opet Slavija, hdr tone mapping test |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
opet Slavija, hdr tone mapping test |
Aug 13 2006, 14:49
Poruka
|
|
|
isprobavam photomatrix i opciju tone mapping
![]() nije hdr od vise fotki, nego sam panoramu prebacio u tiff pa sam na toj jednoj fotki primenio HDRI -> Tone Mapping, i posle malo doterao u shopu (soft light layer) |
|
|
|
|
Aug 14 2006, 06:27
Poruka
|
|
|
niko nema komentar?
|
|
|
|
|
Aug 14 2006, 08:32
Poruka
|
|
|
Imam ja
Panorama je mnogo dobra, posmatram je kao cjelinu i nikako se ne mogu oteti utisku velike shirine, a tako i treba da bude. Kadar odlican, sve slozeno kako treba, a sad glavna stvar - ovako kako izgleda, sa tim blagim "olovnim" bojama, cijeloj fotki daje neki urbani shmek, a to je valjda i bio cilj cijelog eksperimenta. Meni se dopada jer je totalno tipicno netipicna i time veoma efektna fotka. |
|
|
|
|
Aug 14 2006, 08:37
Poruka
|
|
|
^^^slazem se ca Che-om.fotka je bas dobra ovakva,obrada joj lezi,bas ostavlja dobar utisak.
|
|
|
|
|
Aug 14 2006, 17:03
Poruka
|
|
|
tnx for comments
ako moj canonchic bude mogao da se uhvati u kostac sa ovom novom tehnikom, Che ce biti glavni krivac sto me je navukao na HDR, isto kao sto je bilo sa panoramama |
|
|
|
|
Aug 14 2006, 17:16
Poruka
|
|
|
ODlicno kao i uvek.. Lepa obrada.. Definitivno te stare zgrade dolaze do izrazaja..
|
|
|
|
|
Aug 14 2006, 18:34
Poruka
|
|
|
Odlicna je fotka, samo mi nije jasno kako si uspeo od jedne fotke da napravis ovako dobar HDR.
|
|
|
|
|
Aug 14 2006, 18:50
Poruka
|
|
|
ustvari, ovo nije hdr nego samo primena "filtera" tone mapping iz photomatrixa
evo originalne fotke
|
|
|
|
|
Aug 15 2006, 11:25
Poruka
|
|
|
ova druga razvaljuje brale!!!!
|
|
|
|
|
Aug 15 2006, 17:38
Poruka
|
|
|
Heh, odlična ideja.
Prava šteta što nemaš bracketing, mogao bi čitav serijal HDR-a da praviš sa te pozicije, čim se ukaže neko originalno nebo. |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Tuesday 9. February 2010 - 03:00 |