Kradja... |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Kradja... |
Jul 17 2006, 11:51
Poruka
|
|
|
listam ja tako oglase i naletim na fotku (Bride) kolege Mirca...
|
|
|
|
|
Jul 17 2006, 11:59
Poruka
|
|
|
Trebalo bi videti sa Gujom kako je on resio onaj njegov problem sa kradjom fotki. Ali u ovoj nasoj drzavi, koja nije ni P od pravne tesko da moze nesto vise da se uradi. Ali u svakom slucaju zasluzuju najvecu pljuvacinu zbog kradje. A i tesko da bi oni mogli napraviti takvu fotku, zato i kradu, jer kada bi stavljali svoje fotke verovatno ih ne bi niko angazovao. Sramota!
|
|
|
|
|
Jul 17 2006, 12:07
Poruka
|
|
|
Sramota. Foto Dejane nek' ti je na cast...
|
|
|
|
|
Jul 17 2006, 13:38
Poruka
|
|
|
budalashtina
kako bih slatko organizovao neki bojkot, tipa, odshtampamo plakate da su lopovi najobichniji i polepimo im po kraju gde im je radnja ili tako neshto |
|
|
|
|
Jul 17 2006, 13:47
Poruka
|
|
|
Kakav dizajn, takav gazda...
|
|
|
|
|
| Gost_Milos_Dukic_Ducka_* |
Jul 17 2006, 13:59
Poruka
|
|
Gosti |
Posalji Mircu broj telefona choveka pa nek' ga nazove i rese to. Ja ovo nema sanse da bih iscoolirao!!!
|
|
|
|
Jul 17 2006, 14:05
Poruka
|
|
|
Најбоље је да тако покуша решити. За почетак...
|
|
|
|
|
Jul 17 2006, 14:32
Poruka
|
|
|
TNX na obavijesti Bugarski...
Imao sam vec slicnih slucajeva,ali ne van drzave u kojoj zivim. Neke sam rijesio bez problema, a neke uz pomoc odvjetnika. O ovom slucaju ne bi htio komentirati, dovoljno je da je netko vidio i objavio ovdje na forumu. Kako je netko rekao dovoljno je vidjeti sam design "letka" oglasa i sve mu je jasno.. Nadam se da gdin. Dejan cita forum pa mu je dovoljno vidjeti da nije postupio kako treba i da se mozda mrvicu zacrveni kad vidi postove ;-).. Eto samo toliko od mene.. Pozz i hvala |
|
|
|
|
Jul 17 2006, 14:56
Poruka
|
|
|
Биће ... једног дана - када земља Србија поново почне да поштује закон који штити човека .
|
|
|
|
|
Jul 17 2006, 15:03
Poruka
|
|
|
a SHTO si strelicu precrtao preko broja telefona, DAJ broj telefona. SRAMOTA!
|
|
|
|
|
Jul 17 2006, 15:37
Poruka
|
|
|
|
|
Jul 17 2006, 15:45
Poruka
|
|
|
to sam i hteo, verbalno da ga napljujem i naplashim da mu ne padne na pamet opet neshto slicno da uradi jer i kod nas postoji zakon koji te shitit (Valjda) od ovakve zloupotrebe, pa sad, iako mozda ne bi ti licno angazovao advokata (neisplativo je) mozemo bar da zapretimo advokatom (predstavimo se kao foto udruzenje kome nije prolem to da uradi i vec je radilo) pa da mu na pamet ne padne ponovo..
p.s. a i neshto imam stresa na poslu i dugo nisam pretio nikome, bas bih voleo malo ko terapiju, nadam se da nemas nista protiv |
|
|
|
|
Jul 17 2006, 15:58
Poruka
|
|
|
ma u ovom slucaju nije poenta da se seljak tuzi i sta ti ja znam,nego je dovoljno to sto mu je ovo reklama-gari je fotograf a kiti se tudjim vencanicama hahahahaaa-jadno&bedno bash!
|
|
|
|
|
Jul 17 2006, 17:10
Poruka
|
|
|
to sam i hteo, verbalno da ga napljujem i naplashim da mu ne padne na pamet opet neshto slicno da uradi jer i kod nas postoji zakon koji te shitit (Valjda) od ovakve zloupotrebe, pa sad, iako mozda ne bi ti licno angazovao advokata (neisplativo je) mozemo bar da zapretimo advokatom (predstavimo se kao foto udruzenje kome nije prolem to da uradi i vec je radilo) pa da mu na pamet ne padne ponovo.. p.s. a i neshto imam stresa na poslu i dugo nisam pretio nikome, bas bih voleo malo ko terapiju, nadam se da nemas nista protiv Odlican nacin za rjesavanje stresa nakon vrece za boks :-).. Tako sam i ja krenuo na pocetku, prvo probao solo izgladiti situaciju, pa se zajebao par puta. Kao ponudi ti neku suradnju, pa odradis za njega dosta posla i naravno da se sve izjalovi. Od tada, odvjetik pa salji dopis, neki odmah nakon toga pristanu na odredjenu svotu novaca kako se los glas ne bi sirio, a nekima ni to nije dosta pa dodju do suda gdje u vecini slucajeva pushe. Samo treba biti uporan i polako.. Kradu na krivim mjestima ma u ovom slucaju nije poenta da se seljak tuzi i sta ti ja znam,nego je dovoljno to sto mu je ovo reklama-gari je fotograf a kiti se tudjim vencanicama hahahahaaa-jadno&bedno bash! A i to sto kazes! Radi svadbe,a pici tudje fotke kao reklamu.. Zalosno |
|
|
|
|
| Gost_Milos_Dukic_Ducka_* |
Jul 17 2006, 17:37
Poruka
|
|
Gosti |
E al' dizajn stvarno kida. Dejan ne samo sto je fotograf, on je i dizajner!!!
|
|
|
|
Jul 17 2006, 19:50
Poruka
|
|
|
Lele kakva ironija - svoj proizvod reklamira tuđim!
Zamislite reklamu za Coca-colu na kojoj neki lik pije iz Pepsi konzerve Mirac, ako ništa makar je ovo lep kompliment. Mada, obzirom od koga dolazi (sudeći po talentu za dizajn), ipak ne tako veliki.. |
|
|
|
|
Jul 17 2006, 19:58
Poruka
|
|
|
Ovo je bas interesantno. Kaze da radi svadbe a uzima tudju fotku kao reklamu... Bas je glupo da se dolazi u sitaciju postavljanja vodenog ziga preko citave fotografije zbog ovakvih indijanaca...
|
|
|
|
|
Jul 17 2006, 20:11
Poruka
|
|
|
MA treba se skupit svi zajedno i otići kod njega,i pitati ga odakle je downloadovao onu fotku.
Pa kad kaže,udri! sramota!!!!! |
|
|
|
|
Jul 17 2006, 20:13
Poruka
|
|
|
da mrgud Grupa: VIP - foto Poruke: 2,916 Datum reg.: 16-January 05 Lokacija: spectrum Član broj: 8 |
Kako jadno... ostala sam bez texta.
Da sam na tvom mestu ne bi tek tako iskulirala kradju, zvala bi da pitam odakle im pravo... |
|
|
|
Jul 17 2006, 21:11
Poruka
|
|
|
E da, meni neki Tim ukrao cele 2 serije aktova, i kad sam mu poslao u kome sam ga zamolio da skloni fotke sajt je nestao...
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Thursday 2. September 2010 - 22:46 |