Cobalt Gas Logo |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Cobalt Gas Logo |
Feb 19 2008, 10:33
Poruka
|
|
|
|
|
Feb 19 2008, 10:49
Poruka
|
|
|
jer sam radio na nekim velikom projektima Krucijalna informacija. Nije loše ovo, samo je sirovo. Font jeste prilično "gasni" ali mi se ne druži sa znakom. Kad nađeš tako "gasni" font već imaš neku priču, a stavljanjem znaka koji ima svoju priču dobijaš malu konfuziju. Ja bih stavio neutralniji font da znak dođe do izražaja ili bih eliminisao znak a ostavio "gasni" font ali mu obavezno nešto treba dodati, neku manje istaknutu priču. |
|
|
|
|
Feb 19 2008, 15:02
Poruka
|
|
|
A jel i OVO tvoj rad?
|
|
|
|
|
Feb 19 2008, 15:22
Poruka
|
|
|
Kaži nam da jeste, molim te.
|
|
|
|
|
Feb 19 2008, 15:38
Poruka
|
|
|
Lazov mali.
|
|
|
|
|
Feb 19 2008, 16:10
Poruka
|
|
|
Ne nije nego je znak vektor kupljen na stock stranici i malo modificiran, zbog roka koji je jedan dan,
|
|
|
|
|
Feb 19 2008, 16:21
Poruka
|
|
|
DEO
osim shto radis na nekim velikim projektima, usput malo kraduckash poneki logo Meni ovde nishta nije jasno! Ko je "kupio" Ko je malo "modificirao"? Ko je imao rok od jednog dana? (Uh, sad zvuchim kao neki DizajnInspektor p.s. Mozes da se branis cutanjem. Sve shto kazes moze se (u daljem procesu) upotrebiti protiv tebe |
|
|
|
|
Feb 19 2008, 16:28
Poruka
|
|
|
ROFL!
Btw tako se ne pravi logo- odes na neki stock sajt i kupis vec gotovo. Cemu bi onda sluzili dizajneri? ovo mi je ulepsalo dan |
|
|
|
|
Feb 19 2008, 16:41
Poruka
|
|
|
Ne ja nisam ukrao logo nikome nego sam kupio samo znak za logo koji je malo modificiran al eto sad sam se sjebo jer ima vec takav znak upotrebljen za logo i sad imam vremena do ponoci da napravim sve ponovno, i sad mi je krivo sto nisam sam ispočetka napravio i znak i sve, napominjem da mi nije bila namjera kopirati nikoga i ako je netko uvređen ispričavam se, biti ce ispravljeno, kasnije uploadam novi logo
|
|
|
|
|
Feb 19 2008, 16:43
Poruka
|
|
|
a na kom sajtu si kupio taj vektor?
i sta si konkretno modificirao? |
|
|
|
|
Feb 19 2008, 16:45
Poruka
|
|
|
Pametan decko! Sto da se muchi kad moze da kupi logo! LOVA RESAVA SVE PROBLEME!
Neshto razmisljam... imam dosta znakova koji nisu "odobreni" (da ne kazem odbijeni Naravno, LOGOPOSLUGA bi funkcionisala po sistemu "otkupa", posle bi JA kao vlasnik LOGOPOSLUGE vrshio prodaju otkupljenih znakova (plus PDV). Mislim da bi posao ish'o ko alva! Ako si dizajner(ka) i smara te da smishljash neki logo, odesh u LOGOPOSLUGU... i kupish logo! Ako imas vishe love - dobijesh bolji logo! Ako nemas kintu Nikad se ne zna, kad ces i na kakav logo naleteti. |
|
|
|
|
Feb 19 2008, 16:53
Poruka
|
|
|
Ne ja nisam ukrao logo nikome nego sam kupio samo znak za logo koji je malo modificiran al eto sad sam se sjebo jer ima vec takav znak upotrebljen za logo 'ebi ga! neko je bio brzi! imam vremena do ponoci da napravim sve ponovno Pazi da ti se novi logo ne pretvori u bundevu! Tako je pepeljuga na'ebala s onim kocijama i cipelicama |
|
|
|
|
Feb 19 2008, 17:28
Poruka
|
|
|
Ne kontam sto napusavate coveka. Nije on kriv sto postoje ovakvi sajtovi
http://www.pixellogo.com/home.php?cat=361 @deo Da bi izbegao ovakve stvari, mislim da bi bilo pametnije da sledeci put naglasis koja je situacija u pitanju. Inace ako vec planiras da kupujes logo-e na ovakvim mestima, trebao bi i da budes spreman na to da ce biti gomila ljudi pored tebe koji koriste taj logo. Niko ti nece dati ekskluzivna prava na logo za 20-30 $ |
|
|
|
|
Feb 19 2008, 17:37
Poruka
|
|
|
Ne kontam sto napusavate coveka. Nije on kriv sto postoje ovakvi sajtovi http://www.pixellogo.com/home.php?cat=361 @deo Da bi izbegao ovakve stvari, mislim da bi bilo pametnije da sledeci put naglasis koja je situacija u pitanju. Inace ako vec planiras da kupujes logo-e na ovakvim mestima, trebao bi i da budes spreman na to da ce biti gomila ljudi pored tebe koji koriste taj logo. Niko ti nece dati ekskluzivna prava na logo za 20-30 $ Eto bio sam vrlo u stisci s vremenom pa sam pogresio sta cu sad ali nisam koristio ovakvu stanicu nego http://www.istockphoto.com/index.php . Sigurno je jedino da mi nece više tako nešto past na pamet |
|
|
|
|
Feb 19 2008, 18:07
Poruka
|
|
|
Možda ovo zvuči glupo, ali meni nije jasno zašto ti je druga boja u znaku crvena, kad je kobalt nijansa plave? Da li je firma tako tražila?
|
|
|
|
|
Feb 19 2008, 19:34
Poruka
|
|
|
^ Pa da ne bi bio isti kao ovaj iz General-a.
deo, pitaj ih da se menjate, njima ionako ništa ne znači plava. |
|
|
|
|
Feb 20 2008, 08:36
Poruka
|
|
|
a na kom sajtu si kupio taj vektor? i sta si konkretno modificirao? Evo ja sam nenamjerno pogresio i zao mi je radi toga ali vi ste na http://www.dizajnzona.com/ naslovnoj upotrebili font Cocon-Light koji ima na bar 10-15 logotipa |
|
|
|
|
Feb 20 2008, 11:55
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 1 Datum reg.: 20-February 08 Član broj: 19,282 |
Evo ja sam nenamjerno pogresio i zao mi je radi toga ali vi ste na http://www.dizajnzona.com/ naslovnoj upotrebili font Cocon-Light koji ima na bar 10-15 logotipa Vidis a ja na tri logotipa koja napravim za jedan koristim helveticu, za jedan univers i za treci neki treci A što se tiče tvog problema. Pa dogodilo ti se sad, malo si se spržio i nemoj više. |
|
|
|
Feb 20 2008, 13:19
Poruka
|
|
|
Designer's Police arrest this man.
|
|
|
|
|
Feb 20 2008, 14:25
Poruka
|
|
|
Vidis a ja na tri logotipa koja napravim za jedan koristim helveticu, za jedan univers i za treci neki treci Jao, shvati coveka. Davljenik se za slamku hvata. Mora covek nekako da se opravda. Jedno je kad koristish font (za koji ti niko nece traziti autorska prava) a drugo je tjapiti ("kupiti') Bolje je da uradim jadan, bedan, shugav, gubav, nikakav logo (makar je moja kreacija) - nego da uzimam tudje ideje. Deo, kao shto reche jao: "Pa dogodilo ti se sad, malo si se spržio i nemoj više." |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 16:38 |