Ja (ne) volim na Dizajnzoni... |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Ja (ne) volim na Dizajnzoni... |
Mar 17 2008, 08:54
Poruka
|
|
|
Postoji GeSHi, ali ne postoji mod za IPB koji će da ga iskoristi. izem ti ipb dal je moguce da se implementira ovako nesto? http://code.google.com/p/syntaxhighlighter/ treba samo napraviti custom tag, da kad recimo pravis php tag da radi isto sto i code tag, tj napravi isti onaj div ali da mu da name="code" i class="php" onda ce ovaj syntax highlighter da odradi ostalo ono kao, ajax, JS, web2.0. .. geshi is so 3 years ago |
|
|
|
|
Mar 17 2008, 15:59
Poruka
|
|
|
Vidiš, ovaj bih možda i znao da ubudžim.
|
|
|
|
|
Mar 23 2008, 00:53
Poruka
|
|
|
Ne svidja mi se: to sto nema potpisa.
To bih ispravio tako što bi: dodao potpise. |
|
|
|
|
Mar 24 2008, 12:44
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 76 Datum reg.: 25-May 06 Član broj: 4,768 |
izem ti ipb dal je moguce da se implementira ovako nesto? http://code.google.com/p/syntaxhighlighter/ treba samo napraviti custom tag, da kad recimo pravis php tag da radi isto sto i code tag, tj napravi isti onaj div ali da mu da name="code" i class="php" onda ce ovaj syntax highlighter da odradi ostalo ono kao, ajax, JS, web2.0. .. geshi is so 3 years ago Ne znam da li si video, i da li uopšte pomaže ovo HTML <a href="test/page.html">Test stranica</a>
|
|
|
|
Mar 24 2008, 13:16
Poruka
|
|
|
Što je najgore, ja nisam video.
|
|
|
|
|
Mar 24 2008, 22:23
Poruka
|
|
|
određeni član Grupa: Urednici Poruke: 2,628 Datum reg.: 6-February 05 Lokacija: orion Član broj: 227 |
Ne svidja mi se što nema ništa u kurzivu.
To bih ispravio tako što bi iskrivio. A sve ostalo bih pohvalio. Meni je sad mindeđ. Još samo ovaj skin, za nas plavuše... |
|
|
|
Mar 25 2008, 21:54
Poruka
|
|
|
kako da popravim ovo, da ne izgleda.. tako...?
|
|
|
|
|
Mar 25 2008, 22:01
Poruka
|
|
|
Težak problem. Za njega je ovde glavni Anactor.
Dok se on ne javi - Opcije teme > Standardni pregled. |
|
|
|
|
Mar 25 2008, 22:20
Poruka
|
|
|
ooooooo tenk juuuu.. o jbt
/me being retarded |
|
|
|
|
Apr 20 2008, 14:21
Poruka
|
|
|
Nisam pročitao celu temu, ako ponovim nešto - jbg
Inspirisan ovim mini dijalogom lunatica i Trunksa na ćaskanju oko GD, lepljivih i tako to.... Ne sviđa mi se što je malo neorganizovana podela GD-ćaskanje-Massive Issue. Recimo, mala je granica, tj. nejasna je tačna grania između ćaskanja i massiva. Konkretno ako želimo recimo da popričamo o nečijim radovima iz oblasti grafičkog dizajna, možemo to i u ćaskanju i u massivu, kao trebalo bi staviti u massive ali ako stavimo u ćaskanje neki urednici će, verujem prebaciti temu u massive, a neki, verujem, neće. O toj nejasnoj granici pričam. Ako hoćemo recimo da pričamo o nekim ozbiljnim radovima iz GD verujem da je za massive, ali ako recimo pričamo o nekim polu-sprdnja-neprimenljivim-radovima verujem da bi ih većina urednika ostavila u ćaskanju. A i ti polu-sprdnja radovi mogu biti vrhunski, a sve je to grafički dizajn. Dalje, GD trenutno izgleda neozbiljno i verujem da je to razlog što tamo uopšte ne svraćaju ljudi sa ostalih potforuma koji mogu da pomognu (ne svraćam ni ja na druge potforume ali ja arhitektama ne mogu pomoći, a meni oni i fotografi mogu). A i što bi neko svraćao tamo kad je pola radova osrednjeg kvaliteta a osim toga nema ništa (ok, kvalitet je posebna priča), ali zato nam niču svakodnevno teme "koliko da tražim", "kako da uradim ovo", "šta je knjiga standarda, portfolio"...A sve to postoji na zoni ali rasuto po svim mogućim potforumima. Ako bi recimo skupili te korisne teme i napravili lepljive na GD (da GD ne bude samo galerija naših radova nego da to bude kompletna GD priča) mislim da bi za početak izbegli otvaranje pomenutih tema od strane početnika. Trebalo bi nekako objediniti stvari vezane za GD. Znam da se sad tu javlja problem što je recimo tipografija element GD-a ali ne možemo nju strpati celu u GD, ali ako ništa drugo fizički da budu bliži na forumu bi koristilo, jer u tim specijalnim forumima je tek rasulo. Ok su ti potforumi sređeni u specijalnim forumima ali mi nekako tipografija i linkovi ne pripadaju tu. Linkove bih ja raščlanio, tako što bi u lepljivu GD-a stavio linkove vezane za GD, i tako dalje. Ja recimo nisam ušao u taj potforum 200 godina jer tamo svega ima, i onog što je vezano za Gd i onog što nije pa je smor čačkati. Znam da nisam sad nište ekstra konkretno predložio, više sam razmišljao sam na glas. |
|
|
|
|
Apr 20 2008, 15:22
Poruka
|
|
|
^ Bice reseno promenom foruma u Galerije / Tehnicke diskusije / Strucne diskusije / Neobavezne diskusije sa jasnim pravilima za svaku od njih
Stay tuned. |
|
|
|
|
Apr 20 2008, 15:54
Poruka
|
|
|
|
|
|
|
|
Apr 20 2008, 16:10
Poruka
|
|
|
Kakav je to skpetičan smajli? Treba da budeš srećan.
|
|
|
|
|
Apr 20 2008, 16:30
Poruka
|
|
|
A nemoj me i ti *ebati.
|
|
|
|
|
Apr 20 2008, 18:57
Poruka
|
|
|
Ne, ne... biće divno, videćeš. Svi će biti oduševljeni.
|
|
|
|
|
Apr 20 2008, 19:39
Poruka
|
|
|
'cutteru, izvini za ovaj "smajli", stvarno mi delovalo kao sprdnja.
Razuverili su me. |
|
|
|
|
May 5 2008, 23:05
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 1 Datum reg.: 5-May 08 Član broj: 21,055 |
Sve pohvale za sajt imam samo jednu zamerku za administratora a to je sto jos uvek nije u Copiright removal tool ukucao Terabyte
|
|
|
|
May 6 2008, 11:20
Poruka
|
|
|
forum softver je kupljen legalno druze
|
|
|
|
|
May 16 2008, 23:01
Poruka
|
|
|
Ne svidja mi se: shto nema opcije "izmeni" poruku na svakoj temi ili je ja ne vidim
To bih ispravio tako što bi: dodala opciju "izmeni" ili "edit" da ljudi mogu ako pogreshe u poruci kao ranije da je izmene hvala |
|
|
|
|
May 16 2008, 23:04
Poruka
|
|
|
Kako nema? Imas "brzu izmjenu" i "punu izmjenu"...
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Thursday 23. May 2013 - 10:24 |