Potreban flash programer za 2 jednostavnija flash sajta, 2 flash sajta |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Potreban flash programer za 2 jednostavnija flash sajta, 2 flash sajta |
Jul 8 2008, 15:02
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 10 Datum reg.: 28-July 05 Lokacija: Uzice Član broj: 1,325 |
1. Potreban mi je uradjen Flash engine koji bi u 90% licio na ovaj sa link : LINK , intro nije neophodan i bilo bi mnogo manje stranica. Jednostavan scroller na nekoliko stranica i image slider.
2. Potrebna mi je kostimizicija flash templejta sa TM'a: URL , templjet vec posedujem potrebne su samo izmene teksta iz slika, bez preteranog programiranja u flashu. Ponude uglavnom na PM Pozdrav |
|
|
|
Jul 8 2008, 16:04
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 10 Datum reg.: 24-June 08 Lokacija: karaburma,beograd Član broj: 22,098 |
1. Potreban mi je uradjen Flash engine koji bi u 90% licio na ovaj sa link : LINK , intro nije neophodan i bilo bi mnogo manje stranica. Jednostavan scroller na nekoliko stranica i image slider. 2. Potrebna mi je kostimizicija flash templejta sa TM'a: URL , templjet vec posedujem potrebne su samo izmene teksta iz slika, bez preteranog programiranja u flashu. Ponude uglavnom na PM Pozdrav nije problem nikakav i ako nemas template,ali kad vec imas nije problem.... Ako hoces javi se na 0601313774... Pa cemo se vec dogovoriti. Ja sam inace Igor. Poz |
|
|
|
Jul 9 2008, 12:48
Poruka
|
|
|
I ja sam raspolozen za saradnju , mozes da se javis na PM.
POz |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 23:12 |