Havana Club Plakat 2 |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Havana Club Plakat 2 |
Jan 23 2007, 19:55
Poruka
|
|
|
Evo drugi plakat iz serije koju sam radio za Havana Club Austria.
Opis i prvi plakat su na: http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=26711 Ovaj drugi je sad takodjer s "Cuba Libre-om" te receptom za njega, jer je klijent trazio da stavim i recept. Pa komentirajte... Hvala!
|
|
|
|
|
Jan 23 2007, 20:03
Poruka
|
|
|
Pa, evo ti jos jedan recept, mozda bude korisno, u svakom slucaju, ne moze da skodi:
Hemingway Daiquiri - 3 oz Appleton White Jamaica Rum - 1 1/2 oz Fresh lime juice - 1 1/2 oz Fresh grapefruit juice - 1 oz Maraschino liqueur Blend all ingredients with ice until smooth and serve in a margarita glass. Garnish with a lime wedge. Ako vec klijent trazi recept, lepo si ti ovo uradio. |
|
|
|
|
Jan 23 2007, 20:44
Poruka
|
|
|
I ovdje imaš isti problem! Djevojka i čaša "vise", tačnije kao da su sa marsa spale i to zajedno, u paketu!
"Osim toga", sve mi se čini okej. Pozdrav i dobrodošao! |
|
|
|
|
Jan 24 2007, 01:50
Poruka
|
|
|
Ne znam da li ja tripujem ali na postolju za mikrofon se tacno vidi da su obrisane druge dve nozice,cak se i vidi trag od brusha/erasera,sve ostalo je jako dobro.
|
|
|
|
|
Jan 24 2007, 08:35
Poruka
|
|
|
Dobrodošao
kao prvo makni ovaj outer glov sa devojke i stavi devojku na neko mesto da stoji na necemu a ne da izgleda kao da stoji u zdraku. Probaj ovu čašu da smanjiš i možda neki layer overlay da nebude ovoliko napadna. To je moje mišljenje. Poz. |
|
|
|
|
Jan 24 2007, 13:52
Poruka
|
|
|
Jedino mi se svidja stomacic kod ove ribe ovo ostalo je dosta slabo ocu reci tehnicki dosta lose izvedeno(ovako nesto bi cak i ja mogao da uradim
|
|
|
|
|
Jan 24 2007, 15:17
Poruka
|
|
|
Hvala na kritikama, slazem se s vama sto se tice "njezinog" lebdenja
A glow su oni htjeli, jer u prvoj verziji je bio skroz manji pa sam ga na nihovu zelju morao pojacati. Sad ce treci plakat iz serije. |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Tuesday 18. June 2013 - 22:18 |