Blog o zanimljivim proizvodima, Sta sve ljudi nece da izmisle, ne bi li bilo drugacije. |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Blog o zanimljivim proizvodima, Sta sve ljudi nece da izmisle, ne bi li bilo drugacije. |
Jan 23 2008, 14:29
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 3 Datum reg.: 23-January 08 Član broj: 18,629 |
Radim trenutno na blogu o zanimljivm proizvodima. Pa rekoh da podelim tu vest sa vama i sta mislite o tome. Svidjaju mi se takve stvari pa sam napravio sajt o tome. Sajt je: www.gizmonia.com
|
|
|
|
Jan 24 2008, 19:49
Poruka
|
|
|
fora
|
|
|
|
|
Jan 24 2008, 20:11
Poruka
|
|
|
|
|
|
|
Jan 24 2008, 21:29
Poruka
|
|
|
Ko je Gizmonija u odnosu na naseg urednika Gizma? To me kopka...
Inace bookmarkovo sam blog... nije los za svratiti radi opsteg informisanja... |
|
|
|
|
Jan 24 2008, 22:30
Poruka
|
|
|
hmmm...kad se obogatis od ovog sajta moraces da mi platis neki procenat
Zanimljiv blog. Uvek su me interesovali raznorazni izumi i gadgeti (korisni i nekorisni). |
|
|
|
|
Jan 24 2008, 23:10
Poruka
|
|
|
omg! HOCU OVO - http://gizmonia.com//index.php?blog=3&...p;tb=1&pb=1 !!!
|
|
|
|
|
Jan 25 2008, 09:19
Poruka
|
|
|
omg! HOCU OVO - http://gizmonia.com//index.php?blog=3&...p;tb=1&pb=1 !!! aaa, izvini. to me je ortak zezao kad je doneo laptop kod mene. nedavno sam kupio ruter i postavio wireless u stanu. taj se provukao, inace je komentarisao sve. razumem te sad. Ko je Gizmonija u odnosu na naseg urednika Gizma? To me kopka... Inace bookmarkovo sam blog... nije los za svratiti radi opsteg informisanja... pa gizmonia je niko i nista u odnosu na urednika. ali ko zna jendoga dana...to je samo slucajnost i slicnost u nadimku. hmmm...kad se obogatis od ovog sajta moraces da mi platis neki procenat Zanimljiv blog. Uvek su me interesovali raznorazni izumi i gadgeti (korisni i nekorisni). cuj procenat...dobices kucu sa sve bazenom i zlatnim ritriverom. ma i mene interesuje, a na poslu imam vremena svaki dan 10 minuta pa nesto ubacim. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Friday 24. May 2013 - 14:01 |