Analogno ćoše, >>> procitaj uputstvo pre postovanja <<< |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Analogno ćoše, >>> procitaj uputstvo pre postovanja <<< |
Oct 12 2007, 12:22
Poruka
|
|
|
Sve je relativno i do tebe.. Mozes da imas vrhunske rezultate i analogijom i digitalijom... Bez ulazenja da li je oprema profi ili je "pin hole" camera ili digitalni idiot..
|
|
|
|
|
Oct 12 2007, 18:52
Poruka
|
|
|
Uzivanje i novci...
Esdy_11192, ja bih... sve i svasta, ali vrhunske rezultate cu postici... u maloga Jove cipelice nove; Al´ briga njega zato, on gazi u blato. |
|
|
|
|
Oct 12 2007, 21:45
Poruka
|
|
|
|
|
Oct 30 2007, 20:46
Poruka
|
|
|
Simpatican video uradak u duhu teme
|
|
|
|
|
Oct 30 2007, 23:53
Poruka
|
|
|
Ima Dima da isece vene kad vidi kakva je laboratorija...
|
|
|
|
|
Oct 31 2007, 17:40
Poruka
|
|
|
|
|
Oct 31 2007, 19:31
Poruka
|
|
|
Laboratorija je luda, samo ona stoperica na zidu izgleda kao da kosta ko sam djavo. I u cemu on to susi film?! Espreso masina? Bez veze, ocu i ja tako.
|
|
|
|
|
Oct 31 2007, 20:18
Poruka
|
|
![]() Elliott Erwitt by Alec Soth |
|
|
|
|
Nov 10 2007, 09:47
Poruka
|
|
|
|
|
Nov 14 2007, 21:35
Poruka
|
|
|
|
|
Nov 19 2007, 20:25
Poruka
|
|
|
Sorry, pretpostavljam da se o ovome govorilo vec vise puta (video sam cak i na ovoj temi nesto o tome), ali molim vas samo kratko:
Gde u Bgu razviti (i skenirati) crno-beli film (i kako se krecu cene, okvirno)? |
|
|
|
|
Nov 20 2007, 19:31
Poruka
|
|
|
Wedding photography i:
http://avaxhome.info/video/eLearning/MWF_David_Oliver.html covek jos uvek slika sa Lajkom na film, i radi fotografije u svom dark room-u Doduse, tu je i cerka koja na mac-u radi skeniranje filmova i ostalo, ali on i dalje preferira rucni rad U jednom delu videa, on polazuje svoj dark room i samo sto ne place jer se takva cuda tehnike (koja pokazuje u sobi) danas bacaju na otpad Istinski inspirativno za sve filmase, i jedan od recepata kako biti uspesan fotograf iako koristite film. |
|
|
|
|
Nov 20 2007, 20:00
Poruka
|
|
|
Sorry, pretpostavljam da se o ovome govorilo vec vise puta (video sam cak i na ovoj temi nesto o tome), ali molim vas samo kratko: Gde u Bgu razviti (i skenirati) crno-beli film (i kako se krecu cene, okvirno)? Rucno razvijanje "pravih" CB filmova mozes da uradis u Elite foto-u u Staklencu ili u foto Vojin-u (nisam jos probao kod njega razvijanje) koji je u ulici gde je i Narodno pozoriste A skeniranje CB filma se ne razlikuje od skeniranje kolor filma, tako da u vecini fotoradnji imas skener za filmove.. Cena rucnog razvijanja + skeniranja + rezanja na CD u Elitu je oko 600d. |
|
|
|
|
Nov 22 2007, 21:51
Poruka
|
|
|
off topic, ali mozda nekome nesto zatreba:
http://search.ebay.ch/_W0QQsassZre2707 slede canonet ql17 gIII i jos par olyija... finansiram ovo: http://tinyurl.com/ytnvmr ;-)))) |
|
|
|
|
Nov 22 2007, 23:27
Poruka
|
|
|
off topic, ali mozda nekome nesto zatreba: Baš bi tebalo da je neko veliki zaljubljenik u Rolleja da bi ga ovo interesovalohttp://search.ebay.ch/_W0QQsassZre2707 Ovo je i interesantno Carl Zeiss iz Japana |
|
|
|
|
Nov 23 2007, 11:56
Poruka
|
|
|
Baš bi tebalo da je neko veliki zaljubljenik u Rolleja da bi ga ovo interesovalo Ovo je i interesantno Carl Zeiss iz Japana zeiss proizvodi puno toga u japanu, ili mislis da i h na primer sony uvozi iz nemacke? razlike u kvalitetu gotovo da nema, cak su contax objektivi ispali bolji nego oni proizvedeni u nemackoj, bar oni izmedju 1993 i 1995! pre i posle toga ih je radila cosina, mada ne znam ko sada prizvodi... a rollei 35... pa moras ih voleti, jer prakticnog razloga za takav aparat nema... ali nema ga ni za bilo koji analogni, pa ni za lajku! |
|
|
|
|
Dec 1 2007, 11:12
Poruka
|
|
|
Potreban mi je Vas savet. Pre 5-6 godina kupio sam Nikon F80+Nikon AF NIKKOR 28-80mm. Koristio sam ga nekih par godina, a onda su pojeftinili ''digitalci'' & moj lepi Nikon ''pade u zaborav''.
Pitanje je....sta da radim sa F-80? Da ga cuvam kao raritet za unuke, prodam ili cak (kad me ''nauci'' Canon 40D) povremeno i koristim? |
|
|
|
|
Dec 12 2007, 00:39
Poruka
|
|
|
To ces morati sam da odlucis ali ako ga prodajes neces dobiti neku narocitu lovu za njega.
Pretpostavljam da je bolje da ga zadrzis i povremeno radis sa njim (ja bih tako uradio), donece ti vise zadovoljstva nego cash koji ces za njega dobiti |
|
|
|
|
Dec 19 2007, 18:13
Poruka
|
|
|
Eh... morao je i meni analogni da dopadne saka. Jeste, nalozio sam se. E sad, ako moze neko da mi kaze koji postoje makro objektivi sa m42 navojem (konkretno mi treba za zenit 19) bilo bi super. Ne znam mnogo sto se tice tih objektiva, tako da ne bih mogao da ih prepoznam na buvljaku.
|
|
|
|
|
Jan 19 2008, 18:52
Poruka
|
|
|
zna li neko koliko bi bila cijena KIEVA 4a i LOMO 4/40 u relativno dobrom stanju i kakvi filmovi idu u ovakve aparate? koliko bi bilo realno da platim za oba... imam neku ponudu, a realno, ne znam koliko zaista vrijede.... pozdrav i hvala!
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Thursday 23. May 2013 - 22:54 |