Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Reply to this topicStart new topic

FOTO KONKURS, Nagradni FOTO KONKURS Kampanje “Svi različiti svi ravnopravni”

V
Beren
poruka Feb 13 2008, 21:58
Poruka #1

Grupa: Članovi
Datum reg.: 20-August 06
Član broj: 5,892

Kopiram pronađeni konkurs!

Ako imate između 15 i 30 godina, fotoaparat pri ruci i nekoliko minuta slobodnog vremena, uključite se u...

Fotografišite deo svoje stvarnosti, ili mašte na temu ”Svi različiti - svi ravnopravni” i pošaljite na foto@youthserbia.org . Predstavite nam svoj doživljaj i razmišljanja o vrednostima za koje se zalažemo – poštovanje ljudskih prava, slavljenje bogatstva različitosti i aktivno učešće mladih u društvu.

Možete poslati neograničen broj fotografija, minimalnog formata 1600x1200. Ne zaboravite da uz fotografije pošaljete i vaše lične podatke (ime, prezime, datum rođenja, kontakt telefon i e-mail adresu).

Konkurs je otvoren do 20. aprila 2008. godine. Proglašenje najboljih i izložba odabranih radova će se održati u maju. Nagrada za najbolju fotografiju je letovanje u Grčkoj za dve osobe, a očekuju vas i druge vredne nagrade.

Ovim konkursom želimo da motivišemo mlade da se aktivno uključe u život svoje zajednice, da daju kreativan doprinos poštovanju ljudskih prava i sloboda u Srbiji i da podstaknemo dijalog o vrednovanju različitosti, kao o jednoj od ključnih vrednosti u životima svih nas.

Priključite se konkursu, izrazite svoje stavove i mišljenja kroz fotografiju i postanite deo evropske omladinske Kampanje “Svi različiti svi ravnopravni”!
Go to the top of the page

+Quote Post
birgitfoto
poruka Feb 13 2008, 22:29
Poruka #2

Grupa: Članovi 1
Datum reg.: 4-February 08
Član broj: 18,869

Naziv teme je u najmanju ruku malo licemjeran. Nisu svi ravnopravni, recimo ovi preko 30 godina (uključujem i sebe u tu grupu). Mi, po tome, očito nismo dobrodošli. Nije ovo nikakav hejt, jednostavno sam se osjetio isprovociran sa onim: "... doživljaj i razmišljanja o vrednostima za koje se zalažemo – poštovanje ljudskih prava, slavljenje bogatstva različitosti i aktivno učešće mladih u društvu." Tridesete i nisu neke godine da bi nas ovako rano isključili iz svega.

Vama želim uspješnu i zapaženu kampanju. smile.gif

P.S. Urednici, ukoliko mislite da je moj komentar hejt, slobodno ga uklonite.

+Quote Post
CyberKat
poruka Feb 13 2008, 22:49
Poruka #3

Datum reg.: 31-August 05
Član broj: 1,577

CITAT (birgitfoto @ Feb 13 2008, 22:29) *
Naziv teme je u najmanju ruku malo licemjeran. Nisu svi ravnopravni, recimo ovi preko 30 godina (uključujem i sebe u tu grupu)

Slazem se, ovo sam isto i ja pomislila cim sam procitala to za starosno ogranicenje a prica se o nekoj ravnopravnosti rolleyes.gif mada sve jedno ne bi ni ucestvovala tako da... all is well with the world laugh.gif

+Quote Post
tatjano
poruka Feb 13 2008, 23:24
Poruka #4

Datum reg.: 13-February 08
Član broj: 19,124

Apropo vasih zamerki, a kao jedan od organizatora konkursa, zelim samo da se izvinim svima koji su zbog starosnog ogranicenja onemoguceni da salju fotografije.

Naime, rec je o OMLADINSKOJ kampanji Saveta Evrope koju podrzava Ministarstvo OMLADINE i sporta. E sad, znam da je covek mlad onoliko koliko se oseca mladim i da mozda nije u redu sto postoji taj kriterijum godina, ali i mi imamo set pravila i ogranicenja kojih moramo da se drzimo kako bi ispunili uslove koje su nam donatori propisali (koliko god se to nama ne svidjalo).

Ovoga puta su pravila takva.

(sto ne znaci da u buducnosti necemo uzeti u obzir sve vase zamerke i pokusati da ispravimo ovu veliku nepravdu! biggrin.gif )

+Quote Post
birgitfoto
poruka Feb 13 2008, 23:36
Poruka #5

Datum reg.: 4-February 08
Član broj: 18,869

To sam zaboravio da napišem. Nije konkurs shvaćen zlonamjerno, ono sam napisao kao običnu reakciju jednog veoma mladog tridesetogodišnjaka. laugh.gif Sve u želji da iduće godine i nas ubacite u mlade. tongue.gif

Sve najbolje! smile.gif

+Quote Post
Bilfoto
poruka Feb 14 2008, 09:06
Poruka #6

Datum reg.: 24-May 06
Član broj: 4,750

Hm, znači mi koiji imamo 32 godine nismo ravnopravni, ali smo različiti pa nemamo pravo učešća na konkursu? blink.gif sad.gif

+Quote Post
kobayashi
poruka Feb 14 2008, 09:24
Poruka #7

Datum reg.: 18-September 06
Član broj: 6,377

ha ha, izgleda da nas ovde ima mnogo kojima je kriticno tih 32 godine...

nije problem sto smo 'za dlaku' izvan odobrenog opsega, vec sto onda kad smo mi bili 'mladi' (znaci to od 15 pa do...) ova zemlja je bila pod sankcijama, bombardovana itd. A sad vise nismo 'mladi', tako da je nekoliko generacija osakaceno za mnogo sto sta, ukljucujuci razne uslove za dobijanje viza, popuste na zeleznicki transport u EU itd.
Nego, nije problem nama kojima fali po koja godina, sta ce oni koji su presli tu granicu za mesec-dva? Sta ako je nekome 31. rodjendan u martu, da li on moze da posalje fotku ili ne?

+Quote Post
arttg
poruka Feb 14 2008, 11:16
Poruka #8

Datum reg.: 17-July 06
Član broj: 5,461

Ne zelim da budem pogresno shvacena...
Ali moram da prokomentarisem...
Imam toliko godina da mogu da ucestvujem na ovom konkursu ALI toliko mi je nekreativan, nemastovit i nepodsticajan ovaj plakat koji se okacili, da prosto nemam zelju da sa bilo kojim fotografijijom konkurisem. Prosto sumnjam u ozbiljnost ovog konkursa.
Molim Vas nemojte ovo da shvatite zlonamerno, ali mislim da ja trebalo da povedete racuna i o takvim stvarima.
wink.gif

+Quote Post
artintact
poruka Feb 14 2008, 11:53
Poruka #9

Datum reg.: 9-August 06
Član broj: 5,749

Plakat je kao za priredbu lokalnog obdanista, ali tako je to kad u akciju nismo ukljuceni mi od 32... smile.gif

+Quote Post
Beren
poruka Feb 14 2008, 12:09
Poruka #10

Datum reg.: 20-August 06
Član broj: 5,892

hehe, jeste, plakat je mogao biti bolji! No to me samo ohrabruje i govori da ce se oduseviti cak i mojim fotkama koje pošaljem! tongue.gif

e, sad mi pade na pamet... šta sprečava nekog ćaleta da potpiše svoje dete, i pošalje fotke? hehehe za par godina ću tako da lečim svoje izgubljeno detinjstvo!

+Quote Post
AP
poruka Feb 14 2008, 23:10
Poruka #11

Datum reg.: 31-July 06
Član broj: 5,638

^ Mene sprecava to sto mi dete ima 4 meseca, a donja granica je 15 godina. laugh.gif Dakle, kako god da okrenem - ne moze. dry.gif smile.gif

+Quote Post
MissionVao
poruka Feb 15 2008, 01:07
Poruka #12

Datum reg.: 9-June 07
Član broj: 11,334

E pa sad to mu dodje kao zalbe posle ispita, ako das nekome kome fale 2 boda da prodje trazice i onaj kome fale 4... biggrin.gif

+Quote Post
kobayashi
poruka Feb 16 2008, 05:00
Poruka #13

Datum reg.: 18-September 06
Član broj: 6,377

jeste, ali npr. kod polaganja tipovanja nema nikakvih zalbi iako se sa 62/70 i manje pada, a sa 63/70 i vise se polaze. Polaganje voznje da ne pricamo kako komisija ocenjuje... Pa opet na kraju svi poloze(cast izuzecima).

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Tuesday 21. May 2013 - 17:01

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.