pretraga po clanovima |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
pretraga po clanovima |
Aug 29 2007, 04:42
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 123 Datum reg.: 28-August 07 Lokacija: banjaluka Član broj: 13,850 |
Postovanje
Hteo sam da izlistam svoje postove,ukucam svoj nick name u pretragu i on mi izbaci podatak da me nema. U cemu je fazon? |
|
|
|
Aug 29 2007, 04:59
Poruka
|
|
|
Kako da izlistaš svoje postOVE kad imaš samo jedan jedini post?
Ne znam zašto ti je sistem prikazao da tvog nicka nema (deluje mi da nešto nisi dobro uradio), ali ti mogu pomoći da ubuduće lakše pronalaziš svoje postove i teme... Kad se uloguješ na forum, pogledaj u gornji levi ugao odmah ispod PRAVILA. Videćeš da piše "Prijavljen kao: didi965". Jednostavno klikni na svoj nick i ući ćeš u svoj profil gde ćeš posle moći da izlistaš svoje poruke i teme (klikom na padajući meni "Opcije profila"). Jel ti sad jasnije? |
|
|
|
|
Aug 29 2007, 05:41
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 123 Datum reg.: 28-August 07 Lokacija: banjaluka Član broj: 13,850 |
Kako da izlistaš svoje postOVE kad imaš samo jedan jedini post? Ne znam zašto ti je sistem prikazao da tvog nicka nema (deluje mi da nešto nisi dobro uradio), ali ti mogu pomoći da ubuduće lakše pronalaziš svoje postove i teme... Kad se uloguješ na forum, pogledaj u gornji levi ugao odmah ispod PRAVILA. Videćeš da piše "Prijavljen kao: didi965". Jednostavno klikni na svoj nick i ući ćeš u svoj profil gde ćeš posle moći da izlistaš svoje poruke i teme (klikom na padajući meni "Opcije profila"). Jel ti sad jasnije? Da tu sam bio,to sam nasao medjutim tu sad imam samo ovo sto ja i ti pricamo a na jednom top. sam postavio pitanje a sad ne mogu da se setim gde.Sto god da ukucam u pretragu nece da mi otvori.A u ovom mom infu nemam da sam ista pitao.Mozda sam obrisan? |
|
|
|
Aug 29 2007, 15:51
Poruka
|
|
|
Najverovatnije je tvoja tema obrisana. Ne znam šta si pitao i gde si postavljao temu, ali ako je obrisana, siguran sam da je postojao dobar razlog za to.
Pročitaj pravila foruma ako nisi siguran gde si pogrešio pa ti možda bude jasnije zašto je tema obrisana. Možda tema uopšte i nije obrisana. Postoje 2 varijante: ili je bilo nekih problema sa serverom pa je tvoja tema jednostavno nestala, ili si slučajno nešto zeznuo i nisi ni postavio temu (npr. zatvorio si prozor pre nego što si je postavio...). Bilo kako bilo, za sad imaš samo ova 2 odgovora i ovu jednu temu. Pozdrav |
|
|
|
|
Aug 29 2007, 17:07
Poruka
|
|
|
Najverovatnije je tvoja tema obrisana. Ne znam šta si pitao i gde si postavljao temu, ali ako je obrisana, siguran sam da je postojao dobar razlog za to. Pročitaj pravila foruma ako nisi siguran gde si pogrešio pa ti možda bude jasnije zašto je tema obrisana. Možda tema uopšte i nije obrisana. Postoje 2 varijante: ili je bilo nekih problema sa serverom pa je tvoja tema jednostavno nestala, ili si slučajno nešto zeznuo i nisi ni postavio temu (npr. zatvorio si prozor pre nego što si je postavio...). Bilo kako bilo, za sad imaš samo ova 2 odgovora i ovu jednu temu. Pozdrav Jedan lik je tvrdio da su samo skupi Nikonovi objektivi dobri,a drugi je odgovorio da je naprotiv medju jeftinim objektivima ima dobrih objektiva a onda sam ja pitao tog drugog a koji je dobar a jeftin objektiv da ga kupim. Sad trazim gde sam to procitao Btw.,hvala na pojasnjenju,odskora sam na forumima aktivan i vec se u meni budi davno zakopani oportunista,sto se tice uredjivacke politike tri jajcano slicnih foruma. A sasvim je moguce i da sam napisao poruku a nisam je proslijedio.Ali opet trebao bih da mogu naci taj post |
|
|
|
Aug 30 2007, 13:38
Poruka
|
|
|
Predlazem urednistvu sajta da uvede pretragu po sopstvenim postovima.Da preciziram,kad ukucam svoj nick u pretragu da mi izlista sve poruke koje sam na sajtu ispisao.
Nadam se da ce moj predlog biti usvojen jer to bi svima olaksalo pretragu |
|
|
|
Aug 30 2007, 16:03
Poruka
|
|
|
Sve svoje poruke možeš naći iz panela svog profila opcijom „nađi poruke člana”.
|
|
|
|
|
Aug 30 2007, 18:26
Poruka
|
|
|
Sve svoje poruke možeš naći iz panela svog profila opcijom „nađi poruke člana”. Puno hvala Puno hvala Ali tamo nema svih mojih poruka.Recimo,postavio sam temu"moje prve slike" u "urbanim fotkama"i nema ih zajedno sa ovim ovde |
|
|
|
Aug 30 2007, 18:39
Poruka
|
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Sunday 19. May 2013 - 08:05 |