Guarana ?, ili sam ja lud ?:) |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Guarana ?, ili sam ja lud ?:) |
Nov 14 2006, 23:26
Poruka
|
|
|
jel vam je poznato ovo ?
|
|
|
|
|
Nov 14 2006, 23:37
Poruka
|
|
|
Pa to nije sova... Mada iz daleka slican stil, ali se dosta razlikuje [po meni]...
|
|
|
|
|
Nov 15 2006, 01:28
Poruka
|
|
|
Pa sto jes' jes, lici, al' mislim da je razlika, ipak, dovoljno velika.
Pozdrav. |
|
|
|
|
Nov 15 2006, 09:39
Poruka
|
|
|
Ova sova je pila GUaranu i dospela u pakao...
|
|
|
|
|
Nov 15 2006, 13:33
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 2,670 Datum reg.: 5-February 06 Lokacija: nozomu-tokyo Član broj: 3,250 |
i postala Bikche
|
|
|
|
Nov 15 2006, 13:55
Poruka
|
|
|
lici na bika,a?
|
|
|
|
|
Nov 15 2006, 14:00
Poruka
|
|
|
|
|
Nov 15 2006, 14:18
Poruka
|
|
|
a mogla bi da bude i mala, zla, zdepasta sovoljuga...
|
|
|
|
|
Nov 15 2006, 19:54
Poruka
|
|
|
|
|
Nov 15 2006, 21:10
Poruka
|
|
|
@ laza: pogledao link.
Sta je Sova? nocna ptica ( silueta iza koje je obicno svetli disk meseca ) par krupnih ociju koje vide u mraku karakteristican par ushiju staticna figura (lovca koji ceka plen) simbol nocobdije. Nije da branim dizajnera koji je odradio Guaranu, ali da je odradio, odradio je, i to odlicno. Sad, sto su sve sove (narocito one graficki svedene) slicne, ne znaci da je covek nemastovit. Ovo je ne znam koja po redu tema o "plagijatu" - voleo bih da znam sta je to plagijat u najnegativnijem njegovom izdanju. Po meni, u sferi advertajzinga, plagijat je bukvalno iskopirana ideja koja se pokusava uvaliti klijentu a bez njegovog znanja da je u pitanju kopija ( i, naravno, bez znanja onog prvog klijenta ili agencije od koje je ukradena). Sve ostalo je cista kreacija. |
|
|
|
|
Nov 16 2006, 00:46
Poruka
|
|
|
dobro to, ali sto su preslikali Magi kampanju. Mislim na ono... okacite sovu na prozor itd
Koliko znam bilo je i na design weeku |
|
|
|
|
Nov 16 2006, 09:31
Poruka
|
|
|
To zaista nisam video, ne znam da li je bas preslikano.
Pre par dana video sam reklamu za pivo BergenBier (ona sa zadriglim tipom u kasnim tridesetim, u satenskoj posteljini) , i koncept je gotovo identican sa jednim predlogom koji sam pre dve i po godine dao jednom lokalnom proizvodjacu piva Ne mogu da kazem da mi nije laskalo sto sam imao slicnu ideju za isti proizvod - ali cinjenica je da se takve stvari dogadjaju, da ljudi u odredjenom "istorijskom" trenutku slicno razmisljaju, ja, ti, i jos par stotina ljudi u svetu imamo vrlo originalnu ideju, svi u isto vreme, nezavisno jedan od drugog. |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Thursday 20. June 2013 - 00:35 |