Djavolje jezero, Durmitor |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Djavolje jezero, Durmitor |
Jan 17 2007, 12:51
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 114 Datum reg.: 10-November 06 Član broj: 7,271 |
Odavno slikano Olympus-om OM1 (valjda), B&W film pa skeniran negativ i doteran u PS.
|
|
|
|
Jan 17 2007, 13:00
Poruka
|
|
|
Svidja mi se, mada mislim da bi u coloru bila extra fotka imala bi strasan kolorit od trave, jezera i lokvanja, sume, planine i snijega, neba ....
|
|
|
|
|
Jan 17 2007, 15:46
Poruka
|
|
|
Me like! Eto steta sto je B&W, siguran sam da bi boje bile ocaravajuce.
|
|
|
|
|
Jan 18 2007, 07:50
Poruka
|
|
|
Slazem se sa prethodnicima i nekako mi je bzvz kad vidim CB fotku prirode gdje ima milion razlicitih boja...
|
|
|
|
|
Jan 18 2007, 19:23
Poruka
|
|
|
Zar ne vidite da je CB film
Fotka je dobra, motiv mi je poznat i boje su prilicno bljak, tj tako najcesce ispadnu zbog dominacije neke cudne zelene komponente. Medjutim tebi je ovdje ispalo dosta dobro, sve se razaznaje i planovi su lijepo slozeni. Moje misljenje da je fotka dobra upravo ovako, i da kolor ne bi napravio nikakav boljitak, vec naprotiv. Shiroki format, za shiroki ugodjaj, kako vec rekoh, men' se dopada |
|
|
|
|
Jan 18 2007, 19:31
Poruka
|
|
|
^ Nisam vidio ali cak nisam ni mislio konkretno na ovu fotku koliko na generalno prebacivanje fotografija iz prirode u CB varijantu...
P.S. Sto se tice kompozicije i kadra svidja mi se [iako bi ja volio ovako nesto u koloru da vidim] |
|
|
|
|
Jan 18 2007, 20:04
Poruka
|
|
|
|
|
Jan 18 2007, 20:46
Poruka
|
|
|
Nema razloga da ne vjerujemo Che-u. Ako imas negdje neku fotku sa ovoga mjesta ili znas da je ima negdje na Zoni daj nam link.
Pozz |
|
|
|
|
Jan 18 2007, 20:53
Poruka
|
|
|
Ma ja sam davno postavljao fotke sa ovog jezera [nadam se da nisam pgrijesio] a jedna od tema je Ovdje ali meni se ova fotka svidja zbog kadra i kompozicije samo bi volio da vidim te boje [mozda ne bas koliko sam ih ja nabudzio na navedenoj temi...
|
|
|
|
|
Jan 19 2007, 11:25
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 114 Datum reg.: 10-November 06 Član broj: 7,271 |
@Fidel, ja sam pogresio, ovo moje jezero je Riblje i ono je odmah tu pored Vrazijeg, zaboravi se covek.
Crno-belo ili u boji, vecita tema o kojoj bi moglo puno da se razglaba. Ja vise volim CB, i kad vidim tudju CB fotku nekog pejzaza krene raspaljivanje maste kako bi to izgledalo u stvarnosti. Ovako kad vidis u boji taj uzitak otpadne, naravno mozes da je zamisljas kako bi izgledala i CB, al` nekako nije to to. |
|
|
|
Jan 19 2007, 16:36
Poruka
|
|
|
^ Pretpostavljao sam da nije Vrazje ili ti Djavolje... Da, riblje je dosta vece, tj. sire i tesko ga je uhvatit citavog a da se fino vidi za razliku od Vrazjeg koje mozes cijelo uhvatiti pa je onda vaj kadar odlican za Riblje...
Poz |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Sunday 19. May 2013 - 12:26 |