The Font Thing ne vidi fajlove oznacene sa " a " i " o " |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
Strogo je zabranjeno šerovanje komercijalnih fontova na ovom forumu! Ukoliko neko zatraži font pošaljite mu pm ili na mail uz ličnu odgovornost! U suprotnom svaki post će biti obrisan!
![]() ![]() |
The Font Thing ne vidi fajlove oznacene sa " a " i " o " |
Nov 3 2007, 14:10
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 69 Datum reg.: 11-June 07 Član broj: 11,381 |
Kada otpakujem fontove i pokusam da ih povucem iz font thing-a on samo vidi fajlove oznacene sa " t " , a ove druge ne vidi. Mozda je ovo glupo pitanje, ali ja ne znam u cemu je problem!!!
Pomoc |
|
|
|
Nov 3 2007, 14:40
Poruka
|
|
|
Kada otpakujem fontove i pokusam da ih povucem iz font thing-a on samo vidi fajlove oznacene sa " t " , a ove druge ne vidi. Mozda je ovo glupo pitanje, ali ja ne znam u cemu je problem!!! Pomoc Opentype font moze biti TTF ali moze biti, i bolje je da bude, PostScript. FontThing ne vidi OTF/PostScript font i pretpostavljam, PostScript font, vidi samo TTF i OTF/TrueType font poput Palatina. To jeste tvoj problem, mislio si na ikonu sa "T","O"ili "a". |
|
|
|
|
Nov 3 2007, 14:52
Poruka
|
|
|
Ne mogu da verujem da danas postoji takav softver. Neki font manager?
Mada, s obzirom da dignuti iz mrtvih Fontografer i dalje ne može da edituje otf, možda i nije toliko čudno. |
|
|
|
|
Nov 3 2007, 14:56
Poruka
|
|
|
Ne mogu da verujem da danas postoji takav softver. Neki font manager? Mada, s obzirom da dignuti iz mrtvih Fontografer i dalje ne može da edituje otf, možda i nije toliko čudno. Skini Adobe ATM Light. Nije nesto ekstra, ali, u nedostatku boljega, sto ce nadam se neki drugi clan foruma preporuciti, valjda ce posluziti. Dobra stvar je sto pokazuje koji je OTF font PostScript a koji TrueType,jer radi samo sa PS. http://www.adobe.com/products/atmlight/ |
|
|
|
|
Nov 3 2007, 15:02
Poruka
|
|
|
FontExplorerX pruža i više od toga
|
|
|
|
|
Nov 3 2007, 15:10
Poruka
|
|
|
|
|
Nov 3 2007, 15:17
Poruka
|
|
|
Ima bre.
![]() Možda PC verzija nema, ali mi je teško da poverujem u to. |
|
|
|
|
Nov 3 2007, 17:31
Poruka
|
|
|
Instalirala sam FontExplorer i ima dosta mogucnosti. Ja bih zelela da ukucam neku rec i da mi da listu fontova kako bi ta rec izgledala kroz razlicite fontove. A to nisam pronasla, a gore pomenuti Font Thing ima takvu opciju da ja odmah vidim kako ce mi neka rec izgledati u svakom fontu. Mozda i FontExplorer to ima a ja nisam pronasla!
|
|
|
|
Nov 3 2007, 18:11
Poruka
|
|
|
Pozicioniraš se u listu fontova i samo ideš gore-dole
![]() 1 savet: ubuduće posveti malo više vremena istraživanju nekog softvera pre nego što postaviš pitanje. |
|
|
|
|
Nov 3 2007, 19:41
Poruka
|
|
|
Ja se izvinjavam, instalirala sam pogresan softver i poslusacu savet za ubuduce
|