Na ino sceni, on je daleko bolji.

+Quote Post
ma94re
poruka Nov 9 2008, 12:24
Poruka #23

Datum reg.: 2-November 08
Član broj: 24,965

Abdii da pitam ovde
Jel ces uraditi u skorije vreme test canona 1000d?
Pozz.

+Quote Post
vitalius
poruka May 20 2009, 21:56
Poruka #24

Grupa: Članovi 1
Datum reg.: 14-May 09
Član broj: 29,762

Sigurno sam zakasnio kada je 450D u pitanju da dam komentar. Koristim ga vec godinu i nabavio sam ga u Svajcarskoj. Mislim da je poreklo robe u danasnjim uslovima jako bitno. Komentar Abdde je odlican i tacan. Nisam imao nikakav problem osim sto fotoaparat stvarno trazi staklo umesto plastike. I s kit objektivom se postizu odlicni rezultati u optimalnim uslovima a sa staklom, to treba videti. Pozdrav.

+Quote Post

2 - broj stranica V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Monday 20. May 2013 - 07:09

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.