Lojalnost brandovima + alternative..., kojim branovima ste lojalni? |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Lojalnost brandovima + alternative..., kojim branovima ste lojalni? |
Feb 4 2005, 13:13
Poruka
|
|
|
Dakle ajmo malo lista brandova kojima ste lojalni...
Dakle napravite listu 5 brandova kojima ste lojalni i napravite listu (istih kategorija) na koje biste brandove presli ukoliko prvi nisu available... Top brands (4me) 1) Cigarete - Lucky Strike 2) Phone - (Sony) Erricson 3) Optical Media - Inteso 4) PC components - ASUS 5) Non Alcohol - Cocta Alternatives 1) Cigarete - Davidof light 2) Phone - none 3) Optical Media - Verbatim 4) PC components - none/any similar 5) Non Alcohol - Coca Cola |
|
|
|
|
Feb 4 2005, 13:55
Poruka
|
|
|
Loyal to:
1) Non Alcohol drink - Coca Cola 2) Electronics - Sony 3) PC hardware - MSI & ATI 4) Phones - Sony Ericsson 5) Eyewear & misc. - Oakley 5) Sport & misc. - Reebok 5) Fast food - Wendies Alternatives: 1) n/a 2) Mitsubishi 3) Asus & nVidia 4) Bilo shta samo ne Motorola 5) Shta znam... Killer Loop, Oxido... 5) Nike ili Adidas 5) McDonalds E sada random brandovi koje nikada ne bih koristio po slobodnom izboru... neki jer su zaista loshi, neki jer su mi odvratni iz nekog drugog razloga: Pepsi, Motorola, Domino's Pizza, Burger King, Puma, Mercedes Benz, Honda/Acura, Soyo, LG, Daewoo, Von Dutch, Arnette, Rolex,... ako se setim josh neke dodacu... Ovu poruku je izmenio musopti: Feb 4 2005, 19:53 |
|
|
|
|
Feb 4 2005, 16:29
Poruka
|
|
|
Uh, pa da sam nešto do bola lojalan nekim brendovima - i nisam... Ali neke volim više od drugih (neke i mnogo više)...
Daklem. Lucky Strike cigare, Asus kompjuterska galanterija, Ati čipseti za grafičke karte, AMD procesori, Sony Ericsson telefoni, Canon foto oprema, Vans/Globe obuća... A za ovu drugu listu nema kandidata, pošto u slučaju da ne koristim neku stvar firmi sa gonjeg spiska, onda se vodim slobodnom nahođenju karakterističnom za situaciju... |
|
|
|
|
Feb 4 2005, 16:44
Poruka
|
|
|
|
|
Feb 4 2005, 19:55
Poruka
|
|
|
Hahahah...
Nadam se da sada moj post ispunjava tehnichke zahteve... lol |
|
|
|
|
Feb 4 2005, 21:18
Poruka
|
|
|
Kao sto reche Harv nemeam neki osjecaj lojalnosti prema nekome, uglavnom kad kupujem nesto od tehnike pogledam testove, reviewe i slicno i to mi pomogne da se odlucim.
Ali recimo neke koje perferiram.... 1) Cigarete - no 2) Phone - trenutno SE, prije bila Nokia 3) PC components - Teac, Asus, nVidia, Logitech, iRiver 4) Non Alcohol - Pepsi |
|
|
|
|
Feb 4 2005, 21:38
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 353 Datum reg.: 26-January 05 Lokacija: Novi Sad Član broj: 144 |
1.) Nokia
3.) Ribok jedina dva brenda kojima sam saista lojalan ponekad i kad ima bolje i jeftinije ja ipak odaberem njih. Za ostalo bas nemam neke favorite. |
|
|
|
Feb 4 2005, 22:39
Poruka
|
|
|
- sony ericsson
- etnies - orbit - milka - dizajnzona Nadam se da nece biti potrebe za alternativama... |
|
|
|
|
Feb 4 2005, 23:37
Poruka
|
|
|
Nokia
Crvena Zvezda Levis 501 Milka Gorki List edit: zaboravio sam neke uslovno receno brendove, kao recimo drzavni crni hleb, domaca radza mog tasta, a neki su jos u procesu formiranja. |
|
|
|
|
Feb 5 2005, 02:14
Poruka
|
|
|
ol' skul Grupa: Supermoderatori Poruke: 1,785 Datum reg.: 15-January 05 Lokacija: interZone Član broj: 4 |
1. Lucky Strike / alt. Winston
i to bi bilo sve od cega sam ovisan, a prodaje se na trafici |
|
|
|
Feb 5 2005, 02:29
Poruka
|
|
|
a nisu novine...
|
|
|
|
|
Feb 5 2005, 10:25
Poruka
|
|
|
eeeee. . . . razocaraste me, niko smokija da se seti . . .
Prikačeni fajlovi
|
|
|
|
|
Feb 5 2005, 10:58
Poruka
|
|
|
Bezalkoholno piće: NeXt Kruška, alternativa: limunada.
Čokolada: Ritter Sport, alternativa: Nestle Duvan: Drum Halfzxare Shag, alternativa: Marlboro. Mobnilni telefon: Ericsson. Planirana zamena: SonyEricsson. Žileti: Gilette Sensor Excel, alternativa: brijanje sutra. |
|
|
|
|
Feb 5 2005, 11:25
Poruka
|
|
|
Kad malo bolje razmislim, jedino sam stalni kupac Energie odeće. Tu uvek kupim ponešto od nove kolekcije. Ostalo... Šta znam, kada sam preko volim da se ponovim isto nekom opuštenom Hugo (Hugo Boss) stvarčicom, nekim džemperom, duksom... Od alkoholnih pića volim Jack Daniels, mada ga izbegavam u poslednje vreme kao i alkohol uopšte, a od negaziranih bezalkoholnih volim bukvalno sve, samo da je 100% voće. Cigarete ne konzumiram. Fast food omiljeni eventualno Subway (ne prodaju junk food, već sendviče i to jako dobre).
|
|
|
|
|
Feb 5 2005, 12:06
Poruka
|
|
|
Telefon: Nokia. Ako ne, poneki Sony Ericsson je simpatican. Svi ostali su podjednako ruzni!
Tiger/Asics - nema alternative Adobe Illustrator - ako ne, menjam posao Sony VAIO laptop- dok ne naprave PowerBookG5 Lavazza, posto sam odustao od cigara, ili bilo koja druga. Sve su iste! Dobra je tema tema ! |
|
|
|
|
Feb 5 2005, 12:14
Poruka
|
|
|
Umalo da zaboravi, jedan od mojih omiljenih brendova je Srbija.
|
|
|
|
|
Feb 5 2005, 12:16
Poruka
|
|
|
Zaboravih,
nisam znao da Subway postoji kod nas!? Jel postoji Starbucks?... Katastrofa! Mek da ne pominjem. |
|
|
|
|
Feb 5 2005, 13:30
Poruka
|
|
|
Iskreno brand-ovi mi jos nista ne znace. Pijem ono sto mi se dopadne, jedem ono sto mi se svidja, nosim ono sta mi stoji. Malo ste me iscimali, jer sam tek sad sa svoje 22 godine skontao da ni jedna firma nije uspela da me privuche svojim brendom.
Jeeeeeedino, priznajem da patim za apple racunarima iako sam radio vrlo malo na njima... Znaci nisam lojalan, zato sto nikad nisam posedovao jedan MAC... |
|
|
|
|
Feb 5 2005, 15:01
Poruka
|
|
|
Nije stigao Subway još ovde, ali radim na tome!
|
|
|
|
|
Feb 5 2005, 17:26
Poruka
|
|
|
1 lucky strike / kent
2 nes 3 ati / amd / abit 4 vans / globe |