Protest 18.2.2008, valjda je jos neko fotkao? |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Protest 18.2.2008, valjda je jos neko fotkao? |
Feb 24 2008, 02:51
Poruka
|
|
|
izgubio si ti mnogo vise od kape kad si otisao tamo! al evo da ti pohvalim osmu sa onim spooky likovima! naravno cela serija odlicna ako uzmemo u obzir kakvu si ludoriju izveo da bi ih napravio... eto da ne bude samo da ti radim psiho-analize! Maaali offtopic, ali moram: Da li bi ste vi dozvolili da vam ova devojka radi spiho- analizu? ![]() PS: ae vise ta kafa |
|
|
|
|
Feb 24 2008, 20:24
Poruka
|
|
|
Za ove fotke prvo kupis hooliganku ili mentalita ultras ili pitbulovku ili nesto slicno (da se uklapas u masu i izgledas kao zajebano), zatim ako znas nekog od bitnijih navijaca samo uz njega i drzi ga za suknju (obecas mu fotke do j*ja za uspomenu - a uspomene svi vole). Ako ti to nije opcija onda na pocetku mitinga provalis ove iz obraza i zgotivis se sa njima (obecanje gorepomenuto). A uvek je dobro i da u pauzi fotkanja iz sve snage vices: "Majku li vam agresorsku - sve cu da vas popalim!!! "
Ako te pitaju za koga slikas kazes sa SRS, Obraz (kao zvao te neki od njih) ili neke patriotske novine... Ja sam tako* fotkao ranije medjusobnu tucu grobara sa dva metra rastojanja (imao samo 28 fiksnu i F5) i posle im fotke poslao na sajt - oni Bog zna kao zadovoljni * - prvo se zgotivili i fotkao ih sa zastavama, razmenili mejlove itd. Naravoucenije: Svako poznanstvo moze koristiti! |
|
|
|
|
Feb 24 2008, 23:28
Poruka
|
|
|
Pa sto je nacrnje radio sam vec za neke organizacije, i poznajem vodju 1389, kao i ove iz obraza... i bio sam prikladno obucen, maskirna jakna...(sal mi je samo falio) Problem je u tome sto sam se odvojio od mojih, tako da u datom trenutku nikog poznatog nisam video. Al` neka...samo li budem video te likove... (ako ih prepoznam uopste)
Ne deluje ubedljivo spika "ma vas sam Bre!" kad sa sobom covek nosi canon 30D sa gripom. Nije uvek pozeljno imati velik aparat. |
|
|
|
|
Feb 25 2008, 01:01
Poruka
|
|
|
Nije uvek pozeljno imati velik aparat. Управо тако. Било је доста људи који су сликали што телефонима што "џепним" апаратима и то никог од њих није узбуђивало. Ал' чим објектив мало штрчи одмах си сумњив.. Морам признати да ми је доста њих добронамерно рекло да се не зезам и не шкљоцам около јер "ови" само чекају неког да им упадне у око.. А једног таквог имамо овде |
|
|
|
|
Feb 25 2008, 10:18
Poruka
|
|
|
Au bas te nije htelo! Drugi put ponesi dva sala - 1 za oko vrata (da nenazebes, a i radi suzavca i ostalih otrova) drugi da se privezes za ortake!
|
|
|
|
|
Feb 26 2008, 02:08
Poruka
|
|
|
Da li bi ste vi dozvolili da vam ova devojka radi spiho- analizu? Радо бих се упустио у размену психоаналитичких тренутака Тотално те разумем за болес` коју си исказао кад си отишао тамо да фоткаш... То је једноставно нешто што је јаче од разума Гледао сам снимак догађаја испред турске амбасаде где један од "имбецила" дави фотографа захватом "испод мишке", затим прилази други лик који отима фото апарат и држећи га за "каиш за преко рамена" га млатне о земљу. Затим су пустили лика и отишли даље да разваљују имовину. То је била срећна околност за фотографа, да га нису млатили... Шта је најцрње од свега, видео сам и дете од једно 5-10 година како иде и ломи пандурску кућицу.... Наравно, мислим да су за све била крива и амбулантна кола која су развалили... Ал` небитно сад... Како је тако је... Кинтече... упознаћемо се већ једном на неком рејву... Обавезно иди са обезбеђењем на оваква фоткања, као што су ти препоручили Разговор са разулареном масом, што надрогираном, што пијаном... не иде... Мене је спопао на једној журци тотално изгутан лик који није видео даље од метар, јер је умислио да сам њега фоткао... Иако је стајао на метар иза мене, али је видео да је нешто бљеснуло и да имам "велики апарат са великим блицем". Не дај боже да га мама види тако искривљеног....... АААА Једва сам се ослободио беде његовог присуства... поз. |
|
|
|
|
Feb 27 2008, 18:04
Poruka
|
|
|
@KinteC
Mislim da je ovo tvoja slika ovde bez potpisa, ne znam ko je zloupotrebio http://blog.b92.net/text/2387/Moleban%20za%20belu%20tehniku/ |
|
|
|
|
Feb 27 2008, 19:00
Poruka
|
|
|
tnx na brizi, ali nije moja fotka, pa ja ne koristim direktan flash
|
|