Kos |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Kos |
May 5 2008, 14:29
Poruka
|
|
|
Evo slike iz Temisvara.
![]() Ps:Nemojte da me samo mesate nisam ja Froger nego sin od Frogera. |
|
|
|
|
May 5 2008, 14:35
Poruka
|
|
|
Juniore svaka cast na fotku!
|
|
|
|
|
May 5 2008, 15:15
Poruka
|
|
|
bravo jr
|
|
|
|
|
May 5 2008, 16:14
Poruka
|
|
|
|
|
May 5 2008, 17:19
Poruka
|
|
|
Bravo, JR. Nije lako prici mu ovoliko
A, i pozadinu si uklopio |
|
|
|
|
May 5 2008, 18:53
Poruka
|
|
|
Hvala, drago mi je da vam se svidja fotka, a tek kad vidim ko me hvali onda mi je jos draze.
Pozdrav |
|
|
|
|
May 5 2008, 18:58
Poruka
|
|
|
Sta ga bre hvalite. Sve vreme mi je otimao aparat. Jes' da klinac ima samo 12 god. ali trenira karate, pa ajd' mu ti uzmi aparat ako smes.
@ DeepBlue Rekao bih da je to kos. Takodje bih rekao da te ispalio svetlomer, jer ti je izmerio pozadinu. Malo sam ti Shopnuo fotku, pa mislim da je ovako bolje. ![]() A uhvatio si dobar momenat. I Junior je imo priliku da snimi kosa dok klopa glistu, al' je nije iskoristio. Tako je to kad ne da meni aparat. P.S. Ma Junior je sjajan momak al' moram malo da ga zezam. |
|
|
|
|
May 5 2008, 19:14
Poruka
|
|
|
^Spot metering dosta pomaže u ovakvim slučajevima...
|
|
|
|
|
May 5 2008, 19:29
Poruka
|
|
|
E to kad nosi pun kljun crvica raznih znaci da negde ima mladunce i da im skuplja hranu. Sad je bas pravo vreme za fotkanje kosova. Jos jednom cestike junioru, stvarno je lepa slidza.
|
|
|
|
|
May 6 2008, 13:14
Poruka
|
|
|
@froger
Ako si je doterao... @sasa_ns Da je neko drugi bio na mom mestu, verujem da bi se bolje snasao...ja pticar nisam, a i kos samo skakuce, nece miran nikako. Fotka je zapravo i mutna, ali to je do sigme, nije do mene, omasila je fokus Tako sam i mislio, da ima gnezdo negde u blizini |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Monday 20. May 2013 - 02:50 |