Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

arhitektonska vizualizacija

V
3d_guru
poruka Jan 20 2008, 20:53
Poruka #1

Grupa: Članovi 1
Datum reg.: 27-November 06
Član broj: 7,651

prije svega pozdrav svim članovima ovog foruma.

imam jedno pitanje. dobio sam nedavno od jednog arhitekta ponudu za velik projekt. Radi se o 3d arhitektonskoj vizualizaciji. Potrebno je izmodelirati na desetke zgrada, eksterijera, interijera, pokućstva... Drugo, sve to eksportati i ubaciti u bazu podataka (mysql/odbc). Treće, napraviti grafičko sučelje, sa mogućnošću interaktivnog brisanja i umetanja predmeta u scenu, i četvrto REAL TIME kretanje kroz prostor, dakle razvoj 3d enginea.

E sada me zanima, kada taj projekt bude gotov (do 2010. najkasnije), da li mi možemo koristiti izrađeni source code od 3d enginea, te ga koristiti za neke druge, buduće projekte?

Drugo, da li je realno potraživati 1.500 eura mjesečno za 3d modeliranje? ako se naravno uzme u obzir da se radi 6,7 sati dnevno.

Hvala svima na eventualnim odgovorima
Go to the top of the page

+Quote Post

Poruke u ovoj temi

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Friday 24. May 2013 - 15:59

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.