Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Forum Rules *** PRAVILA FOTO FORUMA *** Pročitaj pre postovanja!

Reply to this topicStart new topic

Gandi

V
Lexus
poruka Jan 28 2007, 17:40
Poruka #1

Grupa: Članovi
Datum reg.: 17-January 05
Član broj: 23

Mozda se ne cini kao makro fotka ali jeste jer je ovo u stvari minijatura, visine jedno jedno 4-5cm. Fotkano sigmom 70-300 APO Macro, sa stativa.

Go to the top of the page

+Quote Post
Geza
poruka Jan 29 2007, 06:28
Poruka #2

Grupa: Članovi
Datum reg.: 28-June 05
Član broj: 1,083

Malo mi je mutnjikav, sa 70-300 ti treba baš puno svetla i to pod dobrim uglom da bi makro fotke bile upotrebljive. Svetlo mi je OK mislim direktan blic bi napravio grube pregoretine na glatkoj strukturi kipa ali..
Lično mislim da u makro domenu bez nekog ozbiljnijeg Kanonovog ili Sigminog objektiva ili Nikonovog za nikondžije... pa ova sigma koju i ja imam jednostavno nije za taj posao. Naravno ovo ne znači da se sa njom ne mogu ubosti strava makro snimci ali su oni mnogo, mnogo ređi...
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Saturday 18. May 2013 - 19:15

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.