jos paukova, pardosa prativaga |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
jos paukova, pardosa prativaga |
May 13 2006, 21:45
Poruka
|
|
|
Evo jos dva pauka, iste vrste ali u razlicitom okruzenju, jedan je u prirodnom, a drugi u kucnom ( na zidu).
|
|
|
|
|
May 13 2006, 21:56
Poruka
|
|
|
Mislim da stvarno nije u redu sto ove slike nisi napravio pre nedelju dana.
|
|
|
|
|
May 13 2006, 22:01
Poruka
|
|
|
Video sam ja obavestenje za taj katalog, al u to vreme nisam imao ovaj aparat, a i nisam imao ranije gde da pronadjem ove paukove dok se nisam vratio na Kipar.
Izvinjavam se za vrstu ako sam pogresio, ali googlo sam na internetu, i od svih sto sam nasao vrsta ovi su mi najvise licili na tu pardosa. P.S. Dali da ti posaljem sa ramovima ili bez? |
|
|
|
|
May 13 2006, 22:10
Poruka
|
|
|
Salji bez ramova i u punoj rezoluciji. Jednu cu sigurno stampati za izlozbu. Posalji i sve ostale podatke.
Paukovi se veoma tesko determinisu. Cak se i arahnolozi muce kod odredjivanja jer spoljne karakteristike nisu od preterane vaznosti. Cesto razlicite vrste spolja jako lice a jos cesce pojedini primerci iste vrste se jako razlikuju. Zato im se vade polni organi pa se gleda pod mikroskopom. |
|
|
|
|
May 13 2006, 22:38
Poruka
|
|
|
Poslato.
Hvala jos jednom Dragisa |
|
|
|
|
May 13 2006, 23:58
Poruka
|
|
|
FAntasticne fotografije... Stvarno nema sta da se komentarise vise... Samo mi smeta font ime vrste [koji bi, btw, stavio "u" ram...
|
|
|
|
|
May 14 2006, 03:36
Poruka
|
|
|
ovde stvarno nema sta da se kaze samo da se skine kapa
|
|
|
|
|
May 14 2006, 10:06
Poruka
|
|
|
Hvala svima, bas mi je drago.
Sad ce moj komsija koji je, ajd reci fotograf, biti jako ljubomoran, i ovako je jer imam bolji fotoaparat od njega, pa sad jos dok cuje za ove komentare, nece vise nikad doc na kafu, ili pivce. |
|
|
|
|
May 14 2006, 13:06
Poruka
|
|
|
Fenomenalno, prvi otkida, jedna od retkih makrofotografija gder mi senka ne smeta već naprotiv daje dinamiku.
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Thursday 23. May 2013 - 09:08 |