dry offset |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
dry offset |
Feb 2 2007, 18:56
Poruka
|
|
|
pozdrav,
treba da radim dizajn kanti za boju koje ce se stampati u grckoj u dry offset tehnici. posto nisam do sad imao iskustva sa ovakvom stampom, ima li nekih saveta u tehnicko smislu? video sam kante koje su tako stampane i izgledaju besprekorno. puni tonovi, kolor slike, pasovanje... sve super hvala unapred |
|
|
|
|
Feb 2 2007, 19:02
Poruka
|
|
|
Mislim da nije toliko stvar u tehnici, možda je bolje da saznaš o kojoj se tačno mašini radi?
|
|
|
|
|
Feb 2 2007, 23:23
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 55 Datum reg.: 23-July 06 Lokacija: Bijeljina, RS Član broj: 5,528 |
U firmi imam dvije takve mašine, QM 46-4 DI.
Mašine trpe znatno veći nanos boje u odnosu na akloholno vlaženje, i otisak je znatno "sjajniji". Bolje pasovanje nigdje nidam vidjeo, ali to je zahvaljujući onome DirectImagining i to bi bilo uglavnom sve. Što se tiče pripreme, ide identična kao za klasičan offset. |
|
|
|
Feb 3 2007, 23:01
Poruka
|
|
|
to me najvise i interesovalo - u odnosu na klasican offset.
ako budem saznao o kojoj se masini tacno radi, javicu tnx |
|
|
|
|
Feb 4 2007, 11:57
Poruka
|
|
|
jos jedno pitanje u vezi dry offset stampe
moze li da se stampa srebrna i zlatna? ne vidim razlog da ne moze, al opet bolje da pitam |
|
|
|
|
Feb 6 2007, 16:55
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 55 Datum reg.: 23-July 06 Lokacija: Bijeljina, RS Član broj: 5,528 |
Može, nije nikakav problem, i znatno bolje izgledaju, na njima se najviše i vidi razlika u odnosu na klasičan offset.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Friday 24. May 2013 - 23:02 |