Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

3 - broj stranica V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic

Kradja...

V
BugarskiB
poruka Jul 17 2006, 11:51
Poruka #1

Grupa: Članovi 1
Datum reg.: 9-December 05
Član broj: 2,569

listam ja tako oglase i naletim na fotku (Bride) kolege Mirca...

Go to the top of the page

+Quote Post
gaja_tz
poruka Jul 17 2006, 11:59
Poruka #2

Grupa: Članovi
Datum reg.: 20-November 05
Član broj: 2,340

Trebalo bi videti sa Gujom kako je on resio onaj njegov problem sa kradjom fotki. Ali u ovoj nasoj drzavi, koja nije ni P od pravne tesko da moze nesto vise da se uradi. Ali u svakom slucaju zasluzuju najvecu pljuvacinu zbog kradje. A i tesko da bi oni mogli napraviti takvu fotku, zato i kradu, jer kada bi stavljali svoje fotke verovatno ih ne bi niko angazovao. Sramota!

+Quote Post
Abdee
poruka Jul 17 2006, 12:07
Poruka #3

Duhovni vođa

Grupa: Foto urednici
Datum reg.: 16-January 05
Član broj: 13

Sramota. Foto Dejane nek' ti je na cast...

+Quote Post
kabeer
poruka Jul 17 2006, 13:38
Poruka #4

Datum reg.: 17-July 05
Član broj: 1,217

budalashtina
kako bih slatko organizovao neki bojkot, tipa, odshtampamo plakate da su lopovi najobichniji i polepimo im po kraju gde im je radnja ili tako neshto

+Quote Post
bokey
poruka Jul 17 2006, 13:47
Poruka #5

Datum reg.: 6-June 05
Član broj: 844

Kakav dizajn, takav gazda...

+Quote Post
Gost_Milos_Dukic_Ducka_*
poruka Jul 17 2006, 13:59
Poruka #6

Gosti

Posalji Mircu broj telefona choveka pa nek' ga nazove i rese to. Ja ovo nema sanse da bih iscoolirao!!!

+Quote Post
doomster
poruka Jul 17 2006, 14:05
Poruka #7

ЛЕКТОР

Datum reg.: 9-March 06
Član broj: 3,692

Најбоље је да тако покуша решити. За почетак...

+Quote Post
Mirac
poruka Jul 17 2006, 14:32
Poruka #8

Datum reg.: 30-May 05
Član broj: 793

TNX na obavijesti Bugarski...

Imao sam vec slicnih slucajeva,ali ne van drzave u kojoj zivim. Neke sam rijesio bez problema, a neke uz pomoc odvjetnika. O ovom slucaju ne bi htio komentirati, dovoljno je da je netko vidio i objavio ovdje na forumu. Kako je netko rekao dovoljno je vidjeti sam design "letka" oglasa i sve mu je jasno.. Nadam se da gdin. Dejan cita forum pa mu je dovoljno vidjeti da nije postupio kako treba i da se mozda mrvicu zacrveni kad vidi postove ;-)..

Eto samo toliko od mene..

Pozz i hvala

+Quote Post
Петар М. Дима
poruka Jul 17 2006, 14:56
Poruka #9

Datum reg.: 20-November 05
Član broj: 2,332

Биће ... једног дана - када земља Србија поново почне да поштује закон који штити човека .

+Quote Post
-=: soNic :=-
poruka Jul 17 2006, 15:03
Poruka #10

Grupa: VIP
Datum reg.: 16-May 05
Član broj: 666

a SHTO si strelicu precrtao preko broja telefona, DAJ broj telefona. SRAMOTA!

+Quote Post
Mirac
poruka Jul 17 2006, 15:37
Poruka #11

CITAT (-=: soNic :=- @ Jul 17 2006, 15:03) *
a SHTO si strelicu precrtao preko broja telefona, DAJ broj telefona. SRAMOTA!

Dobio sam broj telefona na PM tako da nema brige, ali jednostavno nemam snage jer znam da nikakva rasprava ne bi urodila plodom. Osim da ih ti malo zvrnes dry.gif

+Quote Post
-=: soNic :=-
poruka Jul 17 2006, 15:45
Poruka #12

Grupa: VIP
Datum reg.: 16-May 05
Član broj: 666

to sam i hteo, verbalno da ga napljujem i naplashim da mu ne padne na pamet opet neshto slicno da uradi jer i kod nas postoji zakon koji te shitit (Valjda) od ovakve zloupotrebe, pa sad, iako mozda ne bi ti licno angazovao advokata (neisplativo je) mozemo bar da zapretimo advokatom (predstavimo se kao foto udruzenje kome nije prolem to da uradi i vec je radilo) pa da mu na pamet ne padne ponovo..

smile.gif

p.s. a i neshto imam stresa na poslu i dugo nisam pretio nikome, bas bih voleo malo ko terapiju, nadam se da nemas nista protiv smile.gif

+Quote Post
DYNABLASTER
poruka Jul 17 2006, 15:58
Poruka #13

Datum reg.: 23-April 06
Član broj: 4,337

ma u ovom slucaju nije poenta da se seljak tuzi i sta ti ja znam,nego je dovoljno to sto mu je ovo reklama-gari je fotograf a kiti se tudjim vencanicama hahahahaaa-jadno&bedno bash!

+Quote Post
Mirac
poruka Jul 17 2006, 17:10
Poruka #14

CITAT (-=: soNic :=- @ Jul 17 2006, 15:45) *
to sam i hteo, verbalno da ga napljujem i naplashim da mu ne padne na pamet opet neshto slicno da uradi jer i kod nas postoji zakon koji te shitit (Valjda) od ovakve zloupotrebe, pa sad, iako mozda ne bi ti licno angazovao advokata (neisplativo je) mozemo bar da zapretimo advokatom (predstavimo se kao foto udruzenje kome nije prolem to da uradi i vec je radilo) pa da mu na pamet ne padne ponovo..

smile.gif

p.s. a i neshto imam stresa na poslu i dugo nisam pretio nikome, bas bih voleo malo ko terapiju, nadam se da nemas nista protiv smile.gif

Odlican nacin za rjesavanje stresa nakon vrece za boks :-).. Tako sam i ja krenuo na pocetku, prvo probao solo izgladiti situaciju, pa se zajebao par puta. Kao ponudi ti neku suradnju, pa odradis za njega dosta posla i naravno da se sve izjalovi. Od tada, odvjetik pa salji dopis, neki odmah nakon toga pristanu na odredjenu svotu novaca kako se los glas ne bi sirio, a nekima ni to nije dosta pa dodju do suda gdje u vecini slucajeva pushe. Samo treba biti uporan i polako.. Kradu na krivim mjestima biggrin.gif

CITAT (DYNABLASTER @ Jul 17 2006, 15:58) *
ma u ovom slucaju nije poenta da se seljak tuzi i sta ti ja znam,nego je dovoljno to sto mu je ovo reklama-gari je fotograf a kiti se tudjim vencanicama hahahahaaa-jadno&bedno bash!

A i to sto kazes! Radi svadbe,a pici tudje fotke kao reklamu.. Zalosno mad.gif

+Quote Post
Gost_Milos_Dukic_Ducka_*
poruka Jul 17 2006, 17:37
Poruka #15

Gosti

E al' dizajn stvarno kida. Dejan ne samo sto je fotograf, on je i dizajner!!! smile.gif

+Quote Post
AMomcil
poruka Jul 17 2006, 19:50
Poruka #16

Datum reg.: 17-January 05
Član broj: 21

Lele kakva ironija - svoj proizvod reklamira tuđim!
Zamislite reklamu za Coca-colu na kojoj neki lik pije iz Pepsi konzerve laugh.gif .
Mirac, ako ništa makar je ovo lep kompliment. Mada, obzirom od koga dolazi (sudeći po talentu za dizajn), ipak ne tako veliki..

+Quote Post
mangia
poruka Jul 17 2006, 19:58
Poruka #17

Datum reg.: 3-May 05
Član broj: 564

Ovo je bas interesantno. Kaze da radi svadbe a uzima tudju fotku kao reklamu... Bas je glupo da se dolazi u sitaciju postavljanja vodenog ziga preko citave fotografije zbog ovakvih indijanaca...

+Quote Post
supersonic
poruka Jul 17 2006, 20:11
Poruka #18

Datum reg.: 18-February 05
Član broj: 297

MA treba se skupit svi zajedno i otići kod njega,i pitati ga odakle je downloadovao onu fotku.

Pa kad kaže,udri!

sramota!!!!!

+Quote Post
purplejunk
poruka Jul 17 2006, 20:13
Poruka #19

da mrgud

Grupa: VIP - foto
Datum reg.: 16-January 05
Član broj: 8

Kako jadno... ostala sam bez texta. sad.gif
Da sam na tvom mestu ne bi tek tako iskulirala kradju, zvala bi da pitam odakle im pravo...

+Quote Post
bokey
poruka Jul 17 2006, 21:11
Poruka #20

Datum reg.: 6-June 05
Član broj: 844

E da, meni neki Tim ukrao cele 2 serije aktova, i kad sam mu poslao u kome sam ga zamolio da skloni fotke sajt je nestao...

+Quote Post

3 - broj stranica V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 - broj korisnika koji čitaju ovu temu (1 - broj gostiju, 0 - broj anonimnih članova)
0 - broj članova:

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Thursday 2. September 2010 - 22:46

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.