Vizitka |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Vizitka |
Dec 22 2007, 02:28
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 119 Datum reg.: 14-November 06 Lokacija: Novi sad/Subotica Član broj: 7,345 |
pozdrav zonasi... pratim ovaj forum vec dugo kao i vase radove, pa evo posle duzeg vremena postavljam vizitku koju sam radio za salon nege lica i tela u subotici, ovih dana bih trebao da zavrsim i flajer pa cu i to postaviti kad dodje vreme... za sada samo vizitka
e sad me interesuje da li je suvisno da logo ide na obe strane vizitke? za nekim lepim bez serifnim fontom jos tragam, ako imate neki predlog dobro bi dosao... unapred hvala p.s. ako vas interesuje, mozete posetiti njihov sajt na adresi koja pise ispod vizitke
Prikačeni fajlovi
|
|
|
|
Dec 22 2007, 03:45
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 26 Datum reg.: 22-December 07 Lokacija: Beograd Član broj: 18,079 |
Fina ti je ova vizitka! Prva strana mi se vise svidja!
|
|
|
|
Dec 22 2007, 10:35
Poruka
|
|
|
Nije suvisno da stavis logo na obe strane, s tim sto bi na prvoj strani (gde su logo i web) mogao da stavis jos veci logo. Takodje, mozda bi mogao da izbegnes da stoji u sredini (po vertikali). Probaj dakle da ga povecas i spustis. E, da, kod logoa moram da ti zamerim (ako ga ti pravis) na linijama u okviru kojih pise DAY SPA. Suvise skrecu paznju!!! Iako je day spa manji font, zbog ovih linija prvo uocavam njega pa tek onda Aqua rimona. Valjalo bi da uradis nesto po tom pitanju.
Pozdrav! |
|
|
|
|
Dec 22 2007, 10:41
Poruka
|
|
|
Jako kvalitetno, sviđaju mi se boje, logotip, typo, raspored... Samo imam jednu zamerku... Ne sviđa mi se što je na prvoj strani ovaj vektorski cvet presečen, pa je delom beo, a delom plav... Ne znači da je pogrešno, nego nekako mi bode oči
|
|
|
|
|
Dec 22 2007, 13:01
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 119 Datum reg.: 14-November 06 Lokacija: Novi sad/Subotica Član broj: 7,345 |
@design:)|(eljko - hvala
@sinisha - probao sam i tako da postavim logo, ali mi se ovako nekako cini bolje, a za sam logo nzm ja nemam taj utisak heh; nisam ja radio logo. Meni se licno ne svidja font kojim pise day spa, jeste da sam dobio dozvolu da radim sa njim sta hocu, ali mi je bilo glupo da ga ja menjam, da nebi posle bilo "doso klinac pa se pravi pametan" tnx za kritike @nikotin - tnx, probao sam sa belim outline-om, al mi se ovo resenje cenilo dobrim tada.. sad moram da smislim sta cu, upravu si skroz |
|
|
|
Dec 22 2007, 13:06
Poruka
|
|
|
@design:)|(eljko - hvala @sinisha - probao sam i tako da postavim logo, ali mi se ovako nekako cini bolje, a za sam logo nzm ja nemam taj utisak heh; nisam ja radio logo. Meni se licno ne svidja font kojim pise day spa, jeste da sam dobio dozvolu da radim sa njim sta hocu, ali mi je bilo glupo da ga ja menjam, da nebi posle bilo "doso klinac pa se pravi pametan" tnx za kritike @nikotin - tnx, probao sam sa belim outline-om, al mi se ovo resenje cenilo dobrim tada.. sad moram da smislim sta cu, upravu si skroz jednostavno nek se beli floral ne vidi, plavi deo je dovoljan sam po sebi |
|
|
|
|
Dec 22 2007, 13:32
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 404 Datum reg.: 3-November 06 Lokacija: Novi Sad Član broj: 7,127 |
Neeee bice ugusheno....dobro je tako sa belim....meni ne bode ochi
|
|
|
|
Dec 22 2007, 17:01
Poruka
|
|
|
Vizitka mi se svida, samo sto mislim da je logo sa straznje strane suvisan.
Sto se vekrotskog cvijeta tice, cini mi se sasvim u redu takav kakav je. |
|
|
|
|
Dec 22 2007, 17:05
Poruka
|
|
|
ne diraj nish'.... ovo je bomba!
|
|
|
|
|
Dec 22 2007, 19:17
Poruka
|
|
|
Makni plavu borduru; guši dizajn.
|
|
|
|
|
Dec 22 2007, 19:20
Poruka
|
|
|
^^ word, ja borduru nisam ni skuzila
|
|
|
|
|
Dec 22 2007, 23:20
Poruka
|
|
|
Sad mi još nešto pade na um: mogao bi da povećaš prored tekstu na prednjoj strani.
|
|
|
|
|
Dec 23 2007, 00:12
Poruka
|
|
|
ma ne diraj nishta :] fino je to ;]
|
|
|
|
|
Dec 23 2007, 00:47
Poruka
|
|
|
|
|
Dec 23 2007, 03:18
Poruka
|
|
|
hvala svima na komentarima, kritikama, zamerkama i savetima
eo skinuo sam borduru i napravio mali prored na prvoj strani, bolje je, hvala krisc e sad videcemo jos sta ce gazdarica da kaze (sad sam primetio da sam imao gresku kod cveta na drugoj str, tj i sad je imam al neku drugu)
Prikačeni fajlovi
|
|
|
|
Dec 23 2007, 07:01
Poruka
|
|
|
Fino ti je ovo, nista revolucionarno ali sasvim dobro i korektno odradjeno. Dobro je sto si skinuo onu plavu borduru, em je lepse a i eliminise se greska prilikom secenja.
E sada samo da im odradis nov sajt i to bi bilo to. Posto ova vizit karta nema blage veze sa sajtom, tj kapiram da firma nema odredjen vizualni indentitet. |
|
|
|
|
Dec 23 2007, 12:19
Poruka
|
|
|
tnx
sajt ce se raditi isto, ali posle bozicnih i novogodisnjih praznika |
|
|
|
Dec 24 2007, 13:40
Poruka
|
|
|
fino kao topla kupka!
ja bih ipak makao logo sa zadnje, a od one dvije linije bih napravio jednu koja bi isla posred day spa |
|
|
|
|
Dec 24 2007, 14:39
Poruka
|
|
|
Pa mislim da ovako odradjena vizit karta, izmedju ostalog, govori i da dizajner nije bio siguran sta gde treba da stoji i kakav treba da bude raspored elemenata na njoj. Prva strana je zaista lepa i elegantna, i ne razumem zasto je, manje-vise, ponovljena i na poledjini? Jedini razlog moze biti ono sto sam napisao u prvoj recenici. Po meni je ponovljeni logotip na poledjini suvisan! Ako ne, onda je koncept dvostrane stampe pogresan.
|
|
|
|
|
Dec 24 2007, 21:15
Poruka
|
|
|
Mislim da imas previse elemenata, da bi mogao/la nesto da izbacis. U svakom slucaju je dopadljivo, ali previse natrpano za moj ukus.
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 22. May 2013 - 08:42 |