Dizajnersi, domaci online casopis o dizajnu... |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Dizajnersi, domaci online casopis o dizajnu... |
Jan 12 2007, 10:03
Poruka
|
|
![]() "Pred Vama je prvi broj našeg online magazina, koji će se baviti grafičkim i web dizajnom, ilustracijom i tipografijom. Trudićemo se da za Vas uvek budemo u toku, da Vas obaveštavamo o konkursima kod nas i u inostranstvu, preporučimo zanimljive knjige i sajtove, kao i mnoge korisne linkove. Nećemo se baviti domaćim kampanjama i radovima marketinških agencija. Želimo da ovo bude mesto na kom ćete moći da nađete sve što vam je potrebno da vaš rad bude još bolji i kreativniji. Header će se menjati svakog meseca, tako da ćemo Vam ujedno predstaviti i po jedan, po nama, zanimljiv font. Na kraju svakog meseca, moći čete da skinete i pdf izdanje u kom će se naći najznačajniji tekstovi za protekli mesec, spisak stalnih konkursa i tradicionalnih manifestacija, kao i galerija Vaših radova pristiglih u toku meseca. Galerija će biti tematski organizovana. Ovog meseca Vam predstavljamo tipografske radove nastale prošle godine, za vreme mini radionice u okviru Dizajn zone. Ako želite da, svojim učešćem, ovaj projekat učinite kvalitetnijim, možete nam pisati na e-mail: dizajnersi@gmail.com. Obaveštavajte nas o kulturnim dešavanjima u Vašem mestu, svojim izložbama i zanimljivim akcijama. Takođe nam možete slati linkove ka svojim sajtovima ili dobrim tutorijalima. Unapred hvala i pozdrav, Dizajnersi" Magazin možete naci na Dizajnersi onilne magazin ...pa ko voli nek se pridruži |
|
|
|
|
Jan 12 2007, 10:30
Poruka
|
|
|
Svaka čast za akciju, brzim pregledom sam video čak i jedan naslov koji nikada ne bih očekivao (tipografija na Webu) iz domaćih izvora. Samo zašto (uvek
Još jednom svako dobro, pokupio sam feedove pa se čitamo u buduće. |
|
|
|
|
Jan 12 2007, 11:23
Poruka
|
|
|
Ovako je nesto bas trebalo......SVAKA CAST!
Jos kada bi se i stampao i prodavao.....pih sto bi to bilo dobro! Srbija nema ni jedan casopis vezan za dizajn.....KVADART vise ne postoji. |
|
|
|
|
Jan 12 2007, 11:42
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 2,670 Datum reg.: 5-February 06 Lokacija: nozomu-tokyo Član broj: 3,250 |
da li to blog spot nema tagove i pregled po tagovima
imacete muka kasnije nenormalnih wordpress je dosta bolji Svaka cast na inicijativi |
|
|
|
Jan 12 2007, 16:48
Poruka
|
|
|
Stvar tek treba tehnicki da se razvija. Za sada je ovo sasvim dovoljno. Kada postane zahtevnije, preci ce se na visi nivo
|
|
|
|
|
Jan 13 2007, 01:02
Poruka
|
|
|
Bravo senchy
Pozdrav. |
|
|
|
|
Jan 17 2007, 15:10
Poruka
|
|
|
evo ponovo je postavljen konkurs... neki od vas su ucestvovali na njemu, neki ce mozda sada ucestvovati... kako god, otvoren je do kraja meseca, a tada cemo podeliti nagrade i smisliti novi!
![]() Detaljnije... |
|
|
|
|
Jan 17 2007, 18:03
Poruka
|
|
|
Grupa: VIP Poruke: 625 Datum reg.: 18-March 05 Lokacija: Gatineau, QC. Član broj: 401 |
Hvala Senchy
|
|
|
|
Jan 17 2007, 18:41
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 287 Datum reg.: 23-June 05 Član broj: 1,029 |
dobro se neko setio... imam zamerke sto je to public blogspot... mozete vi i svoj sajt da napravite.... registrujte domen da vam neko ne ukrade cyber mesto... i interesuju me vasi planovi za buducnost... kakva je inicijalna ideja? radovi sa dizajn zone? etc... ? ?
podrzavam vasu ideju... |
|
|
|
Jan 17 2007, 21:38
Poruka
|
|
|
ql, stavio sam link ka vama na svoj blog
|
|
|
|
|
Jan 19 2007, 09:16
Poruka
|
|
|
Dakle, evo malo opsirnije o planovima:
Internet i online izdanje nisu primarni. Trenutno ce posluziti nama da vidimo u sta se uvaljujemo na duge staze pozdrav |
|
|
|
|
Jan 19 2007, 10:16
Poruka
|
|
|
Fantasticno.E sad mi malo trebalo da rasirimo pricu i dalje od zone...
|
|
|
|
|
Jan 20 2007, 19:47
Poruka
|
|
|
Bravo!!!
|
|
|
|
|
Jan 20 2007, 23:48
Poruka
|
|
|
Videla Senchy, posetila, feedovala.
Odlično! Pozdravčina! |
|
|
|
|
Jan 21 2007, 00:01
Poruka
|
|
|
tnx
|
|
|
|
|
Jan 22 2007, 00:26
Poruka
|
|
|
Sve pohvale za realizovanje jedne ovakve ideje. Detaljnije hvale i kritike na mom blogu.
|
|
|
|
|
Jan 22 2007, 10:23
Poruka
|
|
|
ahahahhaaaa, kakakv marketing
|
|
|
|
|
Jan 22 2007, 10:56
Poruka
|
|
|
|
|
Jan 22 2007, 15:45
Poruka
|
|
|
pa da
btw...danas je zavrsena registracija domena tako da ce uskoro sve biti prebaceno na www.dizajnersi.com, o tome cemo vas blagovremeno obavestiti. |
|
|
|
|
Jan 22 2007, 16:09
Poruka
|
|
|
Svaka cast!
klap, klap, klap |
|