Vicevi |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Vicevi |
Dec 24 2011, 07:57
Poruka
|
|
|
Učiteljica na času likovnog da deci temu - Bethoven, da nacrtaju nesto sto ih asocira na tog kompozitora.
I jedan dečak nacrta ovčice. Pita ga uciteljica: - "Šta je to?" a on kaže: - "Učiteljice, ovo me asocira na "Pastoralnu simfoniju." - "Divno", kaže učiteljica. Drugi dečak nacrtao mesec i zvezde. - "Šta je to", pita ga ona, a on kaže: - "Mesečeva sonata." - "Divno", kaže učiteljica. A Mujo preko celog lista nacrtao ogromnu kitu. Pita ga učiteljica: - "Šta je to Mujo, pa tema je Bethoven" a Mujo će na to: - E učiteljice, ovo je "Za Elizu..." |
|
|
|
|
Jan 6 2012, 20:54
Poruka
|
|
|
Nije vic ali pukoh od smeha danas. Pise mi jedan klijent:
... This this something you can do. Another Project requires animation of a submarine chasing the Loch Ness Monster. The animation requires the loch Ness Monster being chased by a submarine and ends up with the monster going into a cave on the side of the Loch. ... |
|
|
|
|
Jan 18 2012, 15:05
Poruka
|
|
|
Ide čovek šumom. Izlazi medved ispred njega.
Čovek počne da se moli u sebi: "Bože, neka ovaj medved postupi hrišćanski.". Medved se uspravi na zadnje šape, prekrsti i kaže: "Bože, blagoslovi ovo jelo.". |
|
|
|
|
Jan 18 2012, 15:13
Poruka
|
|
|
cak noris zna neznanog junaka
|
|
|
|
|
Jan 18 2012, 19:07
Poruka
|
|
|
Nije vic ali pukoh od smeha danas. Pise mi jedan klijent: ... This this something you can do. Another Project requires animation of a submarine chasing the Loch Ness Monster. The animation requires the loch Ness Monster being chased by a submarine and ends up with the monster going into a cave on the side of the Loch. ... Zapravo neko bi i mogao to da uradi za jako lepe pare |
|
|
|
|
Jan 23 2012, 13:25
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 805 Datum reg.: 11-November 09 Član broj: 32,800 |
Problemi sa pivom
Simptom: Pivo je neobicno bledo i bezukusno. Odgovor: Casa je prazna. Akcija: Zamolite nekoga da vam kupi jos jedno pivo. Simptom: Zid ispred vas prekriven je neonskim svetiljkama. Odgovor: Pali ste na ledja. Akcija: Popnite se uz sank. Simptom: Usta su vam puna pepela od cigareta. Odgovor: Pali ste na stomak. Akcija: Pogledajte gore. Simptom: Pivo je bezukusno, kosulja vam je mokra. Odgovor: Niste otvorili usta ili ste prislonili casu na pogresan deo lica. Akcija: Idite u wc i vezbajte ispijanje pred ogledalom. Simptom: Stopala su vam hladna i mokra. Odgovor: Drzite casu pod pogresnim uglom. Akcija: Izrotirajte casu tako da joj otvor gleda u plafon. Simptom: Stopala su vam topla i mokra. Odgovor: Losa kontrola besike. Akcija: Stanite pored najblizeg psa i pozalite se na njegovo vaspitanje. Simptom: Patos je zamucen. Odgovor: Gledate kroz dno prazne case. Akcija: Zamolite nekoga da vam kupi jos jedno pivo. Simptom: Patos se pomera. Odgovor: Iznose vas iz kafane. Akcija: Zamolite ih da vas odnesu u drugu kafanu. Simptom: Soba je neobicno mracna. Odgovor: Bar se zatvara. Akcija: Pitajte barmena gde zivite i krenite kuci. Simptom: Unutrasnjost taksija odjednom poprima cudesne boje i teksture. Odgovor: Konzumacija piva prevazisla je vase kapacitete. Akcija: Prekrijte usta kesom. Simptom: Probudili ste se ne znajuci kako ste dospeli tu gde ste. Odgovor: Verovatno krivljenje prostora i vremena. Akcija: Popijte jos jedno pivo. |
|
|
|
Jan 31 2012, 10:21
Poruka
|
|
|
Boljelo Hasu dupe i on ode kod doktora. Doktor mu objasni da ima hemeroide i da mora dolaziti dva puta tjedno da mu to maže specijalnom kremom. Haso dolazio utorkom i petkom jedan mjesec. Kad mu prvog u slijedećem mjesecu dali samo pola plaće, jer dva dana tjedno nije dolazio na posao. Ode on kod doktora i kaže:
- Doktore, ja ostao bez pola plaće, de ti meni prepiši tu kremu na recept, ja ću je dignut u apoteci, pa nek me Fata dva puta tjedno maže. Tako i bi. Doktor mu je propisao recept, on podigao kremu, donio ju kući i objasnio Fati o čemu se radi. - Stani ba, stoj, kako ću ti ja to mazat, ja nemam pojma o tome... Nikad tako nešto nisam radila! - Ma nije uopće teško, gledaj: ja skinem gaće, naguzim se, a ti mi dođeš iza leđa, staviš jednu ruku na moje lijevo rame, staviš drugu ruku na moje desno rame... jeb'o mater ako znam... čime li me je onda maz'o?" |
|
|
|
|
Jan 31 2012, 11:48
Poruka
|
|
|
^ Ovoliko txta za ovako glup vic... Aman.
|
|
|
|
|
Jan 31 2012, 17:35
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 1,842 Datum reg.: 25-December 06 Lokacija: Beograd Član broj: 8,126 |
Razgovaraju žena i muž:
M: Kako ti pereš moje gaće? Ž: Pa lepo, stavim ih u mašinu. M: A da li staviš još nešto? Ž: Stavim i deterdžent. M: A možda još nešto? Ž: Da, stavim i omekšivač. M: E pa to je to. |
|
|
|
Feb 4 2012, 12:40
Poruka
|
|
|
Кад је овако хладно, спонзоруше и у Yugo улазе.
|
|
|
|
|
Feb 4 2012, 13:30
Poruka
|
|
|
Zaustavi policajac ženu zbog prekoračenja brzine.
- "Vaše dokumente, molim!" - "Nemojte me kazniti, ja sam profesorica!" - "Eh, dugo sam ovo čekao. Sad ćete fino napisati 1000 puta NIKAD VIŠE NEĆU BRZO VOZITI..." -- Zove žena muža i dere se: Ž: "Gde si ti idiote??!" M: "Draga, znaš onu zlataru gde si se zaljubila u onu ogrlicu za koju sam reko da će jednom bit tvoja?" Ž: "Daaaaa!" M: "E, ja sam u kafani preko puta." |
|
|
|
|
Feb 8 2012, 02:04
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 113 Datum reg.: 4-April 08 Član broj: 20,370 |
Da bi iz Bosne, od tamošnjeg PIO Fonda, primio refundaciju za troškove sahrane svoje majke, Petar Luković je morao da otvori devizni račun. Budući da je majka porodičnu penziju primala preko Findomestic banke, Luković je – vođen potpuno pogrešnom logikom – krenuo upravo u tu banku da obavi jednostavan zadatak
- Dobro jutro. - Dobro jutro. Izvolite. - Hoću da otvorim devizni račun. Koliko će to trajati? - Bogami, jedno dvadesetak minuta. Moramo da uradimo Profilaciju. - Šta da uradite – pitam, uveren da sam nešto pogrešno čuo. - Da popunimo upitnik. - Da popunimo – slažem se, krenem za službenicom iza nekog staklenog šaltera, sednem, pripremim ličnu kartu, možemo da krenemo. - Ime i prezime? - Piše u ličnoj karti – pokazujem joj prstom da istu drži u ruci. - Adresa? - Piše sve tu, gospođice: ulica, broj. - Aha. Vidim. Ima li sprat. - Ima, dvanaesti. - Broj stana? Kažem joj broj stana i vidim da ovaj razgovor teče u neželjenom pravcu po službenike banke. - Jeste li vi vlasnik stana? - Stanite, bre – kažem. – Kakve veze ima jesam ili ja vlasnik stana ili nisam i koji je broj stana. Ne zalažem stan banci, hoću da otvorim devizni račun. - Gospodine... - Gospodin će da popizdi ako ga i dalje pitate gluposti – pokušavam da upozorim osoblje. - Znači, vi ste vlasnik stana? - Jesam vlasnik stana – odgovoram precizno, osećajući da mi živci plešu sve brže. - Koliko dugo živite u tom stanu? - Od 1903. - Molim? - Možete da molite koliko god hoćete, ali ću da vas pitam. Šta banku zabole k***c od kad ja živim u svom stanu? Pa nisam ja za taj stan digao kredit od vaše banke da je to interesuje! Kakve veze s otvaranjem deviznog računa ima pitanje otkad živim u svom stanu? - Izvinite, to je upitnik koji moramo da popunimo. Novi vlasnik banke Findomestic je banka BNP Paribas, a oni zahtevaju da... - Od 1971. - Ne razumem. - Živim u tom stanu od 1971. Hoćete li i datum useljenja? Datum kad sam prvi put promenio prozore? Dan kad sam kupio prve roletne? - Ne treba. Šta je povod za otvaranje deviznog računa? Gledam službenicu i razmišljam da je udarim. Ili da slomim kompjuter. Ili da stolicom gađam čuvara. Ili da sve oteram u pičku lepu materinu. - Ako sam dobro razumeo – gledam službenicu koja se već smanjila – vi me pitate zašto hoću da otvorim devizni račun u vašoj banci? - Morate da mi kažete povod. U upitniku piše da... - Svečano me zabole šta piše u Upitniku. A ako već hoćete da znate, ovo g**no od računa otvaram da bih iz Bosne primio refundaciju za sahranu moje majke. - Izvinite. - I samo da dodam. Čim primim taj novac, gasim račun. - Ali, gospodine, mi dajemo vrlo povoljne uslove... – i kad me je pogledala, stala je. Ali, ohrabrena činjenicom da još sedim, nastavila je: - Jeste li ikad u našoj banci imali otvoreni račun? - Hvala kurcu, nisam. - Molim!? - Kažem, hvala svevišnjem da nikad s vašom jebanom bankom ništa nisam imao. Iza mojih leđa, stiže pomoć službenici. – Gospodine, znam da ste nervozni, ali Upitnik je takav, mi tu ništa ne možemo. - Možete, naravno, svašta da učinite. Pre svega da poručite onima koji su sastavljali Upitnik da su idioti. Recimo. - Možemo li dalje – ubacuje se prva službenica. - Školska sprema? - Vi to mene zajebavate? Da vas podsetim, gospođice: došao sam da otvorim devizni račun. Šta je ovo? Razgovor za posao? Priča o mojim kvalifikacijama? Da li sam timski igrač? Da li sam dobar za saradnju? Odmah da vam kažem da mrzim saradnju. - Upitnik zahteva da... - Visoka stručna sprema. Treba li vam datum kad sam diplomirao? Naslov mog diplomskog rada? Ime profesora i ostalih članova Komisije? - Ne treba. - Šta je sledeće? Za koji tim navijam u Bundesligi? - Sledeće pitanje u Upitniku je pitanje o vašem bračnom stanju. - Supruga mi je umrla prošle godine. - Znači: udovac. - Udovac. - Imate li dece? - Da li je uslov za dobijanje deviznog računa ako odgovorim sa „da“? - Gospodine... - Pa, šta vas briga imam li dece, ko su mi roditelji, koji mi je broj stana, jeste li vi pri svesti? - Ali, Upitnik... - Serem se, bre, na Upitnik i na novog i starog vlasnika banke, da li vam je jasno? - Ali, ako ne popunimo jedno polje, nećemo moći da zaključimo Profilaciju. - Smirio sam se, u redu je – lažem službenicu. Shoot! - Ne razumem. - Pitajte samo. Shoot! - Koliko osoba živi u vašem stanu? - Živim ja. - Znači, jedna osoba. - Ponekad su i dve. Kad se raspolutim na dvostruku ličnost, jednu koja ima devizni račun i drugu koja nema. - Broj telefona? - Mobilni ili fiksni? - I mobilni i fiksni. - Evo – diktiram joj brojeve direktno u Upitnik. - A telefon na poslu? - Ne znam. - Ne znate telefon na poslu? - Ne znam, niko me ne zove na fiksni broj. - Ali, Upitnik kaže da... - U redu je. Recimo, 30012345. - Ovo ste sad izmislili. - Jesam, da zadovoljimo Upitnik. - Moramo da imamo vaš broj s posla. Tražim po torbi svoju vizit-kartu; čitam joj broj telefona koji ne radi, isključen zbog neplaćanja još u aprilu. - Je l sad sve u redu – pitam. - Šta ste po profesiji? - Novinar. - Gde radite? - Na internet portalu e-novine. - Niste me razumeli, kako se zove firma. - Firma se zove e-novine. - Kako se to piše? - Lepo. Ukucate slovo „e“, potom srednju crtu, onda reč „novine“. - Je li to društvena ili privatna firma? Zgrabim iz njenih ruku onu svoju ličnu kartu, gurnem stolicu, vratim ličnu kartu u novčanik, pogledam koliko je sati: 09:18. - Ako je privatna firma, morate da kažete koji je to oblik vlasništva. - Oblik vlasništva je takav da vas sve oteram u pičku lepu materinu – ustajem i pakujem novčanik u torbu. – Usput, poserem vam se na banku, na direktore, vlasnike i sva ostala govna koja su smislila Upitnik. I j*b*m mater onom koji je smislio ova pitanja. Jesam li bio dovoljno jasan ili hoćete još neka objašnjenja? U banci tišina. Tri klijenta paralizovano stoje. Službenica se drži za srce. Čuvar s pištoljem zanemeo. Iz sve snage lupam vratima i izlazim na ulicu. Nasa skorasnja realnost... ili nesto drugo Operater: - Pizza servis! Izvolite! Mušterija: - Dobar dan! Želim da narucim dve pice! Operater: - U redu! Mogu li prvo dobiti Vaš JMBG? Mušterija: - Moj JMBG!? Šta ce Vam to? Operater: - Instalirali su nam novu tehnologiju! Mušterija: - Pa kakve to veze ima sa picama? Operater - Tako povecavamo brzinu usluge, što je u Vašem interesu! Hocete biti ljubazni da mi date Vaš JMBG. Mušterija: - Ne razumem... Cekajte da pogledam! Pišite: JMBG 2709969710345 Operater: - Hvala Vam, gospodine Petrovicu. Samo da proverim podatke iz naše baze. Vidim da živite u Nušicevoj ulici i Vaš kucni telefonski broj je 2601595. Vaš broj na poslu je 3301-572, a Vaš broj mobilnog je 065/7921-483 <tel:065%2F7921-483> . Vi sada zovete sa kucnog telefona. Mušterija: - Da, kod kuce sam. A odakle Vam sve te informacije? Operater: - Pa umreženi smo, gospodine. Mušterija: - Sa kime se umreženi? Sa DE-BE-om ili sa mojom firmom? Operater: - Gospodine, budite ljubazni, recite Vašu narudžbu! Mušterija: - Donesite mi na kucnu adresu dve velike šumadijske pice, sa ljutom papricicom... Operater: - Mislim da Vam to nije dobra ideja, gospodine. Mušterija: - Kako to mislite? Operater: - Gospodine, Vaši zdravstveni podaci iz elektronskog kartona govore da imate povišeni krvni pritisak i visok nivo holesterola. Žao mi je, ali polisa Vašeg dopunskog zdravstvenog osiguranja ne pokriva i taj rizik... Mušterija: - Pa što mi onda možete preporuciti? Operater: - Mogli biste naruciti našu bezmasnu soja-picu. Uveren sam da ce Vam se dopasti. Mušterija: - Zašto to mislite? Operater: - Pa, prošle nedelje ste u knjižari kupili knjigu "Gurmanska jela od soje". Zato sam Vam to predložio. Mušterija: - U redu, u redu. Dajte mi onda dve velike soja-pice. Koliko Vam dugujem? Operater: - To bi trebalo biti taman za Vas, Vašu ženu i Vašeg sina. Sve skupa, zajedno s troškovima dostave, 2.100 dinara. Kako placate? Mušterija: - Kao i uvek, kreditnom karticom. Operatezbogr: - Oprostite, gospodine, ali bojim se da cete morati platiti gotovinom. Prekoracili ste dozvoljeni minus na kartici. Mušterija: - OK, skocicu do bankomata i doneti novac pre nego vaš dostavljac stigne. Operater: - Nece ni to ici, gospodine! Imate prekoracenje i na tekucem racunu. Mušterija: - Nema veze. Samo pošaljite pice. Pripremicu novac. Koliko vam vremena treba za dostavu? Operater: - Malo smo zatrpani u ovom trenutku. Oko 45 minuta. Mušterija: - Kako bre? Najmodernija tehnologija, umreženi ste, a treba Vam više vremena nego pre!? Operater: - Gospodine, ako Vam se žuri, možete doci do nas, ali bice Vam nezgodno voziti pice na motociklu. Mušterija: - Kako znate da vozim motocikl? Operater: - Ovdje stoji da kasnite s otplatom lizinga za auto, pa Vam ga je lizing kompanija oduzela pre dva meseca. Ali, Vaš skuter je u potpunosti otplacen, pa sam samo pretpostavio da cete tako doci po Vaše pice. Mušterija: - Ne, ipak cu doci gradskim prevozom. Operater: - Gospodine, prema našoj evidenciji, Vaša BUS-PLUS kartica nije dopunjena za ovaj mesec! Mušterija: - Ma nosite se u tri lepe.... Operater: - Gospodine, preporucio bih Vam da pazite što govorite! Vec imate dve prekršajne prijave zbog remecenja javnog reda i mira 2010. i zbog vikanja na saobracajnog policajca 2011. Mušterija: - Alo, bre, pa ja sam nazvao pica servis, a ne policijsku stanicu... Operater: - Gospodine, znamo i za Vaš nik, pod kojim pišete veoma oštre komentare na internetu! Mušterija: - Ma šta mi rece.... Opetarer: - Da i ne spominjem sajtove koje posecujete... Mušterija - Ama covece, hocu dve pice!!!! Operater: - Želite li još nešto, gospodine? Mušterija: - Ne, ništa više. I nemojte zaboraviti dve Coca-Cole gratis, kako piše u Vašem oglasu! Operater: - Oprostite, gospodine, ali naš oglas ima klauzulu da ne smemo nuditi besplatnu Coca Colu dijabeticarima! I molim Vas da docekate našeg dostavljaca, jer se boji psa. Vi vašeg kucnog ljubimca, kako vidim, još niste vodili kod veterinara da se vakciniše. |
|
|
|
Feb 12 2012, 21:34
Poruka
|
|
|
Gleda jedan Rus TV i na vestima cuje da je u Sibiru minus 55°c.
Naravno, ne veruje vestima... E, bas da zovnem brata da proverim, pomisli ...i okrene telefon: - Majke ti, kazi mi koliko je stepeni kod vas? - Cek' da pogledam... tu negde oko minus 35°c, sto pitas. - Pa ovi na TV lazu, kazu -55°c ! -A, pa, mozda napolju !!! |
|
|
|
|
Feb 13 2012, 22:22
Poruka
|
|
|
ČAK NORIS JE JUČE UMRO...
danas mu je već bolje. |
|
|
|
|
Feb 16 2012, 06:54
Poruka
|
|
|
Istraživač se u nekoj afričkoj prašumi odjednom nađe okružen gomilom urođenika. Uplašeno gledajući oko sebe, procijedi:
- Bože! Puk'o sam! Odjednom čoveka obasja trag svjetlosti s neba i začuje se dubok glas: - Ne, nisi pukao, sine moj! Uzmi taj kamen s poda i njime razbij poglavičinu glavu… Istraživač ga posluša, uze kamen i baci ga vođi urođenika na glavu. Nakon što je poglavica pao mrtav, s neba opet zasija zrak svetlosti i začu se glas: - Eeee, sine, sad si puko! |
|
|
|
|
Mar 1 2012, 06:34
Poruka
|
|
|
Dva krupijea stoje u kockarnici pored stola sa kockicama.
Pojavljuje se privlačna plavuša, stavi 20.000 dolara na jedan broj i kaže: - Mislim da nećete imati ništa protiv, ali mnogo više sreće imam kada sam potpuno gola. Plavuša svuče sve sa sebe, uzme kocke baci ih i vikne: - Hajde, kockice mile, mamici treba nova garderoba! Kada su se kocke zaustavile plavuša skoči od sreće: - To! To! Dobila sam, dobila! Zagrli oba krupijea, uzme svoj dobitak i odeću i ode. Krupijei se sa nevericom gledaju međusobno. Posle nekog vremena jedan pita drugog: - Na koliko su kockice pale? - Nemam pojma – mislio sam da ti gledaš! |
|
|
|
|
Mar 10 2012, 13:37
Poruka
|
|
|
Otvorio ciga KAFIČ i turio iznad, ogromnu tablu KAFIČ.
Pitaju ga: - Je li bre, ko ti rekao da se to tako piše? - Šta, ko mi rek'o, pa čale mi rek'o!!! |
|
|
|
|
Mar 14 2012, 11:09
Poruka
|
|
|
The sex was so good even the neighbors had a cigarette.
|
|
|
|
|
Mar 25 2012, 08:37
Poruka
|
|
|
Кренула Смрт на посао, ставила маску, огрнула црни огртач са капуљачом, узела косу и крене од врата до врата...
Дође на једна врата и звони, кад оно, врата отвара Чак Норис! Гледа Смрт Чак Нориса, гледа он Смрт, и одједном Смрт дигне руке и викне: - Маскенбааал!!! |
|
|
|
|
Mar 25 2012, 11:43
Poruka
|
|
|
|
|
|